Reisidel, ja ka elus üldse, on oluline see, millised on suhted sind ümbritsevatega (olgu selleks siis reisikaaslane või teised sel teel kohatud inimesed) mitte see, millises geograafilises punktis olla. Sest meelde jääb sellest kõigest eelkõige emotsioon. Ma olen olnud suure tüliga Pariisis (kuidas sa PARIISIS seksida ei tahai), kus mu ainu soov oli kiiremini koju saada. Kuid täiesti kindlasti on väga palju neid, kelle jaoks seostub Pariis elu ilusaimate mälestustega.
Ja esimene kord, ehk siis uus emotsioon jääb reeglina alati värvikamalt meelde, olgu selleks siis lennusõit, täiesti teistsugune kultuur või sõõm troopilist õhku. Hilisemad kümned ja kümned sarnased olukorrad sulanduvad üheks ning tavaliselt meenub sellest eredamalt viimane selline kord.
Kuid elu parim reis? Raske valida. Sihtkohana ehk Portugal? Väga meeldis ka Iisrael.
Kuid min jaoks ei pea (puhkuse)reis ilmtingimata lennusõitu sisaldama, neid saab tööreisidelgi piisavalt. Autoreis Poola saab samuti olla elu parim. Vähemalt mulle.
Ah jaa, viimane kui üks reis koos lastega, vahet pole, kas väikeste või juba suurematega, on samuti olnud elu parimad,