Kas 90ndate tattood on nüüdseks maha kulunud? Kui tehti siis, jäid need igaveseks (kel pole raga, julgust või tahtmist seda üle lasta teha).
Teine suurmood on igasugused ladina- ja inglisekeelsed keelsed mõttetarkused ja muidugi hoeroglüüfid.
Lohed, kassid, ämblikud, skorpionid, kujundid… Mitte ühtegi originaalset ideed pole näinud!
Jah, aga enamus siiski teevad üle ja need kes ei tee, neile meeldib.
On ainult mingi osa inimesi, kes teevad selliseid asju, enamus tahab ikka omanäoline olla. Tänapäeva tatoveerijad, muide, ei olegi nõus tegema selliseid massitöid. Kõik kunstnikud tahavad ju erineda, neil on oma käekirjad. Tattoo ei ole pelgalt enam mingite lillekeste ja liblikate tegemine. Uskuge või mitte- see on kunst.
Kusjuures, mina pole mitte ühtegi sinu nimetatus asja näinud. Kõik keda ma tean, kellel on tattood, on väga omanäolised ja selliseid sarnaseid ei ole. Mul pole aimu ka millistest inimestest sa räägid ja kus sa neid kohtad.
Veider on see, et te lihtsalt tühjakoha pealt ütlete meile tohmanid ja isegi nartsud. Ma tahaks teid reaalselt näha. Ma tahaksin näha neid inimesi, kes käivad teisi maha tegemas ja halvasti ütlemas. Mina ei ole selline, minu sõbrad ei ole sellised. Aga mingi osa on. Kus tuleb see negatiivsus?[/quote]
Mind tsiteerid, aga mina pole kedagi lahterdanud. Tõsi, tätoveeritud nahk on kole, olgu tahes kõrgekvaliteediline šedööver seal peal. Minu arvamus.
Kus ma näen taolisi inimesi? Absoluutselt igal pool! Tänaval, poes, bussis, üritustel, asutustes. Tätoveerituid on kõik kohad täis ja olgugi, et nad kõik peavad ennast “omanäoliseks”, siis korduvaid elemente on massiliselt. Ma tunnen ennast oma puhta nahaga tõesti eriliselt.
Kas keegi seletaks seda “lahedust”? Milles seisneb lahe olemine? Et tätsakas on peal = olen lahe? Ise oleksin arvanud, et lahedus kui niisugune, tuleb inimese seest, mitte pealt.
Veel – kas see “isegi vanainimesed vaatavad” peab asjale kuidagi kaalu juurde andma?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt 08.09 10:04; 08.09 10:12; 08.09 10:28; 08.09 11:10; 08.09 11:40; 09.09 15:32; 09.09 15:39; 09.09 15:42; 09.09 15:55; 14.09 09:36;