RE: teie reaalsed kulud lapsele
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
Inimestel on raha tuuldelopimisest väga erinev arusaam. Sa meigid? Kosmeetikat kasutad? Mina mitte, ma leian et see on raha tuuldeloopimine. Inimestel on väga erinev arusaam sellest, mis on raha tuuleloopimine ja mis mitte.
Äkki ostad koguni uusi riideid ja jalanõusid? Milleks? Ei oska majanduslikult mõelda või?
Ära võta eespoltoodud näiteid tõsiselt. Mina isiklikult ei kritiseeri kellegi rahapaigutust. Oma raha, ise tead, milleks kasutad. Aga ära tule ütlema, et keegi teine paigutab valesti. Inimestel on erinevad prioiteedid.[/tsitaat]
Kõigil on õigus oma arvamusele.
Mina lihtsalt selgitasin sulle (sest sa ise küsisid), et meie toiduarve ei tulene sellest, et raha rohkemaks ei jätku.
Loomulikult ma meigin ennast, ostan uusi riideid, autole kütust jne. Aga ma kasutan raha otstarbekalt. St et ma ei näruta, aga kindlasti ei kuluta koolieeliku söögile 350 eurot kuus ega osta rõivaid-jalatseid kõige kallimast kauplusest. Ma olen majanduslikult mõtlev inimene ja see on minu valik.
Sinu kirjutisest jäi kõlama kibestunud ja sapine toon. Kas 420 eurot kuus toidule on sinu meelest midagi sellist, et tuleb kaasa tunda meile kui alatoidetutele?
Ära võta isiklikult, lihtsalt võttis kulmu kergitama sinu suhtumine – kõigepealt sobrad mu rahakotis, siis tänitad mu valikute üle julgelt edasi.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 05.02 01:04; 05.02 13:32; 05.02 16:11; 05.02 16:31;