Esileht Ajaviite- ja muud jutud Teema kus kellelgi punkt ära varastati

Näitan 11 postitust - vahemik 31 kuni 41 (kokku 41 )

Teema: Teema kus kellelgi punkt ära varastati

Postitas:
Kägu

Sina ei ole see, kellelt ma küsisin ja mina ei ole see, kelle teksti teises teemas muudeti.

Kui sa nii ütled.
Eks ta muidugi veidi kummaline ole, kui ühele täiesti võõrale inimesele kellegi teise kommentaari muutmine sellise trauma tekitab…

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuidas ei tööta ja kuidas ei vii? Viis ju. Näe, millist tähelepanu see vassimine sai, omaette teemagi tehtud, kust selgub, et piisavalt paljud said täpselt aru, milles asi oli. Ei jäänud anonüümsele trikimeistrile õigus. Kui see pole piisav tulemus, siis ma ei tea, mis seda ühes internetifoorumis üldse oleks?

No selle, et anonüüsel tekstimuutjal õigus pole, oleks me aru saanud juba ühe postitusega. Kogu ülejäänu oli juba üleliigne.

Mina igatahes täiendasin sest eelmisest teemat oma teadmist perekooli erinevatest tüüpidest kahe anonüümse hulluga.
Üks anonüümne hull, kes teksti muudab.
Ja teina anonüümne hull, kes ennast üles keerab ja lausa psühhootiliselt üksi kakleb.
Tänan selle valgustava kogemuse eest.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
kitah

tähendab, siis see, kes omavoliliselt ja kuritahtlikult teise inimese teksti moonutab, ei ole hull, ebastabiilne, diagnoosiga ja mida iganes, aga see, kes ei lepi sellega ning sellele tähelepanu juhib, kasvõi korduvalt, on seda kõike? võimalik, et see teine inimene tõepoolest jääbki hüüdjaks hääleks kõrbes, aga seni, kuni ahistajat normaalseks peetakse ja ahistatut süüdistakse kuni omavolilise diagnoosimiseni välja, ei muutugi midagi paremaks. ja sa veel väidad, et sinu moraalitunnetusega on kõik korras. nunuh. tähendab, solvatu on lollakas, kuna võttis solvuda – ei tea jah, mille peale – solvaja aga täiesti kena ning aktseptaabel kodanik. hundimoraal on see, ma ütlen, aga mitte normaalne inimeste moraal või see, mis ta peaks olema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tundub, et on koolivaheaeg ja teismelised on igavusest Perekooli kolinud. Ühel nõrgem enesehinnang kui teisel ja nii siin kaklevad ja solvuvad. Väljas on ilus ilm, soovitaks vahepeal värsket õhku hingama minna.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud. Palun tutvuge Perekooli Kasutajatingimustega.
2.1. Kasutajal on kohustus käituda teiste suhtes viisakalt, lugupidavalt ning sõbralikult.

Perekooli Moderaator

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

Sa oled nii vaimukas! Uhke kohe enda üle, eksole?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No selle, et anonüüsel tekstimuutjal õigus pole, oleks me aru saanud juba ühe postitusega. Kogu ülejäänu oli juba üleliigne.

Ei oleks sa midagi ühe postitusega aru saanud. Tähelepanulävegi poleks ületanud.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma ei ole see, kellelt kusisid, aga võtan ikkagi julguse (ja jultumuse kusta) vastata.

mimelt minu arust on aige see, kui inimene kahhes teemas järjepidevalt viitsib oma pungtide, huuumärkide, küsimärgide, teksti muutumise pärast jauratta. Justkui sinu kommentaaari puhul olnuks tegu miskise kultvaraga, mida kindlasti peab algupäraselt mitmeid aastakümneid tulevastele põlvetele säilitamaa. Sellised väärt mõtedddd!!!!

Pole vist küsimustki, et kas sina oskad kirjutada või mitte?

Sinusugustele illiteraatidele peaks siin bänni panema.

ISSAND! Moderaatorid!!! Kas te ikka nägite, jah??!? Keegi võttis MINU KOMMENTAARI ja JULGES seda muuta! Vaadake nüüd, mis mulje minust kui anonüümsest käost siin teistele anonüümsetele kägudele jääb! Issand-issand, see on täiesti korvamatu kahju minu mainele.

Teised ka – nägite ikka, jah?!? Nägite praegu, mis ta tegi, ah?!? On alles psühhopaat, eksole! Täiega diagnoosiga, vaimselt haige, mõelge, mida ta veel siin foorumis korda saadab siis, kui ta juba MINU KOMMENTAARI muuta julges!!! Saite ikka aru kõik vä?

Moderaatorid, palun muutke see kommentaar tagasi, nagu see oli ja bännige see inimene absoluutselt kohe siit ära ja igaltpoolt mujalt ka! Sellise hüsteerilise vaimuhaige koht ei ole ometi siin foorumis!!!

Teised ka, kas te ikka nägite jah? Ta võttis minu kommentaari ja muutis seda. Saite aru või? VÕTTIS MINU KOMMENTAARI ja julges seda muuta! Kas peaks modedele teatama? Ma teatan modedele jah, see pole normaalne ju. Täielik psühhopaat! Julges minu kommentaari võtta ja muuta. Täiesti skisofreenik ju! Apuaaa!!!

Ma ei saa aru, kuidas on võimalik, et keegi võtab MINU KOMMENTAARI ja muudab selle totaalselt? See ei ole võimalik ju? Täiesti vaimuhaige inimese käitumine ju!! Mõelda vaid, võtta kellegi kommentaar ja siis trükkida sinna vigu juurde. Issake, seda teevad ainult psühhopaadid ju! Täielik idioot ikka! Raudselt tal on mingi vaimne häire, ei saa olla, et normaalne inimene nii teeks. Ja mõelge, mis kahju ta meile kõigile teeb, kui ta siin foorumis juba nii julges käituda. Kas te enda ja oma pere heaolu peale üldse ei mõtle? Ma arvan, et ta on ka Eesti riigile väga kahjulik tegelane, kui ta juba MINU kommentaari niimoodi muuta julges, raudselt ta ongi tegelikult psühhopaadist häkker!

Nägite ikka, jah? Mis ta tegi praegu? Võttis minu kommentaari ja muutis seda? Issakene, kuidas nii saab noh? Moderaatorid, kas te tõesti juba ei tee midagi?!?

Ma tulen hiljem tagasi ja kirjutan veel 20+ hüsteerilist kommentaari, praegu pean minema pärismaailma, kus mind kindlasti väga hinnatakse ja austatakse, olen väga respekteeritud isik, et ma siin Perekoolis oma vabast ajast niimoodi taidlemas käin ja ühe kommentaari muutmise pärast sellise hüsteerilise komejandi üles keerutan (saladuskatte all öeldes käin veel mitme konto alt end kaitsmas ka). Aga ei, ausalt mul on väga põnev elu, ausalt!

Issand küll!!

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

ISSAND! Moderaatorid!!! Kas te ikka nägite, jah??!? jne jne jne

Küll sinu sees on ikka seda va vimma kellegi või millegi vastu :). Aga kui aus olla, siis erilist sarnasust sinu mõtteavalduse ja tolles teemas toimunu vahel ma küll ei näe.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuidas ei tööta ja kuidas ei vii? Viis ju. Näe, millist tähelepanu see vassimine sai, omaette teemagi tehtud, kust selgub, et piisavalt paljud said täpselt aru, milles asi oli. Ei jäänud anonüümsele trikimeistrile õigus. Kui see pole piisav tulemus, siis ma ei tea, mis seda ühes internetifoorumis üldse oleks?

Mina igatahes täiendasin sest eelmisest teemat oma teadmist perekooli erinevatest tüüpidest kahe anonüümse hulluga.

Üks anonüümne hull, kes teksti muudab.

Ja teina anonüümne hull, kes ennast üles keerab ja lausa psühhootiliselt üksi kakleb.

Tänan selle valgustava kogemuse eest.

Ei saanud ju. Enamik ei vaevunud üldse vaatama milles tegelikult asi, sealt tuligi see “punkt kadunud”, kuna seda trummi tagus alatu tekstimuutja. Mina ei näinud küll “psühhootilist üksi kaklejat”. Inimene üritas valeväiteid kummutada, tsiteeris kohti mida muudeti. Aga ega põmmpead seda vaevunud lugema, nad olid juba ilma selleta oma isikliku seisukoha võtnud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei ole see, kellelt kusisid, aga võtan ikkagi julguse (ja jultumuse kusta) vastata.

mimelt minu arust on aige see, kui inimene kahhes teemas järjepidevalt viitsib oma pungtide, huuumärkide, küsimärgide, teksti muutumise pärast jauratta. Justkui sinu kommentaaari puhul olnuks tegu miskise kultvaraga, mida kindlasti peab algupäraselt mitmeid aastakümneid tulevastele põlvetele säilitamaa. Sellised väärt mõtedddd!!!!

Pole vist küsimustki, et kas sina oskad kirjutada või mitte?

Sinusugustele illiteraatidele peaks siin bänni panema.

ISSAND! Moderaatorid!!! Kas te ikka nägite, jah??!? Keegi võttis MINU KOMMENTAARI ja JULGES seda muuta! Vaadake nüüd, mis mulje minust kui anonüümsest käost siin teistele anonüümsetele kägudele jääb! Issand-issand, see on täiesti korvamatu kahju minu mainele.

Teised ka – nägite ikka, jah?!? Nägite praegu, mis ta tegi, ah?!? On alles psühhopaat, eksole! Täiega diagnoosiga, vaimselt haige, mõelge, mida ta veel siin foorumis korda saadab siis, kui ta juba MINU KOMMENTAARI muuta julges!!! Saite ikka aru kõik vä?

Moderaatorid, palun muutke see kommentaar tagasi, nagu see oli ja bännige see inimene absoluutselt kohe siit ära ja igaltpoolt mujalt ka! Sellise hüsteerilise vaimuhaige koht ei ole ometi siin foorumis!!!

Teised ka, kas te ikka nägite jah? Ta võttis minu kommentaari ja muutis seda. Saite aru või? VÕTTIS MINU KOMMENTAARI ja julges seda muuta! Kas peaks modedele teatama? Ma teatan modedele jah, see pole normaalne ju. Täielik psühhopaat! Julges minu kommentaari võtta ja muuta. Täiesti skisofreenik ju! Apuaaa!!!

Ma ei saa aru, kuidas on võimalik, et keegi võtab MINU KOMMENTAARI ja muudab selle totaalselt? See ei ole võimalik ju? Täiesti vaimuhaige inimese käitumine ju!! Mõelda vaid, võtta kellegi kommentaar ja siis trükkida sinna vigu juurde. Issake, seda teevad ainult psühhopaadid ju! Täielik idioot ikka! Raudselt tal on mingi vaimne häire, ei saa olla, et normaalne inimene nii teeks. Ja mõelge, mis kahju ta meile kõigile teeb, kui ta siin foorumis juba nii julges käituda. Kas te enda ja oma pere heaolu peale üldse ei mõtle? Ma arvan, et ta on ka Eesti riigile väga kahjulik tegelane, kui ta juba MINU kommentaari niimoodi muuta julges, raudselt ta ongi tegelikult psühhopaadist häkker!

Nägite ikka, jah? Mis ta tegi praegu? Võttis minu kommentaari ja muutis seda? Issakene, kuidas nii saab noh? Moderaatorid, kas te tõesti juba ei tee midagi?!?

Ma tulen hiljem tagasi ja kirjutan veel 20+ hüsteerilist kommentaari, praegu pean minema pärismaailma, kus mind kindlasti väga hinnatakse ja austatakse, olen väga respekteeritud isik, et ma siin Perekoolis oma vabast ajast niimoodi taidlemas käin ja ühe kommentaari muutmise pärast sellise hüsteerilise komejandi üles keerutan (saladuskatte all öeldes käin veel mitme konto alt end kaitsmas ka). Aga ei, ausalt mul on väga põnev elu, ausalt!

Issand küll!!

Aamen.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Näitan 11 postitust - vahemik 31 kuni 41 (kokku 41 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Teema kus kellelgi punkt ära varastati

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.