RE: Tiibupüüdjate jutunurk 11/2012
Proviisor25, pole hullu, ega mul momendil ei toimugi midagi huvitavad;) Lugeda su kokkuvõtet on igal juhul huvitav-ma ise selline põhupea, et mul ei seisa midagi meeles;) Ma tglt lähen homme arstile folliikuleid kontrollima. Eelm kuu käisin 11CD, siis pidin juba sama päeva õhtul Ovitrelle tegema. Nüüd kutsus siis lausa 10CD, eks näis mis homme näha on. Mul tuli mõni kuu tagasi selline kartus sisse, et ehk ei ole see üldse hea, kui ov varajane on-rakud ei jõua küllalt küpseda:(
Vaatasin ka seda, et need korrad kui rasedus tuli oli ov vastavalt 13CD ja 15CD. Selline tunne, et kui ov enne 13CD toimub, et siis ei saagi midagi tekkida. Aga see minu enda mõte, tean, et vastupidiseid näiteid võib palju olla. Ma kohe kord olen selline et kui üks mõte peas ketrama hakkab, siis ei saa enam sellest lahti:)
Aga ühesõnaga- ma homme arstile,kes siis peaks Ovitrelle välja kirjutama ja ütlema, millal vaja süstida. Kui läheb samamoodi nagu eelm kuu, siis peaksin süsti tegema kolmap ja reedel siis ov.
B_U- see ei ole kohe mitte hea, et testid nii mitu päeva järjest positiivsed on. Kas arstile saad sellest rääkida, s.t.-on sul selline arst, kellega saad näiteks meilitsi suhelda? Ot aga mis su basaal teeb, kas on ikka all? Ühte vähe teistsugust teooriat muuseas olen ma lugenud selle kohta, kui ov test mitu päeva postiiivne on: selle põhjal arvatakse, et ov on sel kuul eriti tugev (mida iganes see siis tähendab:)). Aga pigem jah, võib see tähendada munaraku vabanemise häireid. Räägi arstiga!
Käekott, need One Step testid on täiesti normaalsed, ma teen ise kogu aeg neid. Nendega olen triibud saanud 11DPO. Muud häda ei ole, aga neil pidavat see triipude tugevus jäämagi suht heledaks, kui rasedus käes.