RE: teises riigis elamine/töötamine-kas olete kahetsenud otsust?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
Mina ei ole plaaninud kunagi oma kodumaalt kuskile minna. Olgu pere kaasas, ikkagi on ainult siin minu TAUST – lapsepõlves-koolis loetud raamatud, meie kultuurile omased naljad, tsitaadid, teada tundud etendused-raamatud, kooli-ülikoolikaaslased, tuttavad, ma tean siinse riigi poliitikast eile ja täna, ma tunnetan seda riiki.
Ema seisukohast olen ma seda lahkumist kõrvalt näinud. JA iga peatäie kohta, mida nutate teie võõrsil, nutab teie ema kodus kaks. Ma arvan nii. Kasvatad terve nooruspõlve, hoolitsed ja arendad, ning siis ühel päeval on ainus võimalus last kohata kord suvel, kui sedagi, ja skype…
Kui aga ühel päeval ema haige on, ja keegi talle peab viima rohtu ja süüa, siis poleks tal nagu kunagi last olnudki. Mina nii isekas olla ei suudaks. Ja oma lastele sellist hoolimatust oma eluga ette näidata ei suudaks! Mul on teised väärtused.[/tsitaat]
Minu ema nt ütles ise, et tal on hea meel, et õde on ära läinud välismaale, kus tal on palju suuremad võimalused ennast teostada.
Samuti oli ta igati päri minu plaaniga välismaale minna. Kodus käime üsna tihti, paari kuu tagant ikka. Emal oma elu ja tegemised, saab hakkama. Eks tulevikus vaatame, mis saama hakkab.
No Soome minna on pea sama, mis elada teises Eestimaa otsas. Tänapäeva odavate lennupiletite juures pole ka tihti kodus käime midagi kontimurdvat.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 21.01 16:48; 21.01 19:19;