Perejuttudes on WTF-hetki käsitlevas teemas see postitus (kopitud allpool). Ja täiesti tuimalt kustutatakse ära sellele postitatud vastused, mis väljendavad seisukohta, et kui mees ütleb, et tal ei ole isaks saamise vastu midagi, tähendab, et naine võib päevapealt tabletid ära jätta. Ilmselt see postitaja ise ei saa kustutada, aga miks moderaatorid seda teevad. Ükski vastus pole sõimav vms olnud.
Postitus siis selline:
Küsisin kunagi tolleaegselt elukaaslaselt, on tal midagi isaks saamise vastu (olime sel teemal varemgi rääkinud, aga konkreetselt mitte). Pärast pikka ja sügavat vaikust (millele ma tol hetkel suuremat tähendust ei omistanud – hea ju, kui inimene nii tõsise küsimuse hoolikalt läbi mõtleb) vastas ta “ei”. No väga tore, jätsin tabletid ära ja… kui härra kuu aega hiljem selle avastas, sõimas ta mu läbi, et ma üritan teda salaja isaks teha ja et ma olevat tegelikult ju saanud aru küll, et tema “ei” tähendas hoopis “jah” (ehk et tüüp oli jõudnud enne vastamist ära unustada, mida ma talt küsisin, aga see oli otse loomulikult minu süü, et ma seda ära ei tabanud). Õnneks polnud ma rase.