Tere emmed, mis teie kogemus on-kas teine beebi tuli varem või hiljem kui esimene? Minu esimene läks kaks nädalat üle ja tuli esilekutsumisega. Praegu olen 36 pluss 4 teisega.
Teema: Teine beebi kiiremini kui esimene?

Teine tuli umbes samal ajal kui esimene 39 nädalal. Soovitan sul hakata tarbima vaarikalehe teed või nõmmliiva teed. Mul tegi sünnituse väga kergeks ja läks ainult 3h, esimeset valust 🙂

Minul esimene läks 2ndl üle aja, teine 39+3 ja kolmas 39ndl. Hetkel ootan neljandat ja ootan huviga, kuidas seekord läheb.

Mul sündis kolmas beebsu väga kiiresti, enne esimese lapse sündi lausa. Teise puhul ei saanudki aru, kas sündis beebi, laps, imik, või veel keegi muu.

Minu esimene tuli veidi enne kui oli plaanis esile kutsuda. Saatekiri oli olemas.
Teine laps hakkas sündima aga 10 ndl enne tähtaega.

Esimene sündis 2 päeva pärast tähtaega, teise lapsega kutsuti sünnitus esile (nädal enne tähtaega), kolmas laps sündis 5 päeva enne tähtaega.

Esimesed kaks last sündisid 10-12 päeva pärast tähtaega, sünnituse pikkustes ka olulist vahet ei olnud, ikka suhteliselt pikalt läks. Eks ole näha, mis kolmandaga saab, tähtaeg juuli lõpus, ise küll juuli last loota ei julge.

Esimene sündis 40+0 ja teine 41+4. Järgmine päev oleks esilekutsumine olnud. Laps oli pool kilo raskem ka.

Tulid 40+3, 40+4 ja viimane esilekutsumisega 40+5 😀
Teine oli oluliselt kiirem sünnitus küll – 5 h esimese 19 h asemel

Esimene laps sündis 39+3 (sünnituse pikkus 3,5 tundi)
Teine laps 40+3 (sünnituse pikkus 5,5 tundi)
Kolmas laps 40+5 (sünnituse pikkus 30 minutit)

Esimene 41+4, teine 39+4.

Esimene 40+1, teine 41+6 (2n enne tähtaega hakkasin jooma 2x päevas nõmm-liivateed, mis ilmselgelt ei aidanud :D). Teine sünnitus oli kiirem, aga valusam.