RE: teises riigis elamine/töötamine-kas olete kahetsenud otsust?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Meie kolisime 7 aastat tagasi Belgiasse. Alguses oli koduigatsus suur ja peale mõnda aastat läksime seetõttu Eestisse tagasi. Elasime Eestis paar aastat ja selle aja jooksul saime aru, et Belgias oli ikkagi tunduvalt parem. Nüüd oleme mõned aastad jälle siin elanud ja Eestisse tagasi minna niipea ei kavatse. Ise veel läheks, aga lastele meeldib siin palju rohkem. Koolid on siin tunduvalt paremad, stressivabamad. Eestiga võrreldes on inimesed palju sõbralikumad. [/tsitaat]
Oh, juba aastake m6lgutan m6tet Belgiasse kolida. Hetkel elan Iirimaal, Eestist kolisime terve perega (ema ning 6e ja pisikeste vendadega) 2ra ligemale neli aastat tagasi. Siin olen iseenesest eluga rahul ning tookoht on korralik, t6us ametiredelil on olnud kiirem kui ma Eestis oleksin suutnud saavutada. Kuid kuskil kaks aastat tagasi tekkis suhe belglasega, tema Belgiast 2ra kolida ei taha, mina aga kardan, et ilma prantsuse, hollandi ja flaami keelt r22kimata ma seal hakkama ei saa… Ma ei taha elada paar kuud ilma toota, et seni keelt 6ppida. Kolimine tuleks k6ne alla ainult siis, kui kohe toole saaks. Iga kord Belgias k2ies tunnen, et vot seal ma tahan elada…
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 22.01 09:37; 22.01 09:50;