Sai ostetud paljukiidetud laugarill Tefal Optigril XL ja otseloomulikult sai esimese asjana proovitud lihaviile selles. Marinaadis sea kaelakarbonaad. Minu suures imestuseks tuli selles grillis liha välja kõva, ilma koorikuta ja üle-üldse nagu keedetud. Eks muidugi süüa oleks kõlbanud. Et veidigi pruunimaks liha saada, panin omakorda sisse veel manuaalse režiimi.
Sai siis tehtud veel mingi aeg karbonaadi. Seekord vasardasin liha. Ikka jäi veidi puine ja mitte pruunikas.
Ja nüüd ma ei teagi, kus on viga. Kas paha liha, paha grill või inimestele maitseb selline liha?
Millalgi on plaanis proovida teha selles kotlette ja ka peekonit, kana. Kuid ma ei tea, juba suht pettunud tunne on peal.
Kellel veel selline, jagage kogemusi palun.