#3208585:
No näiteks, keegi kirjutas siin, et käib kohtamas paljudega ja siis eelnevalt loeb tekstid üle, mida kellega räägitud sai. Mehike siis hurjutas teda, et kuidas siis nii, kas siis inimesesse ei süvenegi. Ometi ta on ise ju korduvalt siin rõhutanud, et tutvuda praktiliselt polegi vaja – kohe otsejoones seksima
Ma ütlesin, et mulle meeldivad kiired kohtingud, mis viivad seksini. Juba alguses alustasin selle jutuga ju. Ja ma rõhutasin et mulle ei meeldi kaua vestelda internetis. Ma ei lähe tasuta õhtusööke välja tegema ja ma ei lähe naisega sõbrustama ja temale muljet avaldama. Kui on keemia sobivus olemas siis liigub asi iseenesest seksini. Vaid kusikud raiskavad enda aega.
Ei ole alati nii, et kui on keemia, siis ka vastupandamatu tung seksida. Näiteks flirtimise käigus võib keemia täiesti olemas olla, lihtsalt ei tunne veel, et tahaks suudelda, paljaks võtta ja seksida.
#3208585:
et mida rohkem meestel lasta endasse panustada (aega, häid ideid, raha) seda rohkem nad sind hindavad.“, mille peale Mehike vastas, et kole oli lugeda ja kirjutaja on „lihtsalt mingi ärakasutaja, kes tahab et teda raha eest lõbustatakse“. Tema enda kohtingud ju samasugused, kus saaks ta kohta öelda, et on „lihtsalt mingi ärakasutaja, kes tahab et teda lõbustatakse.“
Ma ei kasuta inimest ära kui me mõlemad otsustame voodisse minna. See, et antud naine ei andnud meestele isegi seksi või auto kõrvalistmel suuseksi on ärakasutamine. See naine poleks olnud ärakasutaja juhul kui ta oleks enda arved ise tasunud, sest ilmselgelt mehed kes mitu korda temaga kohtingul käisid lootsid saada seksi. Aga ta käis spetsiaalselt tasuta söömas nendega ja lõbutsemas. Ta ei andnud nendele meestele muud kui lootust.
Esiteks, pildi alusel ei tea, kas üldse tahadki inimesega seksida. Võib-olla mehed teavad, aga kahtlen ka selles, sest nii mõnedki Tinderit kasutavad meessoost sõbrad on öelnud, et alles kohtumise järel saab aru, et kes meeldib. Isegi ilusad ja huvitavad naised ei pruugi kõik meeldida. Pole lihtsalt nende tüüpi. Meeste puhul on veel raskem, sest pildi järgi on peaaegu võimatu eelvalikut teha. Naised vaatavad mehe puhul rohkem keha, suhtumist, hääletooni, tugevust, juttu, huumorimeelt kui et näo ilu. Tinderis näeb aga ainult viimast. Saadki mehega kokku ja tuleb välja, et ta on sinuga võrreldes väga peenike ja lühike, aga pildi peal seda näha pole.
Teiseks, miks peab naine mehele seksi ANDMA? Kui mees ise ei oska naisega nii käituda, et naine ka midagi vastu saab, siis ei ole see naine mehele midagi võlgu. Võõras inimene ei pea sulle midagi ANDMA. Välja tegemine on enda otsus, mitte kohustus. Üldse, see meenutab kahtlaselt prostituudi teenust, et kus annab raha (söögi ostmiseks) ja teine seksi, parem telligu päris prostituut. Tinder pole prostitutsiooni vahendaja.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt 12.08 02:58; 13.08 03:27; 13.08 22:53; 22.08 01:22; 22.08 03:41; 22.08 05:13; 23.08 05:52; 28.08 22:46;