Teema: Teater jätab ühe inimese testi- ja vaktsiinivastasuse tõttu lavastuse ära
Postitas:
Kägu
06.08.2021 11:33
Mida ma praegu loen: Lavastuse “Kuni armastus peale tuleb” augusti keskpaika planeeritud kolm etendust Albu mõisas jäävad ära, sest üks lavastusmeeskonna liige ei ole valmis end vaktsineerima ega ka testima.
Kuidas, pagan, selline asi võimalik on? Ma saan veel aru (no tegelikult ei saa, aga okei), kui inimene pole nõus vaktsineerima, aga no mis sellel testimisel nüüd viga on?
+41
-9
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.08 11:33; 06.08 11:46;
Mida ma praegu loen: Lavastuse “Kuni armastus peale tuleb” augusti keskpaika planeeritud kolm etendust Albu mõisas jäävad ära, sest üks lavastusmeeskonna liige ei ole valmis end vaktsineerima ega ka testima.
Kuidas, pagan, selline asi võimalik on? Ma saan veel aru (no tegelikult ei saa, aga okei), kui inimene pole nõus vaktsineerima, aga no mis sellel testimisel nüüd viga on?
Kohustust ju pole. Miks sulle see ei meeldi? Ju siis oli tegu asendamatu inimesega. Ongi üks võimalik koroonakolle vähem.
+12
-11
Please wait...
Postitas:
Kägu
06.08.2021 11:39
No näitab selgelt, et see inimene ei hooli teistest – naudib seda, et saab kõikide teiste elamuse ka ära jätta.
+45
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.08 11:39; 06.08 12:40;
Postitas:
Kägu
06.08.2021 11:44
nagu minister ees, nii väiksemad vennad järel…
+25
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.08 11:44; 06.08 12:28;
Postitas:
Kägu
06.08.2021 11:44
Peab see alles asendamatu “lavastusmeeskonna liige” olema… iga inimene, sh näitleja, saaks asendada.
Peab see alles asendamatu “lavastusmeeskonna liige” olema… iga inimene, sh näitleja, saaks asendada.
Ilmselt liiga vähe aega jäi esietenduseni, üleöö ju keegi uut rolli ei omanda.
+21
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.08 11:33; 06.08 11:46;
Postitas:
Kägu
06.08.2021 11:49
See on pime ja nürimeelne usk. Nii nagu Jehoova tunnistaja ei ole nõus vereülekandega. Tulgu või surm. Antud juhul siis jäägu lavastus ära, tema usk on olulisem.
Kohustust ju pole. Miks sulle see ei meeldi? Ju siis oli tegu asendamatu inimesega. Ongi üks võimalik koroonakolle vähem.
Jääb ka enda sissetulekutest nüüd ilma.
+9
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.08 12:10; 06.08 12:12;
Võibolla kardab vaktsineerituid, need ju testimata. trambivad ühest üritusest teise 🙃
Ära ogavalku unusta! Aga kui näitleja on laval, siis need hirmsad vaktsineeritud ogavalgu levitajad peaksid neist kogu aeg ohutult mitme meetri kaugusel olema.
+10
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 06.08 12:12; 06.08 12:37; 06.08 17:30;
Postitas:
Kägu
06.08.2021 12:12
Lavastaja, dramatiseerija ja produtsent:
Jaanika Juhanson
Lavastuskunstnik:
Johannes Valdma
(Teater Kelm)
Valguskunstnik:
Märt Sell
(Rakvere Teater)
Muusikaline kujundaja:
Argo Vals
Liikumisjuht:
Kardo Ojassalu
Meediavisuaalide looja:
Sander Põldsaar
Näitlejad:
Jekaterina Kordas
(Vene Teater)
Külli Reinumägi
(Oma Lava)
ja Liia Kanemägi
(Oma Lava)
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.08 12:10; 06.08 12:12;
Postitas:
Kägu
06.08.2021 12:19
See oli eile üks jahmatavamaid uudiseid, mida ma viimasel ajal lugenud olen. Vastikuid psühhopaate on ikka olemas. Ilmselt laiem avalikkus ei saa teada, kes ta on, aga siseringis, ma loodan, ei leia ta enam niipea tööd. Ta võib olla asendamatu ühes lavastuses, aga nii asendamatu ta ka ei ole, et teda edaspidi ignoreerida ei saaks.
+43
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 06.08 12:19; 06.08 12:50; 06.08 20:04; 08.08 12:18;
kardab, et testiga paigaldatakse kiip või tehakse ajusse auk.
+25
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
06.08.2021 12:24
Tõesti arulage. Samas muidugi paistab, et selle inimese vaated on ammu teada ja avalikud, seega on ka teater riski võtnud, kui seda viitsütikuga pommi kasutada otsustas.
+10
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 06.08 12:24; 07.08 16:25; 09.08 11:26; 09.08 13:49; 09.08 18:49;
Tõesti arulage. Samas muidugi paistab, et selle inimese vaated on ammu teada ja avalikud, seega on ka teater riski võtnud, kui seda viitsütikuga pommi kasutada otsustas.
võttis riski ja kannab ka kahjud.
samas hindan teatri otsust. kui vaatajatelt nõutakse vaktsineerimise või testimise tõendamist, siis peab sama kehtima ka etendusmeeskonna kohta. ausalt ja eranditeta.
+25
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.08 11:44; 06.08 12:28;
Postitas:
Kägu
06.08.2021 12:31
Mina suhtun suure austuse ja tänutundega temasugustesse inimestesse, kes julgevad kogu selle meeletu survestamise ja propaganda ja manipuleerimise keskel mitte ainult endale kindlaks jääda, vaid ka oma otsuse teistele välja öelda ja selle järgi ka elulistes situatsioonides käituda. Muidugi, testida oleks ju iseenesest lihtne – astud korraks oma põhimõtetele vastu, surud maha oma sisemise õiglustunde, teed testi ära ja keegi ju füüsiliselt ei kannata – aga ju siis see lavameeskonna liige tahtis ka testist keeldumisega laiemalt märku anda, et tema eetika ei luba isegi kaudselt kogu seda tsirkust ja covidi-farssi toetada. Minu lugupidamine talle.
Nojah, kiire Facebooki otsing näitas, et stereotüüpselt on taas tõsi see, et venelased on vaktsiini ja kõige muu vastased. Kõige absurdsem see, et ühe kolleegi lehel oli kirjas, et ta poleks pidanud isegi kiirtestide eest ise tasuma, teater oleks need kinni maksnud, aga isegi see ei sobinud.
+23
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 06.08 12:12; 06.08 12:37; 06.08 17:30;
Mina suhtun suure austuse ja tänutundega temasugustesse inimestesse, kes julgevad kogu selle meeletu survestamise ja propaganda ja manipuleerimise keskel mitte ainult endale kindlaks jääda, vaid ka oma otsuse teistele välja öelda ja selle järgi ka elulistes situatsioonides käituda. Muidugi, testida oleks ju iseenesest lihtne – astud korraks oma põhimõtetele vastu, surud maha oma sisemise õiglustunde, teed testi ära ja keegi ju füüsiliselt ei kannata – aga ju siis see lavameeskonna liige tahtis ka testist keeldumisega laiemalt märku anda, et tema eetika ei luba isegi kaudselt kogu seda tsirkust ja covidi-farssi toetada. Minu lugupidamine talle.
Mis raudne põhimõte see veel on, et testimisega ka ei nõustu?
+27
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.08 11:39; 06.08 12:40;
Postitas:
Kägu
06.08.2021 12:50
Lugesin praegu selle näitleja seinalt tema ja ta sõprade postitusi ja tuleb au anda venelastele – väga viisakalt ja rahulikult vahetavad oma eriarvamusi, keegi ei sõimle, keegi ei ropenda. Ilmselt on muidugi tegemist ka keskmisest intelligentsema seltskonnaga, aga ikkagi, meeldiv üllatus.
+12
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 06.08 12:19; 06.08 12:50; 06.08 20:04; 08.08 12:18;
Mina suhtun suure austuse ja tänutundega temasugustesse inimestesse, kes julgevad kogu selle meeletu survestamise ja propaganda ja manipuleerimise keskel mitte ainult endale kindlaks jääda, vaid ka oma otsuse teistele välja öelda ja selle järgi ka elulistes situatsioonides käituda.
Minu arvates on antud juhtum sama rõve kuulda kui uudis, et EKRE liige n****b p****e. Teiste inimestega mitte arvestamine, egoism.
Mis raudne põhimõte see veel on, et testimisega ka ei nõustu?
Kõik antivaxxerid ja lamemaalased, keda ma tunnen, on ka testimise vastu. Varem oli pulgatest- kardeti kiibi panemist ajju, aga ka valu ja päevi kestvaid ninaverejookse. Nüüd on süljetest, mille kohta nad väidavad, et neil on põhimõte ja koroonat nagunii pole olemas.
+23
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
06.08.2021 18:27
Ma jälle kuulsin, et vaktsineeritud surevad 3aasta pärast. Peaks sms laene krabama….
+5
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 06.08 18:27; 06.08 21:34; 09.08 18:35;
Nojah, kiire Facebooki otsing näitas, et stereotüüpselt on taas tõsi see, et venelased on vaktsiini ja kõige muu vastased. Kõige absurdsem see, et ühe kolleegi lehel oli kirjas, et ta poleks pidanud isegi kiirtestide eest ise tasuma, teater oleks need kinni maksnud, aga isegi see ei sobinud.
Loodetavasti jäetakse ta edaspidi ka kohalikest seriaalidest välja. Üsna sage osaline muidu olnud ju. On häid vene näitlejaid teisigi. Kui saab ilma tööta hakkama on tore ju.