[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Avastasin, et ega mulle eriti katsetada ja retseptidega mässata ei meeli ja teen perele ainult neid toite, mida minu ema mulle lapsena tegi aga ega keegi ei nurise ka, sest abikaasa ema tegi sama toitu.
Kartul, lihakaste, salat, marineeritud kurk, piima peale, kodune õunamahl. Makaronid hakklihaga, jahukaste, tavalised kotletid, kanasupp nuudlitega. Pasteet saiaga, sült kartulitega. Värskekapsasupp, peedisupp, rasolje, kartulisalat, heeringad koore ja sibulaga, hommikuks munapuder, kaerahelbepuder, magustoiduks kisell kohupiimaga, mannavaht, saiavorm, tarretis. Need on lihtsalt mõned näited- ei mingit eksootikat ega erilisi maitseaineid peale sibula, küüslaugu soola ja pipra.[/tsitaat]
Meie peres süüakse kartuleid vast paar korda aastas, eksootika mõttes. Jahukastmeid ei valmistata, liha (looma- või kanaliha) või kala kõrvale käib värske salat. Makaronid ja riis on ka harva laual.
Suppi ei söö keegi, lapsed koolis küll, aga kodus ei tee.
Magustoite ei tee ka kunagi. Kui on magusaisu, süüakse jäätist või kommi.Vahel pannkooki.
Putrusid vahel harva, enamasti söön mina, sest keegi teine ei taha.
Maitseained on erinevad, laiast maailmast, eelistame vürtsikaid toite.
Puuviljad on igapäevaselt kodus olemas, õunad-pirnid enamasti.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 23.04 14:42; 23.04 14:49;