- Troika Raekoja platsil ja Frenchy Telliskivis
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Teie lemmiksöögikoht Tallinnas
Teema: Teie lemmiksöögikoht Tallinnas

Arvan, et parim restoran Eestis on ilmselt 180 Degrees. See pole vanalinnast kaugel, ca 20 min jalutada, või ca 7 min taksoga.
Vanalinnas ei ole häid restorane kunagi palju olnud, ja nüüd, kus paljud head kohad on kinni, on neid veel vähem. Nendest, mis on püsima jäänud, on parim nn klassikaline restoran minu hinnangul Tchaikovsky. Parimat Aasia kööki pakub Chedi. Cru on ka hea. Olde hansa on ka väga hea koht, kuid tuleb arvestada, et tegu on “keskaegse restoraniga”, mis kõigile ei pruugi sobida.

Parimat Aasia kööki pakub Chedi. Cru on ka hea.
Parim Aasia köök on siiski Akbana. See muidugi ei ole vanalinnas. Aga, kui tõeliselt head ja autentset rooga soovid, siis tasub vanalinnast ca 5 km kaugusele liikuda.

Parim Aasia köök on siiski Akbana. See muidugi ei ole vanalinnas. Aga, kui tõeliselt head ja autentset rooga soovid, siis tasub vanalinnast ca 5 km kaugusele liikuda.
Chedi ja Akbana suuur vahe on muidugi selles, et üks on restoran ja teine Aasia söögikoht. Tõsi, toit on mõlemas väga hea.

Chedi ja Akbana suuur vahe on muidugi selles, et üks on restoran ja teine Aasia söögikoht. Tõsi, toit on mõlemas väga hea.
Olen einestanud mõlemas. Pean paremaks Akbanat!

Ma ei tea, minu meelest ei saagi neid tegelikult võrrelda. Chedi ampluaa on ikkagi peamiselt hiina köök ja Akbana oma india köök – kuidas sa neid võrdled? Parem, sest sulle meeldib india toit rohkem? Pean tunnistama, et ma hiina roogasid Akbanas söönud ei ole (nagu ei ole ma seal söönud ka pastat/pitsat/wrappe), sest hindust kokk teeb kõige paremini ikkagi india toitu. Ja no restoranielamuse saamiseks ei sobi Akbana hoopiski.

Controvento, Guru.

Pirosmani, AL Mare grill, Järve Sushicafe
Tallinna vanalinnas 😯
Mis vanalinnast sa jahud?
Küsiti vanalinna söögikohtade kohta…
Pangu siis pealkirja ka, ei pannud sisus tähele. Aga head söögikohad sellegipoolest
Esimene rida pealkirja all ei hakanud silma..? Palun ära rohkem kommenteeri, kui ei viitsi pealkirjast kaugemale lugeda!
Minu lemmik on Olde Hansa.
Kommenteerin täpselt nii palju kui soovin, sinu asi see küll pole

Ma ei tea, minu meelest ei saagi neid tegelikult võrrelda. Chedi ampluaa on ikkagi peamiselt hiina köök ja Akbana oma india köök – kuidas sa neid võrdled? Parem, sest sulle meeldib india toit rohkem? Pean tunnistama, et ma hiina roogasid Akbanas söönud ei ole (nagu ei ole ma seal söönud ka pastat/pitsat/wrappe), sest hindust kokk teeb kõige paremini ikkagi india toitu. Ja no restoranielamuse saamiseks ei sobi Akbana hoopiski.
Jättes miljöö, serveerimis- ja teenindusoskuse kõrvale, siis maitseelamust pakub siiski vaid Akbana.
Eee, kas seal Hiina toitu üldse pakutakse?
Hiina vs India ei kannata muidugi üldse võrdlust.
Ma küll ei ütleks, et Akbana nüüd mingi nii eriliselt hea toidukoht oleks, et saaks öelda, et see ainsana toiduelamust pakub.

Rado ja hommikul-lõunal Kohvipaus Narva mnt-l. Yui, Han’s, Burger Box, Gotsu, Grenka ja Annön.

Aitäh soovitajatele. Käisime Gurus ja jäime ülirahule.

Rado ja hommikul-lõunal Kohvipaus Narva mnt-l. Yui, Han’s, Burger Box, Gotsu, Grenka ja Annön.
Need kõik on väga head, aga märgiks ära, et Yui on nüüdseks Kalamajja kolinud.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Teie lemmiksöögikoht Tallinnas