Esileht Hobinurk Tätoveering – eemaldada või üle teha?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 66 )

Teema: Tätoveering – eemaldada või üle teha?

Postitas:
Kägu

Kas keegi oskab soovitada kus saaks reaalselt tätoveeringu eemaldada?

Ja kui see ei õnnstu, siis kus Tartus (või Tallinnas või Viljandis) oleks kõige parem tätoveerija, et laste vähemalt üle teha?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

eemaldada saab nt Confidos. krediitkaardi-suurune ala ca 60€.. olenevalt värvidest.. läheb ikka mingi 4-5 x

olen eemaldanud 2tk.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õudne. Miks inimesed vabatahtlikult oma keha sodivad?

+10
-15
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siin jälle tegu naisega, kes “otsustab oma keha üle”. Mõnikord, tuleb välja, ei ole need otsused just kõige õigemad.

+7
-12
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Siin jälle tegu naisega, kes “otsustab oma keha üle”. Mõnikord, tuleb välja, ei ole need otsused just kõige õigemad.

ai, kus nüüd leidsid hea nurga, ikka täiega panid ära

+7
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Confido pmst ainus koht Eestis, kus mõistlik eemaldada lasta. Kui sul on väga hästi tehtud ja väga tume tätoveering siis võib kahjuks üsna kaua aega minna enne, kui see üldse heledamaks läheb.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

musta saab kindlasti maha, olen Confidos 2 tk eemaldanud.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Confido pmst ainus koht Eestis, kus mõistlik eemaldada lasta.

Ei tea mispärast. Häid lasereid on mujalgi ja see Uskov, keda kõik haibivad, pole mingi imemees, vaid hea jutumees.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No see ikka oleneb, kas sul on villand konkreetsest tätoveeringust või üldse tätoveeringust. Kui sa paned googli pildiotsingusse “tätoveeringu eemaldamine”, siis ma ei näinud isegi salongide endi reklaampiltidel ühtegi, kus tätokas tõepoolest NÄHTAMATUKS oleks eemaldatud. Midagi jäi ikka kumama. IPL tätokate ja ka püsimeigi eemaldamine on kallis ja ebaefektiivne, täiesti musta ja ilma värvitintidega tätokal on kõige suurem edulootus saada eemaldatud.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tea mispärast. Häid lasereid on mujalgi ja see Uskov, keda kõik haibivad, pole mingi imemees, vaid hea jutumees.

Sellepärast, et kõik paremad tätoveerijad soovitavad, et kui eemaldama minna, siis ainult sinna on mõistlik. Ja Confidos on teisi ka, kes eemaldavad, mitte ainult Uskov.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arvamus on selline, et kui küsid, kas eemdaldada või üle teha, siis pole sa eemaldamiseks valmis. Mina ise loomulikult eemaldaksin, aga ma saan aru, et see on kallis. Kuskilt lugesin ka, et tätoveeringud ise on ohutud, aga nende lagundamine?! ja mingid partiklid seal siis muutuvad kantserogeenseks? Ega ma ei tea, ma ei usu, et nii on.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellepärast, et kõik paremad tätoveerijad soovitavad, et kui eemaldama minna, siis ainult sinna on mõistlik. Ja Confidos on teisi ka, kes eemaldavad, mitte ainult Uskov.

Nemad on mingid meditsiinieksperdid või? Täiesti loll jutt.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nemad on mingid meditsiinieksperdid või? Täiesti loll jutt.

Aga sa oled?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

eemaldada saab nt Confidos. krediitkaardi-suurune ala ca 60€.. olenevalt värvidest.. läheb ikka mingi 4-5 x

olen eemaldanud 2tk.

Ja tulid päris maha?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õudne. Miks inimesed vabatahtlikult oma keha sodivad?

Sest neile äkki meeldib? Õudne tõesti? Sure õudusest maha täitsa!

+6
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

olen eemaldanud 2tk.

Ja tulid päris maha?

Ma pole see, kellelt küsid, aga võin rääkida oma töökaaslase kohta. Tal oli käel suur liblikate-lillede pilt, palju musta ja rohelist värvi. Selle eemaldamisega on ta tegelenud umbes kaks aastat. Enamus värvi on kadunud, aga mingid kontuurid ja varjundid on siiski näha. Täiesti ära seda kindlasti ei saa, aga tunduvalt heledamaks küll. Ja raha on tal sellele kulunud kõvasti. Rootsis siis.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi oskab soovitada kus saaks reaalselt tätoveeringu eemaldada?

Ja kui see ei õnnstu, siis kus Tartus (või Tallinnas või Viljandis) oleks kõige parem tätoveerija, et laste vähemalt üle teha?

Viljandis on parim tegija

Edy Kalevi Tattoo

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063623190159

0
-5
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kas nagu sinna tähendab siis Confidosse üldisena või just Uskovi juurde?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

olen eemaldanud 2tk.

Ja tulid päris maha?

Ma pole see, kellelt küsid, aga võin rääkida oma töökaaslase kohta. Tal oli käel suur liblikate-lillede pilt, palju musta ja rohelist värvi. Selle eemaldamisega on ta tegelenud umbes kaks aastat. Enamus värvi on kadunud, aga mingid kontuurid ja varjundid on siiski näha. Täiesti ära seda kindlasti ei saa, aga tunduvalt heledamaks küll. Ja raha on tal sellele kulunud kõvasti. Rootsis siis.

vot seda ma kardangi ja nii tundubki, et päris maha ei saagi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas nagu sinna tähendab siis Confidosse üldisena või just Uskovi juurde?

Confidosse.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tätoveerijat ei oska soovitada, sest kõik oleneb, mis stiilis sa cover-up´i tahaksid. Pole mõtet minna old schooli tegija juurde, kui tahad akvarellilaadset asja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind huvitaks ka – kus oleks kõige profim tartus teha tätoveeringut?

0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu

olen eemaldanud 2tk.

Ja tulid päris maha?

vot seda ma kardangi ja nii tundubki, et päris maha ei saagi.

Minu silmis on see ilusam, kui on üritatud siiski eemaldada kui ületegemine. Tean, et kaetakse arme tätoveeringuga, mõni laseb isegi juuksed täpikestena pähe teha. Maitsed erinevad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei saa aru, mis te neid omale üldse teete, kui pärast on vaja eemaldada.

Väga inetud on need nagunii, aga kui juba on vaja tingimata teha, siis võiks enne hoolega asjad läbi mõelda.

+7
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga inetud on need nagunii, aga kui juba on vaja tingimata teha, siis võiks enne hoolega asjad läbi mõelda.

Kas sa oskad läbi mõelda mis sul elus 10 või 20 aasta pärast võib olla muutunud? Miks sa võtad sõna teemas, millest sa mitte midagi ei tea. Küsimus oli kus üle teha või eemaldada, sa ei tea sellest ju midagi. Tuled siia vaid tänitama muti kombel.

+8
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest on kunstriripsmed, kunstküüned, juuksepikendused ja pähe joonistatud kulmud väga inetud. Mis me nüüd teeme selle infoga siis?

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas sa oskad läbi mõelda mis sul elus 10 või 20 aasta pärast võib olla muutunud? Miks sa võtad sõna teemas, millest sa mitte midagi ei tea. Küsimus oli kus üle teha või eemaldada, sa ei tea sellest ju midagi. Tuled siia vaid tänitama muti kombel.

Sellepärast küsingi, et miks te üldse neid omale teete, kui on teada, et asjad aastatega muutuvad? Seda enam, et neid ei ole võimalik täielikult eemaldada.

Olgu ma pealegi tänitav mutt, aga väga inetud on need küll!

+5
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest on kunstriripsmed, kunstküüned, juuksepikendused ja pähe joonistatud kulmud väga inetud. Mis me nüüd teeme selle infoga siis?

Olen nõus! Need kõik on ka väga inetud.

Infoga võiks seda teha, et ei ole vaja nagu lammas iga moega kaasa joosta.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellepärast küsingi, et miks te üldse neid omale teete, kui on teada, et asjad aastatega muutuvad? Seda enam, et neid ei ole võimalik täielikult eemaldada.

Olgu ma pealegi tänitav mutt, aga väga inetud on need küll!

Sellepärast, et kõik ei ole noortena väikesed vanainimesed, kes 10, 20 aastat ette mõtlevad, vaid on spontaansed?

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellepärast, et kõik ei ole noortena väikesed vanainimesed, kes 10, 20 aastat ette mõtlevad, vaid on spontaansed?

Nii äge! Teha keha rikkuvaid, põhimõtteliselt tagasipööramatuid spontaanseid otsuseid.

+4
-9
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 66 )

Esileht Hobinurk Tätoveering – eemaldada või üle teha?