Täpselt samuti need kaasuvate ja seni rahus olnud tervisehädadega inimesed, kes pärast vaktsiini infarkte ja trombe saavad. Ka nemad võinuks ilma selle tarbetu sekkumiseta pikalt elada. Hädasi on vaja, et need infarktid ja trombid ikka kohe täna tekiks?
Kas neid on Eestis tuhandeid? Vaata ikka suhtarve ka, vaktsineeritud on üle 700 tuhande, neist sinu mainitud trombe ja tervisehädasid on saanud ehk mõnikümmend inimest ning kinnitatud surmasid on alla 10, aga koroonat põdenutest, keda on kordades vähem kui vaktsineerituid, on surnud 1800.
Mõnikümmend inimest? Ma arvan, et juba iga eestlane teab vähemalt üht inimest, kes on pärast vaktsiini mingi tõsisema tervisehädaga haiglasse sattunud. Mina isiklikult tean kahte. See, et neid hädasid ametlikult “vaktsiiniga ei seostata” on teine teema, aga terve mõistuse jaoks nagu liiga palju kokkusattumusi, kas pole?
Pea liiva all hoidmine ja endale korrutamine, et kõik on hästi, on muidugi ka taktika. Massipsühhoosi ja hirmu olukorras on see isegi seletatav teatava meetmena enda paanika peletamiseks. Reaalsust see aga ei muuda.
Mina tõesti ei tea ühtegi. Minu töökollektiivis on 150 inimest (pea kõik vaktsineeritud), kuigi mõnel oli pärast vaktsineerimist paar päeva kõrge palavik, möödus see jälgi jätmata. Hobi kaudu olen seotud umbes 50 inimesega, sama. Pere ja tuttavate hulgas pole samuti raskeid kõrvaltoimeid ja ka ka tuttavate tuttavate kohta pole seda kuulnud!
Saage ometi aru, ka ilma igasuguse vaktsineerimiseta haigestub ja sureb kogu aeg inimesi, ka neid, kes olid seni täiesti terved. Kui toimub pidevalt paljude inimeste vaktsineerimine, ei saa ju eeldada, et mitme aasta jooksul mitte keegi ei haigestu ega sure. Kui inimene haigestub või sureb pärast teejoomist (seda juhtub pidevalt miljonitega), siis ei ole põhjuseks teejoomine! Kuigi mõnel väga üksikul juhul on see võimalik.