Olen nüüd seda teemat siin kaks päeva lugenud ja nagu ikka, siis paar kägu suudab kogu teema jälle laadaks muuta.
No igatahes, minu tähelepanekud:
Kodus on mul suhkur olemas , toidutegemist ei kujuta küll ilma maitseaineteta ette. Kui tilk suhkrut kellelgi nii suurt probleemi tekitab , siis võiks oma toudukogused kriitilise pilguga üle vaadata.
Vetsus ega ka kusagil mujal prügikasti ei eksisteeri peale köögi. Maja on 200rm, aga selle vatitiku või soditud paberi jaksab küll igaüks prügisse viia.
Nõud on elementaarsed ja peab jaguma ka külalistele. Isegi alkoholi jaoks on vastavad klaasid olemas. Ühed tuttavad on väga suured veinigurmaanid ja nende reisid on ka põhiliselt sellistesse kohtadesse, kus on juba ajalooliselt väga vana veinikultuur. Minu suureks üllatuseks ei olnud neil kodus üldse veinipokaalegi. No siis kinkisin neile ja nad olid küll väga õnnelikud. Aga ma ei tea, miks nad ise neid ei soetanud.
Köögis on olemas nii induktsioonpliit, espressomasin, röster, veekeetja, nõudepesumasin, aga ei ole mikroahju. Jh, mul on algklassilapsed, aga ükski laps ei sure nälga ka, kui nad kohe peale kooli sooja toitu ei saa. Teevad võikusid ja suurem oskab pliidi peal ka midagi soojendada. Aga õhtusöögi teen ikkagi ja koolis saab ju ka süüa.
Ma ei tea, see külaliste teema tundub nii veider juba siin teemas. Kas teile siis pole oluline, et teie sõbrad ennast teil hästi tunneks. Ma küll soovin, et kui külalised ära lähevad, siis neile jäi mu kodust hea mulje.
Raamaturiiul on ka olemas, see on hoopis magamistoas ega ole eriti suur. Üldiselt üritan mitte kõiki asju eksponeerida oma kodus. See, kus keegi oma raamatuid hoiab, jätab mind ka täiesti ükskõikseks.
Pesukuivatit ei ole, tahaks saada küll. Lihtsalt prioriteedid on hetkel mujal. Vb kunagi saab ka, sellega kaasneb kahjuks ka vannitoa väike ümberehitus, kuna mul on integreeritud seadmed.
Robottolmuimeja on, sest mulle meeldib. Tavaline on ka olemas.
Ah jaa, vaibad ja kardinad on mu meelest väga olulised. Maast laeni nii tüll- kui külgkardinad on nii soliidsed. Ja ruloo on ju täiesti eilne päev. See tühi aknaauuk, kus mingi riidest ruut ees, no pole minu maitse lihtsalt. Igas toas on üks vaip ka.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 13.02 13:06; 14.02 10:59;