See naine, kes käis kohtingutel, kus talle välja tehti ja teda siis nii öelda lõbustati, suutis ilmselt austuse välja teenida juba Tinderi chatis suheldes. Seega ei saa öelda, et ta täiesti tühja koha pealt lolle mehi lüpsis, kes igal kohtingul nahast välja üritavad pugeda, et tutiga olevustele meeldida. Võib-olla sina, Mehike, ei viitsi nii pikalt enne suhelda ja veenduda, et kõigest tutiga olevuse asemel on lugupidamise ära teeninud naine. Aga need teised mehed ilmselt viitsisid.
Ma ise olen ka selline naine, kes pigem maksab esimesel kohtumisel enda eest ise. Kui mees ütleb, et soovib ise maksta, siis ma pikalt vastu ei vaidle, aga leian, et viisakas on vähemasti pakkuda, et maksan. Nii et üldiselt olen väga moodne ja feministlik naine 🙂 Samas tuleb tunnistada, et meestes, kes võtavad maksmise enda peale, on mingi džentelmenlik joon, mis tõesti mõjub külgetõmbavalt.
Tegelikult on üldse nii, et kui naine mehele tõsiselt meeldib, siis ta kaotab selle naise pärast totaalselt pea. Ta on siis nõus tegema mida iganes, et naine endale saada. Tahab vabatahtlikult talle kuu ja tähed taevast alla tuua. Muidugi hõlmab see kõike, mida džentelmenliku käitumise all mõistame (sh restoraniarve maksmist). Kui aga naise osas seda tunnet ei teki, siis järelikult see naine nii väga ei meeldi. Mis on ka okei. Küll kunagi leitakse üles ka see õige, kelle osas tekib.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 19.08 12:51; 29.08 08:55;