Esileht Hobinurk Tätoveering – eemaldada või üle teha?

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 66 )

Teema: Tätoveering – eemaldada või üle teha?

Postitas:
Kägu

Sellepärast, et kõik ei ole noortena väikesed vanainimesed, kes 10, 20 aastat ette mõtlevad, vaid on spontaansed?

Nii äge! Teha keha rikkuvaid, põhimõtteliselt tagasipööramatuid spontaanseid otsuseid.

Jumal tänatud, et mul sellist ema või vanaema pole nagu sa.

+9
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellepärast, et kõik ei ole noortena väikesed vanainimesed, kes 10, 20 aastat ette mõtlevad, vaid on spontaansed?

Nii äge! Teha keha rikkuvaid, põhimõtteliselt tagasipööramatuid spontaanseid otsuseid.

Jumal tänatud, et mul sellist ema või vanaema pole nagu sa.

Aga tal on ju õigus. Ennegi nähtud neid, kes noorpõlves jube “spontaansed” ja muidu impulsiivsed olid ja sellega omale igasugu jama kaela tõmbasid.

Mõtlemis- ja analüüsivõime ei tule kunagi kahjuks. Eriti, kui tead, et sul on kalduvus teha kiireid ja ootamatuid otsuseid.

+10
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas sa oskad läbi mõelda mis sul elus 10 või 20 aasta pärast võib olla muutunud? Miks sa võtad sõna teemas, millest sa mitte midagi ei tea. Küsimus oli kus üle teha või eemaldada, sa ei tea sellest ju midagi. Tuled siia vaid tänitama muti kombel.

Sellepärast küsingi, et miks te üldse neid omale teete, kui on teada, et asjad aastatega muutuvad? Seda enam, et neid ei ole võimalik täielikult eemaldada.

Olgu ma pealegi tänitav mutt, aga väga inetud on need küll!

Aga miks sa siin teemas sõna võtad üldse, kui need sinu meelest nii koledad on? Kui ma näen kunstküünte teemat, siis ma ei ava seda üldse, sest need on minu meelest mõttetud. Veel vähem ma hakkan sinna alla kirjutama, et aga miks te neid panna lasete, ma küll ei paneks endale, nii koledad.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga miks sa siin teemas sõna võtad üldse, kui need sinu meelest nii koledad on? Kui ma näen kunstküünte teemat, siis ma ei ava seda üldse, sest need on minu meelest mõttetud. Veel vähem ma hakkan sinna alla kirjutama, et aga miks te neid panna lasete, ma küll ei paneks endale, nii koledad.

Lihtsalt sellepärast kirjutangi, et öelda, et tätoveeringud on väga inetud. Ärge tehke neid! Ärge tehke spontaansete mõttevälgatuste ajal rumalaid otsuseid, mida hiljem kahetsete. Olge originaalsed ja jätke oma keha rikkumata.

Kui TA pärast muretsed, siis tema sai oma küsimusele vastuse.

+5
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tätoveeringud pole sul mustaks võõbatud kulmud. Tätoveeringud nõuavad planeerimist, pildivalikut, süvaanalüüsi jne. Tätoveeringuid võrdleks iluopiga. Oled vahel vaadanud mõnda inimest, no nt Mateo Blancot. Tal on väga palju fänne ja ka neid, kes ei mõista- milleks. Ise ta kusjuures iluoppe ei soovita sõpradele, kuigi endale meeldib. Nüüd, on palju inimesi, keda reaalselt erutavad tätoveeritud inimesed, tekitavad iha. A la mõnele meeldivad varbad, teisele rinnad, kolmandale see ja too jne. Või peetakse kenaks, annab enda arvates välimusele juurde, kõnetab.

Veel põhjused, miks minu meelest tehakse tätoveeringuid lisaks endale meeldivale välimusele, mis kaasneb:
Impulsiivsus, riskivalmidus teha suuri otsuseid, hirmu puudumine, kuuluvustunne, yolo mõtlemine, enese vigastamine jne.

Lõpuks enam ise ei märkagi tätoveeringuid enda peal nagu ei märka venitusarme. Sest hatjutakse. Teine jälle satub sõltuvusse ja tahab veel ja veel. Ma saan sellest aru inimlikult, saan ka aru Mateo huultest. Aga üritasin selgitada, miks osa ei suhestu väga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samuti üks asi jäi nimetmata. Erinevusi ei salli kõik seetttu, et see ohustab. Inimene võib ka olla nii kuradi enesekindel oma valikutes, et konservatiivsemad inimesed tunnevad end puudutatuna. Muidugi lisaks arvamus, et vangidel olid vanasti vms.

Ehk siis, lõpuni seda ei saa mittesaölijale seletada. See on sama, mis üritada kellelegi selgitada, miks nt jessica alves on nüüd jessica. Mateo ise ütles, et ega temagi vanemad pole väga leppinud, aga on õnnelikud, et poeg on õnnelik.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehk siis, kui küsid perekoolist selle asemel, et tätoveerijate kommuunist või tätoveeritud sõpradelt, siis saad aru, miks eelpool on igasugu vastuseid. On jah inetu, et nii tehakse, aga kahjuks paljud ei mõista erinevusi, sest ajus ütleb miski, et see pole ok.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lihtsalt sellepärast kirjutangi, et öelda, et tätoveeringud on väga inetud. Ärge tehke neid! Ärge tehke spontaansete mõttevälgatuste ajal rumalaid otsuseid, mida hiljem kahetsete. Olge originaalsed ja jätke oma keha rikkumata.

Kui TA pärast muretsed, siis tema sai oma küsimusele vastuse.

😀 😀 a okei, siis kui sa nii ütled, siis kindlasti jätab palju inimesi tegemata. aitäh. lihtsalt sulle infoks-enamik tätoveeringuid tehakse pärast pikka läbi mõtlemist ja nende omanikud ei leia, et nende keha on rikutud.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

😀 😀 a okei, siis kui sa nii ütled, siis kindlasti jätab palju inimesi tegemata. aitäh. lihtsalt sulle infoks-enamik tätoveeringuid tehakse pärast pikka läbi mõtlemist ja nende omanikud ei leia, et nende keha on rikutud.

Ei leia jah ja see ongi kõige kohutavam. Mina küll kahetsen nii mõndagi, ka oma käe lisanahka, mida on palju, mis tekkis depreka ajal suurest kaalutõusust. Võiks loota, et ka tätoveeritud kahetsevad sügavalt või siis eo nõua, et kõigile meeldiks. Mina ei eelda, et minu suured venitusarmid peavad meeldima. Ei meeldi endalegi.

0
-7
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ehk kui on maailmavaateline erinevus, siis sa ei saa nõuda, et kõigile meeldiks. Aga nõuad. Ära nõua. Lepi, et kõigile ei meeldi ja mõni jälle erutub väga. See on u varbagetish… mina ei saa aru. Aga Tarantino saab. Just let it be!

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga leiavad ju, et on rikutud, sest miks muidu on olemas tätoveeringute eemaldamise teenus? Inimene tegi kunagi kiire ja rumala otsuse, maksis selle eest veel rahagi. Nüüd siis maksab 3x niipalju, et see pilt nahalt eemaldada. Njaa.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehk kui on maailmavaateline erinevus, siis sa ei saa nõuda, et kõigile meeldiks. Aga nõuad. Ära nõua. Lepi, et kõigile ei meeldi ja mõni jälle erutub väga. See on u varbagetish… mina ei saa aru. Aga Tarantino saab. Just let it be!

Aga kus keegi nõuab? Ma ei ole nõudnud. Ma lihtsalt ei saa aru, et miks sa ise nõuad, et tätoveeritud saaksid aru,  et nende nahk on rikutud(sinu meelest). Ja võtad sõna sel teemal. Keegi siin  teemas ei ole öelnud,  et kõigile peaks tätoveeringud meeldima.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

a okei, siis kui sa nii ütled, siis kindlasti jätab palju inimesi tegemata. aitäh. lihtsalt sulle infoks-enamik tätoveeringuid tehakse pärast pikka läbi mõtlemist ja nende omanikud ei leia, et nende keha on rikutud.

Mine nüüd eelmisele lehele tagasi ja loe teemaalgatus uuesti läbi. Ja siis loe ka vastuseid. Siin selgub, et inimesed teevad vägagi läbimõtlematult neid. Ja siis kahetsevad.

Ja ära isegi mitte ürita öelda, et keha ei ole rikutud, kui pärast eemaldamist jääb ikka midagi kumama. Muidugi on siis nahk rikutud. Mõnes mõttes isegi rohkem kui siis, kui tätoveering on alles. Siis on nagu “ei liha, ei kala”. On nagu, aga ei ole ka.

Lihtsalt arusaamatu! Ja inimesed, kes siin loevad võiksid õppida teiste vigadest, mitte ise teha neid. Seega, igati kohane on siin välja tuua, et tegelikult on paljude inimeste jaoks tätoveeringud väga inetud ja tasub enne nende tegemist sügavalt järele mõelda.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga leiavad ju, et on rikutud, sest miks muidu on olemas tätoveeringute eemaldamise teenus? Inimene tegi kunagi kiire ja rumala otsuse, maksis selle eest veel rahagi. Nüüd siis maksab 3x niipalju, et see pilt nahalt eemaldada. Njaa.

Ma arvan, et need, kes eemaldavad, eemaldavadki ühe, aga need, kellel on neid mitu, need ei kahetse. Ma millegipärast arvan, et inimesed ei kahetse tätoveeringuid, vaid mingit pilti, mis ei õnnestunud või sai vale koha peale. Eks seda saavad ikka need rääkida, kes eemaldavad, aga nii on jäänud mulje jutuuubist, mida varasemalt olen vaadanud.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kus keegi nõuab? Ma ei ole nõudnud. Ma lihtsalt ei saa aru, et miks sa ise nõuad, et tätoveeritud saaksid aru,  et nende nahk on rikutud(sinu meelest). Ja võtad sõna sel teemal. Keegi siin  teemas ei ole öelnud,  et kõigile peaks tätoveeringud meeldima.

Seda on nii raske selgitada. Sa ei saa iial aru saama, miks mõned ei mõista. Praegu mõtlesin, mida kirjutada, ja ükskõik, mida ma ka ei kirjutaks… sa ei saa iial aru sellest. Seetõttu on mõttetu kirjutada. Ainus hea selgitus ongi, et vaata vahel kellegi välimust/iseloomu vms ja sa ei mõista. Reaalselt. Sa ei taha, et ta end muudaks ka. Sa ei diskrimineeri. Same here. Ma ei ütle kellelegi, et ära tee tätoveeringuid. Mul oli kursaõde paar a tagasi, tal olid väga suured tätoveeringud mõlemal käel ja nukkidel, mulle ei meeldinud, aga kui ta rääkis, et teeb veel, mina ei öelnud midagi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lihtsalt arusaamatu! Ja inimesed, kes siin loevad võiksid õppida teiste vigadest, mitte ise teha neid. Seega, igati kohane on siin välja tuua, et tegelikult on paljude inimeste jaoks tätoveeringud väga inetud ja tasub enne nende tegemist sügavalt järele mõelda.

Ei. Ma ei arva, et inimesed peavad õppima VIGADEST. Ma arvan, et need, kellele ei meeldi, need ei tee, need, kellele meeldib, need teevad. Aga tuleb aru saada, et see on osa subkultuurist, st… inimene peab jääma iseendaks ja olema nendega, kes kõnetavad. Ei kujuta ette, et retrobest fännid käiksid retrobesti asemel rock-kontserdil. Võib muidug, aga ikka maitsed erinevad.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa ikka saad aru, et “inetu” ja “ilus” on täielikult subjektiivsed mõisted eks?
See sinu korrutamine muutub juba tüütuks. O inetud…SINU jaoks.
Mulle on eluaeg ilusad tätoveeringud meeldinud. Endale tegin esimene alles 40.-tes. Ei kahetse, väga meeldivad endiselt.
Kellele peaks korda minema, mis on täiesti võõra inimese jaoks ilus või inetu?

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seega, igati kohane on siin välja tuua, et tegelikult on paljude inimeste jaoks tätoveeringud väga inetud ja tasub enne nende tegemist sügavalt järele mõelda.

Aga MIS SIIS? See, et osade inimeste meelest on, tähendab kohe, et teised ei peaks tegema, mis siis, et neile endale meeldib? Naabri-Matile ei meeldi tätoveeringud ja siis ma peaks need tegemata jätma? Minu jaoks võivad mingid riided ka inetud olla, aga ma saan aru, et inimesed on erinevad ja mõnele meeldivad ja ma ei lähe neile ütlema, et ärge kandke. Sind ei sunni keegi tätoveeringut tegema või ütlema, et need meeldivad sulle, kui ei meeldi, aga öelda, mis kellelegi teisele tohib või ei tohi meeldida, on ikka päris imelik.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga MIS SIIS? See, et osade inimeste meelest on, tähendab kohe, et teised ei peaks tegema, mis siis, et neile endale meeldib? Naabri-Matile ei meeldi tätoveeringud ja siis ma peaks need tegemata jätma? Minu jaoks võivad mingid riided ka inetud olla, aga ma saan aru, et inimesed on erinevad ja mõnele meeldivad ja ma ei lähe neile ütlema, et ärge kandke. Sind ei sunni keegi tätoveeringut tegema või ütlema, et need meeldivad sulle, kui ei meeldi, aga öelda, mis kellelegi teisele tohib või ei tohi meeldida, on ikka päris imelik.

Aga sa ei saa eeldada, et mittetätoveeritud inimene sinusse armuks. Kui ta ei tutvunud tätoveeritud naisega. Nagu sina ei suuda vaala armastada või pasty lihasteta meest. Ega need tätoveeringud puuduvat lihast ei varja.

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja ongi kurb, kui inimene muutub. Tutvud 30selt kellegagi ja 40selt on hoopis teise välimusega. Kes muutub paksuks/paksemaks, kes kiilaks, kes teeb tätoveeringuid jne. Raske leppida lihtsalt. Keelata ei saa jah, aga tunne, nagu oleks petetud. Paljusid ei häiri kah, aga mõndasid jälle häirib. Pole vaja küsida sama küsimust inimestelt, kes pole tolerantsed, sest nii võib jääda vaidlema.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui mul oleks nt mees ja ta tuleb üks päev koju, juuste asemel on tätoveeringud. Nägu või kael on tätoveeritud. Selja peal on tramp stamp. Mida ma siia tegema peaksin? MINA nii tolerantne pole. Ma oleks ahastuses, suht. Paljud mehed pole ka tolerantsed, kui naine vananeb või pakseneb. Olen ise paks ja ei vaidle selle vastu, et see teisi häirib. Mind ka häirib, aga samamoodi meeldib süüa. Meeldib!

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niiet kõik võiks kokku leppida, et teeme seda, mis meeldib. Kui tahan pirukat rannas süüa, siis söön. Kui tahan tordi üksi ära süüa. Siis söön!

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ning vahel vaatad neid kunstnikke, kes teevad tätokaid. Krt, vaatad, et tal on annet, kätt, vaeva näinud, suurt tööd teinud, et sinnani jõuda, püsivust. Imetlen. Aga ise kliendiks ei lähe. Niiet mina ei laida sugugi artiste, nad on oma vallas tegijad ja pakuvad väga paljudele seda võimalust, et keha kaunimaks muuta. Aga bl… ma ei tea, kui palju pean inimest usaldama, et ilma arsti paberita laseks enda keha modifitseerima. Ju siis on hoopis minul traumad, ma ei salga, aga ei tõsta kedagi selliselt poodiumile. Võib-olla kunstnikud teevad paljude elu rõõmsamaks ja välimuse paremaks. Nagu ka arstid, kes aitavad parandada midagi, millega pole patsient rahul.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga sa ei saa eeldada, et mittetätoveeritud inimene sinusse armuks. Kui ta ei tutvunud tätoveeritud naisega. Nagu sina ei suuda vaala armastada või pasty lihasteta meest. Ega need tätoveeringud puuduvat lihast ei varja.

Ee..okei. Ja siis? Kas ma olen kusagil väljendanud, et ma seda eeldan?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ee..okei. Ja siis? Kas ma olen kusagil väljendanud, et ma seda eeldan?

Selline vastus on hea. Pole ülbe, enesekindel, oma soovides kindel ja samas teisi mõistev. Selline võiks olla edaspidi.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paistab, et lillkapsamutt on ilusti teema üle võtnud. Sonib midagi Tarantinodest ja muust jamast.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui mul oleks nt mees ja ta tuleb üks päev koju, juuste asemel on tätoveeringud. Nägu või kael on tätoveeritud. Selja peal on tramp stamp. Mida ma siia tegema peaksin? MINA nii tolerantne pole. Ma oleks ahastuses, suht. Paljud mehed pole ka tolerantsed, kui naine vananeb või pakseneb. Olen ise paks ja ei vaidle selle vastu, et see teisi häirib. Mind ka häirib, aga samamoodi meeldib süüa. Meeldib!

See on teie probleem, kui su mees sellist asja sinuga ei arutakski, et läheb tätoveeringut tegema.
Täiesti haige eeldus on siin teemas tekkinud nagu kooselu keskel tehtud tätoveeringu pärast peaks kellegi maha jätma 😀
Olime üle 10 aasta abielus kui esimese tegin. Arutasin seda ka mehega eelnevalt. Ta pole tätoveeringute fänn, aga minu omad meeldivad koos minuga 🙂

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paistab, et lillkapsamutt on ilusti teema üle võtnud. Sonib midagi Tarantinodest ja muust jamast.

Tõsiselt tüütu tõesti, kui see inimene igas teemas kümme sogast vastust jälle laseb.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ja mingid partiklid seal siis muutuvad kantserogeenseks? Ega ma ei tea, ma ei usu, et nii on.

Ära muretse, partiklid ehk eesti keeles abisõnad kuuluvad muutumatute sõnade hulka, nii et mina ka ei usu, et nad kantserogeenseks muutuda saaks.

https://et.m.wikipedia.org/wiki/Abis%C3%B5na

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei saa aru, mis te neid omale üldse teete, kui pärast on vaja eemaldada.

Väga inetud on need nagunii, aga kui juba on vaja tingimata teha, siis võiks enne hoolega asjad läbi mõelda.

Aga kui pole nähtavas kohas? Peigmehe nimi on tätoveeritud tupe kõrvale, kes näeb?

0
-5
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 66 )

Esileht Hobinurk Tätoveering – eemaldada või üle teha?