Mis on teie lemmik šokolaad.Just sain hea laksu šokolaadist issand kui hea.Puhas Annekese piimašokolaad nämma.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Teie lemmik šokolaad.
Teema: Teie lemmik šokolaad.
Said sellise laksu, et unustasid eesti keele ära?
Mulle meeldib “Linda”.

Kui sa peadki silmas just plaadišokolaadi, mitte komme, siis mu vaieldamatu lemmik on Koorekohvi šokolaad.

Geisha meeldib ja šokolaadibatoonidest Tupla.

Sinine Fazer loomulikult

Maiuspala šokolaad (tume šokolaad kreemitäidisega, kus on rohelised India pähkli tükikesed jmt).

Siiamaani pole ühtegi korralikku sokolaadi isegi mainitud mitte, kõik on piima-rasva-suhkruplönnid natukese kakaoga, mitte sokolaadid.
Geisha
Fazer dark
Fazer dark metspähklitega

Fazer – tavaline piimašokolaad, pähklitega, Dumlega jne, aga kōige suurem lemmik siiski Dominoga. 🤤
Eestimaine Kalev on ka hea jah, aga Fazer minu jaoks kuidagi suussulavam.😬

Metsapähklitega.

Rittersport rummi-rosina-pähkli

Just ostsin Prismast pistaatsiapähkli Maraboud – soovitan.
Aga samuti sinine Fazer (nii tavaline, pähklite kui rosinatega) ning ka eelnevalt mainitud Kalevi Koorekohvi oma.

Ei söö väga magusat aga kui, siis ka Anneke.

Anneke, Nurr, Maiuspala, Tallinn, Tuljak – kõik Kalevilt.

Kunagi oli Kamašhokolaad, aga tänapäeva oma ei ole enam see sama. Ma söön väga harva magusat ja seepärast oli see Kama oma selline mõnusalt mahe. Nüüdseks ma ei ole vist juba mitu aastat ühtgi šhokolaadi söönud. Mõne üksiku kommi küll.

Tervete metspähklitega piimashokolaadid, levinumatest Fazer meeldib vist mulle ka kõige rohkem. Samas pähklipudi (või ükskõik milline muu pudi – vahvlipudi, küpsisepudi, mingi kahtlane marjamaitseline pudi) shokolaadi sees mulle ei meeldi, parem olgu siis juba ilma.

Kunagi oli Kamašhokolaad, aga tänapäeva oma ei ole enam see sama. Ma söön väga harva magusat ja seepärast oli see Kama oma selline mõnusalt mahe. Nüüdseks ma ei ole vist juba mitu aastat ühtgi šhokolaadi söönud. Mõne üksiku kommi küll.
Vene ajal (80ndatel) oli kamašokolaadi kõrval veel üks omapärane šokolaadilaadne toode. Kalevi oma. Aidake meelde tuletada, mis selle šokolaadi nimi oli.

Siiamaani pole ühtegi korralikku sokolaadi isegi mainitud mitte, kõik on piima-rasva-suhkruplönnid natukese kakaoga, mitte sokolaadid.
Evelin, sina ka platsis?

Misasi see šhokolaad on? Šokolaad on see sõna.

Mulle meeldib ka tervete pähklitega Kalevi või Fazeri šokolaad. Samuti Geisha. Samuti meeldivad mulle Merci šokolaadidest eriti lilla ümbrisega ja kohvimaitseline variant. Kahjuks neid ei müüda eraldi. Veel meeldib mulle Fazerina šokolaad ja šokolaadikommid (kergelt apelsinimaitseline šokolaad), aga seda samuti eriti ei siin ei müüda. Anneke on ka OK.

Vene ajal (80ndatel) oli kamašokolaadi kõrval veel üks omapärane šokolaadilaadne toode. Kalevi oma. Aidake meelde tuletada, mis selle šokolaadi nimi oli.
Aromaatne, ma arvan. Mulle meeldis kamašokolaad palju rohkem, ehkki mul puudub igasugune mälestus sellest, mis aroom selles aromaatses siis oli.

Aromaatne tahvel ehk?

Valge šokolaad mustika tükkidega.

Lindt Intense Orange

Kõik, mis ei ole valge või tume. Andke aga kätte!

Marabou Daim on suur lemmik. ka Kalevi Koorekohvi maitseb.
Paraku tunnen et Kalevi omades on ikka jälgi “transrasva” maitsest, mida Rootsi ja Soome omadel ei ole.

Minu lemmikumatest lemmikumad on kolm:
-toffifee
-Maiuspala karp
-Eesti Leivatööstuse kommid rukkuleiva ja likööriga
Vot neid kolme võiks vist süüa tonnide viisi. Palju need kräppi sisaldavad, pole aimugi ja ei huvita ka.

šveitsi ja belgia omad on head.

Tervete metspähklitega Fazer!

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Teie lemmik šokolaad.