Esileht Ajaviite- ja muud jutud Teie lemmik šokolaad.

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 66 )

Teema: Teie lemmik šokolaad.

Postitas:
sirtsu11

Mis on teie lemmik šokolaad.Just sain hea laksu šokolaadist issand kui hea.Puhas Annekese piimašokolaad nämma.

+19
-18
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
matas

Said sellise laksu, et unustasid eesti keele ära?

+16
-17
Please wait...
Postitas:
sadness

Mulle meeldib “Linda”.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Kui sa peadki silmas just plaadišokolaadi, mitte komme, siis mu vaieldamatu lemmik on Koorekohvi šokolaad.

+9
-3
Please wait...

Postitas:
nelz

Geisha meeldib ja šokolaadibatoonidest Tupla.

+10
-3
Please wait...

Postitas:
mrspresley

Sinine Fazer loomulikult

+18
-2
Please wait...

Postitas:
ilushelena

Maiuspala šokolaad (tume šokolaad kreemitäidisega, kus on rohelised India pähkli tükikesed jmt).

+8
-5
Please wait...

Postitas:
Seliiina

Siiamaani pole ühtegi korralikku sokolaadi isegi mainitud mitte, kõik on piima-rasva-suhkruplönnid natukese kakaoga, mitte sokolaadid.

+8
-54
Please wait...
Postitas:
mukk77

Geisha

Fazer dark

Fazer dark metspähklitega

+5
-4
Please wait...

Postitas:
mustvares

Fazer – tavaline piimašokolaad, pähklitega, Dumlega jne, aga kōige suurem lemmik siiski Dominoga. 🤤

Eestimaine Kalev on ka hea jah, aga Fazer minu jaoks kuidagi suussulavam.😬

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Metsapähklitega.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Ritabell

Rittersport rummi-rosina-pähkli

+7
-2
Please wait...

Postitas:
maasikavahust

Just ostsin Prismast pistaatsiapähkli Maraboud – soovitan.

Aga samuti sinine Fazer (nii tavaline, pähklite kui rosinatega) ning ka eelnevalt mainitud Kalevi Koorekohvi oma.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
plixi

Ei söö väga magusat aga kui, siis ka Anneke.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Anonymous

Anneke, Nurr, Maiuspala, Tallinn, Tuljak – kõik Kalevilt.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
elokuu

Kunagi oli Kamašhokolaad, aga tänapäeva oma ei ole enam see sama. Ma söön väga harva magusat ja seepärast oli see Kama oma selline mõnusalt mahe. Nüüdseks ma ei ole vist juba mitu aastat ühtgi šhokolaadi söönud. Mõne üksiku kommi küll.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
suur lind

Tervete metspähklitega piimashokolaadid, levinumatest Fazer meeldib vist mulle ka kõige rohkem. Samas pähklipudi (või ükskõik milline muu pudi – vahvlipudi, küpsisepudi, mingi kahtlane marjamaitseline pudi)  shokolaadi sees mulle ei meeldi, parem olgu siis juba  ilma.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Wanda

Kunagi oli Kamašhokolaad, aga tänapäeva oma ei ole enam see sama. Ma söön väga harva magusat ja seepärast oli see Kama oma selline mõnusalt mahe. Nüüdseks ma ei ole vist juba mitu aastat ühtgi šhokolaadi söönud. Mõne üksiku kommi küll.

Vene ajal (80ndatel) oli kamašokolaadi kõrval veel üks omapärane šokolaadilaadne toode. Kalevi oma. Aidake meelde tuletada, mis selle šokolaadi nimi oli.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Alfa

Siiamaani pole ühtegi korralikku sokolaadi isegi mainitud mitte, kõik on piima-rasva-suhkruplönnid natukese kakaoga, mitte sokolaadid.

Evelin, sina ka platsis?

+13
-1
Please wait...

Postitas:
Nustik

Misasi see šhokolaad on? Šokolaad on see sõna.

+11
-3
Please wait...

Postitas:
pildursokk

Mulle meeldib ka tervete pähklitega Kalevi või Fazeri šokolaad. Samuti Geisha. Samuti meeldivad  mulle Merci šokolaadidest eriti lilla ümbrisega ja kohvimaitseline variant. Kahjuks neid ei müüda eraldi. Veel meeldib mulle Fazerina šokolaad ja šokolaadikommid (kergelt apelsinimaitseline šokolaad), aga seda samuti eriti ei siin ei müüda. Anneke on ka OK.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
suur lind

Vene ajal (80ndatel) oli kamašokolaadi kõrval veel üks omapärane šokolaadilaadne toode. Kalevi oma. Aidake meelde tuletada, mis selle šokolaadi nimi oli.

Aromaatne, ma arvan. Mulle meeldis kamašokolaad palju rohkem, ehkki mul puudub igasugune mälestus sellest, mis aroom selles aromaatses siis oli.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
nevermind

Aromaatne tahvel ehk?

+3
0
Please wait...

Postitas:
maasikas00

Valge šokolaad mustika tükkidega.

+4
-7
Please wait...

Postitas:
Mumm28

Lindt Intense Orange

+2
-1
Please wait...

Postitas:
nodzu2007

Kõik, mis ei ole valge või tume. Andke aga kätte!

+4
-2
Please wait...

Postitas:
satinella

Marabou Daim on suur lemmik. ka Kalevi Koorekohvi maitseb.

Paraku tunnen et Kalevi omades on ikka jälgi “transrasva” maitsest, mida Rootsi ja Soome omadel ei ole.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Alfa

Minu lemmikumatest lemmikumad on kolm:

-toffifee

-Maiuspala karp

-Eesti Leivatööstuse kommid rukkuleiva ja likööriga

Vot neid kolme võiks vist süüa tonnide viisi. Palju need kräppi sisaldavad, pole aimugi ja ei huvita ka.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Tahesara

šveitsi ja belgia omad on head.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Varjatud

Tervete metspähklitega Fazer!

+5
-2
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 66 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Teie lemmik šokolaad.