RE: Teie elu parim reis
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
Eestis on umbes 20 000 perekonda, kes reisivad üsna piiramatult või teevad seda väga tihti tihti. Kummaline 🙂 tõesti, et nad ja PEREkoolis käivad ja uskumatu, keegi on veel trip.ee-s…
Minu arust piisab TOP 3-st juba seetõttu, et mõned inimesed ei olegi rohkem reisinud ja kirjutada, et laduge kogu nimekiri letti, on minu arust tõusiku tunnus. Mis vahet on, mitmes riigis on keegi käinud, reis on elamus mitte linnukese kirja saamine.
Kui küsitakse 3, siis tuleks vastata 3, mitte hakata teemat muutma ja teha “naabrist parem” teema.[/tsitaat]
Asi ei ole selles, kas trip.ee-katel on pere või mitte, asi on neis foorumikasutajates.
Sellises mahus lollust, nagu trip.ee-st lugeda saab “reisisoovitustena”, ei ole ma mitte ühestki teisest foorumist lugenud. Õnnestus ka kohtuda mõne trip.ee andunud kasutajaga eesmärgiga maha müüa minu jaoks kasutu reisikola ja no seda kontingenti, kellega siis kohtusin, ei taha mina küll oma elupäevade lõpuni näha. Ülimalt kummalised, mingis täiesti arusaamatus reaalsuses elavad olevused, kellele ükski loogiline argument ei tundunud loogiline. Samas see nende irreaalne maailm, kus nad ilmselt liiga sagedase reisimise tõttu pidevalt viibisid, tundus neile igati loogiline. Tunnen sinus ära samasuguse veidriku.
Samas, need PEREinimesed, kellega PK vahendusel olen kohtunud, on olnud enam kui normaalsed inimesed.
Lihtsalt, sa näed ju isegi, et sa ei sobi siia foorumisse oma mõtete ja väärtushinnangutega. Ma ei ole siin teemas esimene, kellele sa närvidele hakkasid käima oma sõnavõttudega.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 03.08 21:51; 04.08 19:21; 12.08 20:37;