Aga miks sa siin teemas sõna võtad üldse, kui need sinu meelest nii koledad on? Kui ma näen kunstküünte teemat, siis ma ei ava seda üldse, sest need on minu meelest mõttetud. Veel vähem ma hakkan sinna alla kirjutama, et aga miks te neid panna lasete, ma küll ei paneks endale, nii koledad.
Tätoveeringud pole sul mustaks võõbatud kulmud. Tätoveeringud nõuavad planeerimist, pildivalikut, süvaanalüüsi jne. Tätoveeringuid võrdleks iluopiga. Oled vahel vaadanud mõnda inimest, no nt Mateo Blancot. Tal on väga palju fänne ja ka neid, kes ei mõista- milleks. Ise ta kusjuures iluoppe ei soovita sõpradele, kuigi endale meeldib. Nüüd, on palju inimesi, keda reaalselt erutavad tätoveeritud inimesed, tekitavad iha. A la mõnele meeldivad varbad, teisele rinnad, kolmandale see ja too jne. Või peetakse kenaks, annab enda arvates välimusele juurde, kõnetab.
Veel põhjused, miks minu meelest tehakse tätoveeringuid lisaks endale meeldivale välimusele, mis kaasneb:
Impulsiivsus, riskivalmidus teha suuri otsuseid, hirmu puudumine, kuuluvustunne, yolo mõtlemine, enese vigastamine jne.
Lõpuks enam ise ei märkagi tätoveeringuid enda peal nagu ei märka venitusarme. Sest hatjutakse. Teine jälle satub sõltuvusse ja tahab veel ja veel. Ma saan sellest aru inimlikult, saan ka aru Mateo huultest. Aga üritasin selgitada, miks osa ei suhestu väga.