Mul oli esimene sünnitus erakorralise keisrilõikega. Teine sünnitus algas sellega, et tulid veed ja hakkasid tuhud. Kuna sünnitusmajja jõudes leiti, et aktiivset sünnitustegevust ei toimu, siis saadeti sünnituseelsesse osakonda, kus ma sain natuke kergete tuhudega niisama istuda, aga siis mõned tunnid hiljem oli ikka vaja sünnitus esile kutsuda – ballooniga.
See toimis päris hästi ja sünnitustegevus hakkas intensiivselt pihta, aga jõudis välja peaaegu täpselt samasse punkti nagu esimese sünnituse ajal- emakakaela avatust oli veel vähe, aga loote südametöö aeglustus emaka kokkutõmmete ajal nii palju, et tehti kiire otsus uuesti erakorraline keisrilõige teha. Esimene keisrilõige oli mul seljasüstiga, teine üldnarkoosis, kuna isegi seljasüsti polnud veel jõutud sünnitustoas teha.
Esimene kord oli hirmsam, teine kord olin ise alustuseks rohkem segaduses, sest mulle endale tundus, et kõik sujub hästi, valuvaigistina piisas naerugaasist, ja siis äkki uuesti keisrilõige…
Nüüd ootan kolmandat, ilmselt peaks otsustama plaanilise keisrilõike kasuks. Laste vanusevahe aasta ja seitse kuud, nüüd tuleb kahe sünnituse vaheliseks ajaks aasta ja kaheksa kuud.