Teema: Terve päev möödub perekoolis?
Miks mitte, ma olen võimeline enda sõnade eest alati vastutama.
Õrnakesed. Igast kommentaarist tehakse teavitus. Elatakse rolli nii sisse. Ei taheta teisega arvestada. Näitab ju inimese enda nõrkust, usub ja elab läbi kõike mida kirjutatakse.
Mitte sellepärast, et ei ole valmis vastutama. Kui vaja vastutada, võetakse IP välja nagunii. Küsimus on hoopis selles, et peab olema ametlik meil ja peab olema tränimeil. Peale selle teavitatakse meelevaldselt ja see risustab postkasti. Oleks siis asja eest.
No kui sa nii palju raporteerimisi saad, et lausa häirib, siis võib arvata, et ikka asja eest. Aga soovitus ei olnudki vastutuse mõttes, vaid just sinu mainitud häirivate teavituste mõttes. SLas siis risustub see “tränimeili” postkast?
…Ma küll Perekooli logimise e-maili ei kasuta enam väga palju aastaid ning pole aimugi, palju/kas neid teavitusi tuleb. Arvasin, et enamusel siin nii? Milleks peaks põhi-meili siin kasutama, jabur.
No kui sa nii palju raporteerimisi saad, et lausa häirib, siis võib arvata, et ikka asja eest. Aga soovitus ei olnudki vastutuse mõttes, vaid just sinu mainitud häirivate teavituste mõttes. SLas siis risustub see “tränimeili” postkast?
…Ma küll Perekooli logimise e-maili ei kasuta enam väga palju aastaid ning pole aimugi, palju/kas neid teavitusi tuleb. Arvasin, et enamusel siin nii? Milleks peaks põhi-meili siin kasutama, jabur.
Oleksin pidanud ütlema: peale selle teavitatakse kägude (mitte ainult minu) postitustest minu arvates täiesti asjatult. Mina ei öelnud, et teavitused mind häirivad, aga oma isikut kohe kindlasti ei soovi paljastada, mida siin mõni enda kohta ütleb, et tema ei häbene midagi. Ma ei ole nõus. Kui tahaks olla mitteanonüümne, siis ju ollakse mitteanonüümne. Tränimeil on selleks, et moded ei näeks sinu isikut.
Mina küll kasutan ka tränimeili, sest tränimeilid selleks ongi. Kuidas tulevikus kasutajad lasta kustutada, kui ma isegi tränimeili ei mäleta? Mina kindlasti tulevikus lasen oma kasutaja ära kustutada, kui enam pk ei peaks kasutama. Niisama ei lase kasutajatel kunagi kusagil rippuda.
Mina ei öelnud, et teavitused mind häirivad
Sina ju ütlesid:
Iga ajuinvaliidi saadetud teavitus teeb arvutis kõll ja ma ei taha neid kõlle.
?
Mina kindlasti tulevikus lasen oma kasutaja ära kustutada, kui enam pk ei peaks kasutama. Niisama ei lase kasutajatel kunagi kusagil rippuda.
😀 Sa arvad, et internetis säilivate andmete kohapealt on vahet, kas sa oma “kasutaja ära kustutad” või mitte? 😀
Sina ju ütlesid:
Ei öelnud. Mina ei kasuta sõna KÕLL.
😀 Sa arvad, et internetis säilivate andmete kohapealt on vahet, kas sa oma “kasutaja ära kustutad” või mitte? 😀
Kas andmed säiluvad? Ei. Kas minul on vahet? Jah. Kas ma olen proovinud, mis tunne on perekoolis mitte postitada? Olen. Ainuüksi seepärast on hea, et saab siiski kustutada.
Ega asjata pole loodud paljudesse kohtadesse kasutaja kustutamise võimalust. Inimesed siiski soovivad seda teha, olgu ta ükskõik, mis põhjustel.
Kas andmed säiluvad? Ei
Jah, säilivad.
Ainuüksi seepärast on hea, et saab siiski kustutada.
Sa ikka tead, et see ei tähenda, et sinu postitused internetist päriselt ära kaovad?
No kui sa nii palju raporteerimisi saad, et lausa häirib, siis võib arvata, et ikka asja eest.
Millal saavad perearstid õiguse hakata ütlema näkku. Süüa ei oska, suitsetad ja jood. Mis siit kabinetist otsid!? Siis oleks inimesele need sõnad asja eest ja motivatsioon mitte enam eksida kordades suurem.
Praegu käin päevas korra ca 20 minutit, vaatan üle, kas on midagi huvitavat, aga suht null. Oled ehk ise muutunud? Suureks saanud vahepeal.
Peaksin päev otsa päeva 1-2 uut postitust lugema või?
Ega asjata pole loodud paljudesse kohtadesse kasutaja kustutamise võimalust. Inimesed siiski soovivad seda teha, olgu ta ükskõik, mis põhjustel.
Perekool on jah oma kasutustingimustega nagu mingi Hiina riigiraadio.
Kas andmed säiluvad? Ei
Jah, säilivad.
Ainuüksi seepärast on hea, et saab siiski kustutada.
Sa ikka tead, et see ei tähenda, et sinu postitused internetist päriselt ära kaovad?
Tahtsin jah kirjutada, panin ei kogemata. Tean, aga vähemalt ei lisa endast ja pereliikmetest pilte. Pildiandmed on veel hullemad. Foorumipostituse kohta ei saa tõestada nimeliselt, kui leibkonnas on teisi liikmeid.
Lisaks, mul on nii väike tutvusringkond, et nende andmetega ei tee midagi. Pole ka krimidest “sõpru”.
Arvasin, et enamusel siin nii? Milleks peaks põhi-meili siin kasutama, jabur.
Teab mis uuendust/muudatust teha võtavad, ma ei saa sellelt rämpsmeililt teadet kättegi (unustan parooli kui ei kasuta), et sisse logida.
FB-s olen enda andmetega, mida siin rohkem peaksin kartma? Mind lõvide ja muude isikute teemad nagunii ei huvita, ma ei loe neid. Mees ei peksa, lapsed ei ole pätid, ei kurda nende üle. Mida siin häbenema, kartma peaksin? Mode loeb mu töökohta-no las loeb.
Mida siin häbenema, kartma peaksin?
Ei tea jah mida. Miks sa Käona esined, mitte oma kasutajanimega?
Meenus, et kunagi oli siin tohutult kuum teema malluka iga hingetõmme. Ja nüüd müüb ta oma jutukesi raha eest, tea kas maksjaid ka on??
Arvasin, et enamusel siin nii? Milleks peaks põhi-meili siin kasutama, jabur.
Teab mis uuendust/muudatust teha võtavad, ma ei saa sellelt rämpsmeililt teadet kättegi (unustan parooli kui ei kasuta), et sisse logida.
FB-s olen enda andmetega, mida siin rohkem peaksin kartma? Mind lõvide ja muude isikute teemad nagunii ei huvita, ma ei loe neid. Mees ei peksa, lapsed ei ole pätid, ei kurda nende üle. Mida siin häbenema, kartma peaksin? Mode loeb mu töökohta-no las loeb.
Asja mõte on siiski anonüümsus. Et KUI vaja millestki väga privaatsest kirjutada, et abi saada, siis saad seda teha käona, mitte Mari Vaarikas nime alt. Sa ei tea kunagi, mis probleemid sind elus võivad tabada ja siis võib abi olla isegi anonüümsest foorumist.
Aga on siin keegi veel 2002 lõpust/2003 algusest alates?
Meenuvad Bad Brit, ülimalt konfliktne Lambuke/Katja (töötas väidetavalt mingi restorani juhatajana, postitas nonstop päevad läbi, mingil põhjusel ilmus isegi ta pulmapilt siia), Kiisu (ehk Regina, ilus malbe naine, osales Mamma Mia saates), Sool jne jne.
Keegi Verbatim, kes valetas, et ootab kolmikuid jne.
Kuna teemad lähevad siin lappama, siis läheb meelest ära, kus ja millises teemas tekkis mingi vaidlus vms. Kuna käin harva ja siis pikemalt, siis ongi järgmiseks korraks meelest läinud, kus jutt/vaidlus pooleli jäi.
mingil põhjusel ilmus isegi ta pulmapilt siia),
Mingil põhjusel? Ju ta ikka ise selle siia lekitas. 🤭
Miks mitte, ma olen võimeline enda sõnade eest alati vastutama.
Õrnakesed. Igast kommentaarist tehakse teavitus. Elatakse rolli nii sisse. Ei taheta teisega arvestada. Näitab ju inimese enda nõrkust, usub ja elab läbi kõike mida kirjutatakse.
Aga kas peab ütlema kõike, mida aga sülg suhu toob?
Need kes ütlevad, et jälle see teema, või, et see teema on juba olnud. Nende puhul küll tekib mõte, et kuidas nad teavad. Ongi päevad läbi foorumis või. Või veel müstilisem- tunnevad käo ära kirjastiili järgi. Kui palju peab olema lugenud ja meelde jäänud neid teemasid siin, et nii saab öelda.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.