On väga imelik tahta võrrelda minu ja sinu pere vajadusi.
Sa ei saa ikka veel aru. Kedagi ei huvita, millised on sinu pere vajadused.
Kasu oleks ainult sellest, kuidas sa räägid, kas külmik peab hästi külma ja kas reklaamtekstis lubatu vastab tõele. Kas kaane kinnitus on mugav ka väikelastele kasutada või käib raskelt? Kuidas mahutab erinevaid toiduasju. Kas näiteks 1,5 l veepudel mahub ära püstises asendis? Kui näiteks sul mingid asjad sisse ei mahtunud või mahutas rohkem kui oleksid alguses arvanud.
Ja nii edasi, sellised praktilised faktid, mida sina seda kasutades oled tähele pannud ja mida teab ainult inimene, kes on antud toodet juba kasutanud. Asjad, millest toote tutvustuses ei räägita.
Võib-olla said nüüd vähemalt natuke aru, kuidas teiste inimeste kogemused võivad ostmisel kasulikud olla. Keegi ei sunni sind oma kogemusi jagama täpselt samamoodi nagu keegi ei sunni inimesi just seda sinu autokülmikut ostma.
Kuule, mis sa saed? Sa mõõtude järgi ei oska rehkendada, kas pudel mahub sisse v mitte? Jutt oli üleüldse termokastist, aga sina solvusid terava kommentaari peale ja hakkasid külmiku kallal norima.
Minu jaoks on ulmeöiselt kallis, aga kui kellelegi sobib, las kasutab. Mul mingi ca 50-eurone külmik, marki ei mäleta, pole käe pärast.
(Üks kolmas kägu)