Tere,
Mul on probleem oma teismelisega ja ma ei oska seda mitte kuidagi lahendada.
Ma olen üksikema ja ma kasvatan üksi kahte last(üks on 13 ja teine on 4). Laste isad meile midagi ei maksa, aga sellest pole midagi – saame ilusti hakkama, sest ma olen selline rügaja tüüpi. Meil on alati kõik ilusti toiminud – vanem tütar on alati vaadanud noorema tütre järgi. Kui noorem tütar sai kahe ja poole aastaseks, siis ma sain ta lasteaeda panna ja ise tööle minna. Kui mina olin tööl, siis vanem tütar tõi ise noorema lasteaiast ära ja tegi süüa. Ka nädalavahetusel olid nad kahekesi kui ma tööl pidin olema. Nii on alati olnud.
Ma just vahetasin töökohta, et saada pisut paremat palka, aga üks väike muutus tuli ka sellega. Nimelt peab mu vanem tütar, ise väiksema lasteaeda viima, sest ma ise ajaliselt ei jõua. Ega kool sealt lasteaiast kaugel ei ole – bussiga 25 minutit. Ja SEE on nüüd probleem! Ta koguaeg vingub ja tujutseb. Ütleb, et ta ei taha koguaeg oma õe eest hoolitseda.
Mind nii vihastab see! Ma teen nende jaoks kõik ja ta ei suuda mulle natukenegi vastu tulla! Ma saan aru, et ta on pubekas, aga ma ei kannata seda vingumist ja süüdamist välja. Mida ma teen temaga?!