Ma ei ole see, kellelt kusisid, aga võtan ikkagi julguse (ja jultumuse kusta) vastata.
mimelt minu arust on aige see, kui inimene kahhes teemas järjepidevalt viitsib oma pungtide, huuumärkide, küsimärgide, teksti muutumise pärast jauratta. Justkui sinu kommentaaari puhul olnuks tegu miskise kultvaraga, mida kindlasti peab algupäraselt mitmeid aastakümneid tulevastele põlvetele säilitamaa. Sellised väärt mõtedddd!!!!
Pole vist küsimustki, et kas sina oskad kirjutada või mitte?
Sinusugustele illiteraatidele peaks siin bänni panema.
ISSAND! Moderaatorid!!! Kas te ikka nägite, jah??!? Keegi võttis MINU KOMMENTAARI ja JULGES seda muuta! Vaadake nüüd, mis mulje minust kui anonüümsest käost siin teistele anonüümsetele kägudele jääb! Issand-issand, see on täiesti korvamatu kahju minu mainele.
Teised ka – nägite ikka, jah?!? Nägite praegu, mis ta tegi, ah?!? On alles psühhopaat, eksole! Täiega diagnoosiga, vaimselt haige, mõelge, mida ta veel siin foorumis korda saadab siis, kui ta juba MINU KOMMENTAARI muuta julges!!! Saite ikka aru kõik vä?
Moderaatorid, palun muutke see kommentaar tagasi, nagu see oli ja bännige see inimene absoluutselt kohe siit ära ja igaltpoolt mujalt ka! Sellise hüsteerilise vaimuhaige koht ei ole ometi siin foorumis!!!
Teised ka, kas te ikka nägite jah? Ta võttis minu kommentaari ja muutis seda. Saite aru või? VÕTTIS MINU KOMMENTAARI ja julges seda muuta! Kas peaks modedele teatama? Ma teatan modedele jah, see pole normaalne ju. Täielik psühhopaat! Julges minu kommentaari võtta ja muuta. Täiesti skisofreenik ju! Apuaaa!!!
Ma ei saa aru, kuidas on võimalik, et keegi võtab MINU KOMMENTAARI ja muudab selle totaalselt? See ei ole võimalik ju? Täiesti vaimuhaige inimese käitumine ju!! Mõelda vaid, võtta kellegi kommentaar ja siis trükkida sinna vigu juurde. Issake, seda teevad ainult psühhopaadid ju! Täielik idioot ikka! Raudselt tal on mingi vaimne häire, ei saa olla, et normaalne inimene nii teeks. Ja mõelge, mis kahju ta meile kõigile teeb, kui ta siin foorumis juba nii julges käituda. Kas te enda ja oma pere heaolu peale üldse ei mõtle? Ma arvan, et ta on ka Eesti riigile väga kahjulik tegelane, kui ta juba MINU kommentaari niimoodi muuta julges, raudselt ta ongi tegelikult psühhopaadist häkker!
Nägite ikka, jah? Mis ta tegi praegu? Võttis minu kommentaari ja muutis seda? Issakene, kuidas nii saab noh? Moderaatorid, kas te tõesti juba ei tee midagi?!?
Ma tulen hiljem tagasi ja kirjutan veel 20+ hüsteerilist kommentaari, praegu pean minema pärismaailma, kus mind kindlasti väga hinnatakse ja austatakse, olen väga respekteeritud isik, et ma siin Perekoolis oma vabast ajast niimoodi taidlemas käin ja ühe kommentaari muutmise pärast sellise hüsteerilise komejandi üles keerutan (saladuskatte all öeldes käin veel mitme konto alt end kaitsmas ka). Aga ei, ausalt mul on väga põnev elu, ausalt!
Issand küll!!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 12.07 12:34; 12.07 13:07; 13.07 09:01;