Mis puudutab viiruseid, siis on mask enesepettus ja tekitab võltsturvatunde.
Sama kehtib ka praeguste koroonavaktsiinide kohta.
Kõige kindlam viis viirust vähemaks saada oleks jälle kogu riigi lukku panemine, aga see ei ole jätkusuutlik, sest lõppude lõpuks ei ole see koroona ka mingi väga tappev surmahaigus, pigem laastab koroona just sellega, mis tantsu ja tralli selle ümber korraldatakse.
Seda viirust ei saa kontrollida ja seda ei anna praeguses ühiskonnakorralduses ka eriti vältida. Sa võid endale sisendada ükskõik mida väga toredate ja tõhusate vaktsiinide kohta, aga viirus naerab selle peale. Samamoodi võid sa endale ette kujutada, et sa ei vaja vaktsiini ja põed asja läbi kergesti, aga viirus jällegi naerab selle peale, ole sa siis vaktsineeritud või mitte. Iga inimene, ka vaktsineeritud, võib seda põdeda nii et ei märkagi ja ka nii et on hinge vaakumas. Selline see elu praegu on ja igasugused käsud ja keelud selle viirusega seoses on mõttetu rapsimine nagunii.
Ma võin seda maski kuskil poes kanda, teiste inimeste rahustuseks, aga kui keegi hakkab minult nõudma, et ma seda näiteks kontoris istudes hommikust õhtuni kannaksin, siis sellest kohast jookseb minu taluvuse piir. Sest seda viirust mask ei peata ja samahästi võiks viiruse vastu tõesti anaaltappi kanda, kasutegur oleks täpselt samasugune – null. Ainuke asi, mille vastu mask ehk hea on, et äkki siis mõni teine tõbi ringleb vähem, mingid piisknakkushaigused. See on ainuke lohutus selles hirmust hullunud maailmas.