Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Tiibupüüdjate jutunurk 11/2012

Näitan 10 postitust - vahemik 91 kuni 100 (kokku 100 )

Teema: Tiibupüüdjate jutunurk 11/2012

Postitas:
GuilefulAngel

RE: Tiibupüüdjate jutunurk 11/2012

Kas keegi siinolijatest on end kõige väiksema dpo-ga (st alates 4.-5. päev) testides saanud rasedustestile triibud? Loodan, et küsimus oli arusaadav.

Vabandust, et totu olen, aga kes siin esmasünnitajad peale minu veel oleks üldse?

0
0
Please wait...

Postitas:
proviisor25

Kohtume uues vol-is! 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
myone

Proviisor25, pole hullu, ega mul momendil ei toimugi midagi huvitavad;) Lugeda su kokkuvõtet on igal juhul huvitav-ma ise selline põhupea, et mul ei seisa midagi meeles;) Ma tglt lähen homme arstile folliikuleid kontrollima. Eelm kuu käisin 11CD, siis pidin juba sama päeva õhtul Ovitrelle tegema. Nüüd kutsus siis lausa 10CD, eks näis mis homme näha on. Mul tuli mõni kuu tagasi selline kartus sisse, et ehk ei ole see üldse hea, kui ov varajane on-rakud ei jõua küllalt küpseda:(
Vaatasin ka seda, et need korrad kui rasedus tuli oli ov vastavalt 13CD ja 15CD. Selline tunne, et kui ov enne 13CD toimub, et siis ei saagi midagi tekkida. Aga see minu enda mõte, tean, et vastupidiseid näiteid võib palju olla. Ma kohe kord olen selline et kui üks mõte peas ketrama hakkab, siis ei saa enam sellest lahti:)
Aga ühesõnaga- ma homme arstile,kes siis peaks Ovitrelle välja kirjutama ja ütlema, millal vaja süstida. Kui läheb samamoodi nagu eelm kuu, siis peaksin süsti tegema kolmap ja reedel siis ov.
B_U- see ei ole kohe mitte hea, et testid nii mitu päeva järjest positiivsed on. Kas arstile saad sellest rääkida, s.t.-on sul selline arst, kellega saad näiteks meilitsi suhelda? Ot aga mis su basaal teeb, kas on ikka all? Ühte vähe teistsugust teooriat muuseas olen ma lugenud selle kohta, kui ov test mitu päeva postiiivne on: selle põhjal arvatakse, et ov on sel kuul eriti tugev (mida iganes see siis tähendab:)). Aga pigem jah, võib see tähendada munaraku vabanemise häireid. Räägi arstiga!
Käekott, need One Step testid on täiesti normaalsed, ma teen ise kogu aeg neid. Nendega olen triibud saanud 11DPO. Muud häda ei ole, aga neil pidavat see triipude tugevus jäämagi suht heledaks, kui rasedus käes.

0
0
Please wait...

Postitas:
Woodfruit

Tere myone,arara ja kerdaliina! soovin tagantjärgi Teile ja samuti teistele triibupüüdjatele head sõbrapäeva! ja muidugi soovin ka triipe, palju-palju!!!! Te olete vääääga toredad! Hea meelega loen teie postitusi kui on aega :))))

0
0
Please wait...

Postitas:
arara

Woodfruit, aitäh! head sõbrapäeva sullegi!
sul on vist juba pisike käes? kui ma ei eksi, siis said triibud 2011. a jaanuaris? 🙂 või siis selle kandis?

0
0
Please wait...

Postitas:
arara

Woodfruit, aitäh! head sõbrapäeva sullegi!
sul on vist juba pisike käes? kui ma ei eksi, siis said triibud 2011. a jaanuaris? 🙂 või siis selle kandis?

0
0
Please wait...

Postitas:
myone

Oiiii, Woodfruit, kui armas sinust märku anda. Ma ei ole sinu käekäiguga üldse kursis, aga su tibu peaks juba mõned kuud tagasi käes olema? Kuidas sul on läinud, väga tahaks teada:)

0
0
Please wait...

Postitas:
kerdaliina

Woodfruit tore sinust kuulda. Loodan et sünnitus kulges sul kergesti

0
0
Please wait...

Postitas:
Woodfruit

mul sündis tütar aga sünnitus ja raseduse finaalne osa polnud just kerged. koguaeg verejooksud jne. olin haiglas ca kuu aega ja ITKs lõpetati erakorralise keisriga, 34n sain kanda. laps oli enneaegne natuke ja 2234g 45cm. nüüdseks aga ilusti kosunud. olge tublid ja jõudu!

0
0
Please wait...

Postitas:
arara

Woodfruit, palju õnne! olge ka tublid ja terved =)

0
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 91 kuni 100 (kokku 100 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Tiibupüüdjate jutunurk 11/2012

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.