Mul on raamaturiiulid (klaasiga) ja käsidušš, nõudepesumasin ja käpaga kohvimasin, mikrolaineahi ja telekas, lukuga kemps, tordilusikaid, ühes toas vaip ja vannitoas väikesed käterätikud. Ja korteris saun (ei kasuta), seinas päriskunst, mitte plakatid ja natuke nipsasju, üht kindlat sorti, ma väikselt kogun neid. Klaasid nii punase kui valge veini jaoks. Üks armas inimene on kinkinud espressotasse (ei joo ja hiljuti polnud isegi masinat), Villeroy jõulunõusid (no mul on liiga vähe ruumi, et hoida nõusid, mida kasutatakse korra aastas), hiigelsuure kott-tooli (ausalt, jälestan). Olen nõus selle käoga, kes palub elamise sisustamise ikka omanikele. Liigun suunas, mida vähem asju, seda parem.
Pole kuivatit, robottolmuimejat.
Tunnen puudust sahvrist, selle osa täidab osaliselt rõdu, aga see pole see ja miinuskraadidega pole ju vahet, võiks samahästi sügavkülma panna. Ahju oleks võinud pürolüüsiga osta, aga 15 a tagasi ma veel nii tark polnud, õnneks leidsin päris hea puhastusvahendi.
Gaasipliit võiks olla, seal saab teha palju toite, mida muul pliidil pole võimalik. Induktsiooni ei ihalda, mulle meeldib jääkssoojuses mõningaid asju teha.
Köögikraan võiks olla selline pikendusega.
Kõik, mis teistel on, üldse ei morjenda. Mis pildid, vaibad, tehnika või muu – igaühe enda vajaduste järgi, nemad ju elavad seal. No külla tulles võiks elamine nö puhas olla ja potis poleks triipe, see selline miinimum.
Ja veel, mul on hästi palju peegleid. Kõikides tubades. Maakodus samuti.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 07.02 20:03; 13.02 21:31;