Esileht Imetamine tee mis soodustab piima teket

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Teema: tee mis soodustab piima teket

Postitas:
Kägu

oskab keegi oelda kust saab internetis vaadata mis teed on uldse muugil tegelikult otsin kindla tee-aga firmat ei maleta .soovin aga mehele naidata kuidas pakk valja naeb
tanan

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: tee mis soodustab piima teket

Piima teket soodustab tegelikult ikkagi korralik toitumine ja tihe ja lapse soovidega vastavuses imetamine. Juua janu järgi, mitte vastu tahtmist. Eriti hästi mõjub just öine imetamine, sest siis vabaneb hormoon, mille abil keha piima toodab. See tee-värk on suuresti reklaamitrikk. Palun vabandust, et teemast mööda vastuse kirjutasin.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

koik on arusaadav ja oige, aga kuna voimalust rinnale panna last hetkel ei ole ja oleks vaja et piim kiiresti tuleks . siis tahaks ikka koik voimalused ara kasutada isegi reklaami) ja kuna tee on looduslik siis halba ju ei tee.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
angel007

rohelises pakendis Herbal tee apteegi tilli oma.see maksab selveris .055senti.kui palju lahmida paneb ikka piima jooksma küll

0
0
Please wait...

Postitas:
kukimuki

Mina joon hippi imetava ema teed. Mingi hetk oli selline tunne, et piim hakkab kaduma. Joon seda regulaarselt 1-2 tassi päevas ja piima ka on. Võimalik, et asi on ka nö. Peas kinni aga kuna selle tee joomine pakub mulle kindlustunnet siis joon aga edasi 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
kukimuki

Mina joon hippi imetava ema teed. Mingi hetk oli selline tunne, et piim hakkab kaduma. Joon seda regulaarselt 1-2 tassi päevas ja piima ka on. Võimalik, et asi on ka nö. Peas kinni aga kuna selle tee joomine pakub mulle kindlustunnet siis joon aga edasi 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Joo musta teed piimaga, super hästi toimib. Olen nii kaalu alla saanud ja ka piim on koguaeg olemas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Tintsu82

Minul ütles ämmaemand kes võttis synnituse vastu ,et tuleb juua rohkelt musta teed rohke suhkru ja piimaga ja banaani süüa. Imetamisega läheb nii või naa kaal alla.

0
0
Please wait...

Postitas:
jersey

Ise tarvitan Mammateed, pakend on värviline ja joonistatud lilledega. 100% looduslik ja pakist jagub kauaks, lisaks väga maitsev 🙂

0
0
Please wait...

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Esileht Imetamine tee mis soodustab piima teket

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.