Esileht Beebi ja mitmikud Thule Urban Glide 2 vankrikorv suvel

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Thule Urban Glide 2 vankrikorv suvel

Postitas:
Kägu

Laps on tulemas mais ja uurin kogenumate nõu. Kuna käru eelistus on kindel- Thule Urban Glide, siis uurin, et kellel on olnud kasutusel ka Thule vankrikorv (nn bassinett, saadavl ainult musta värvi), siis kuidas käitub selline must vankrikorv suvel – kas must ei tõmba mitte päikest ligi ja lapsel seal mitte palav ei hakka?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Novembribeebi emana ma Thule UG2 vankrikorvi soovitada ei tihka. Esmalt- sellel vankril on suht kehvad amordid – kõik konarused jõuavad lapseni. Meil oli küll lambanahk all  aga see ei päästnud. Meil tegi raskemaks asja kinnisõtkutud lumi läbi talve, sai liikuda tibusammul ja IKKA raputas hullumeelselt. Kui suvel liikuda AINULT siledal teel, siis VB ei teki probleeme.

Väike miinus- vakrikorvil pole sangasid – magavat last tuppa tõsta suht tüütu.

Pidur käib järsu heliga peale – võib last ehmatada.

Lõpuks kui laps istuma hakkas, ei tahtnud ta näoga eemale olla – thulel aga sang üleviidav ei ole.

Ühesõnaga- kannatasime u 6 kuud ja siis ostsime klassikalisel raamil emmaljunga lisaks, thule jäi tulevikku ootama.

Minu arust on thule väga vanemasõbralik – kerge, ülihea manööverdavus, aga pole lapsesõbralik.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No jah, minul on lihtsalt see teema, et plaanin lapsega päris palju liikuda, seega tahaks kerget käru, mida on lihtne tõsta autosse ja mis saaks hakkama ka metsas olevatel matkaradadel ja maapiirkondades.

Emmaljunga on kindlasi väga mugav, aga 18-kilost vankrit ma üksi autosse tõstma ei hakka. Seega tudub Thule mulle ikkagi parim valik. Võite muidugi vastu vaielda ja soovitada mõnda teist sportlikku kolme rattaga käru.

Teemaalgataja

0
0
Please wait...

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Esileht Beebi ja mitmikud Thule Urban Glide 2 vankrikorv suvel