Nagu näha, sinu mees pole vaevunud vist vanemapuhkusele jääma, nagu tänapäeva headel pereisadel kombeks. Ka mu vend on pool aega lastega kodus olnud nagu oli omal ajal minu mees.
Pool aastat oli su mees kodus. Me räägime kolmest aastast. Ülejäänud 2,5 aastat visklesid sa, laps kaenlas, köögi, mähkimislaua, kirjutuslaua, loengu ja kontori vahet ja see ei ole mõistlik valik, ükskõik kui rahul sa endaga ka tagantjärele ei ole. Kui sinul ei läinud midagi halvasti sellise tõmblemise peale, siis sul väga vedas. Soovitav on siiski oluliste asjadega tegeleda üks asi korraga – õppida, töötada ja lapsi teha pole vaja ilmtingimata esimese 5 täiskasvanuaasta jooksul.
Mina sain kõik vajaliku sinust lihtsalt 8 aastat varem-majandusliku kindlustatuse, hea mehe, hariduse, reisimise jne.
Hariduse saime me siiski korraga, reisida sain sinust varem, majanduslik kindlustatus … no tõenäoliselt saime sellegi enam-vähem korraga (kui sa majandusliku kindlustatuse all just rikka mehega kohtumist ei mõtle). Ainus erinevus on hea mees ja laps … no good for you, kui selle hea mehe tõesti juba 22-selt ära tundsid, enamik meist küll ei tunneks. Põhiline, mida sulle öelda proovin on, et sa millegipärast võtad lapsesaamist kui tüütut kohustust (rõhutad, et hea, et 22-selt juba ühele poole sellega said) – kui sa veidi oodanuks, ei oleks see ehk enam kohustus olnud vaid rõõm. Ja mina olin vabatahtlikult mõlema lapsega nii kaua kodus, kui majanduslikult võimalik. Mul oli neile mõndagi anda, kiiret mujale polnud.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt 10.01 12:29; 10.01 17:12; 10.01 17:41; 10.01 17:48; 10.01 18:03; 10.01 19:58; 10.01 22:33; 10.01 22:47; 11.01 18:20; 12.01 19:47;