(teema algataja)
1) see massaazi vihje on tegelikult päris hea, kahju, et mina seda ennem ei taibanud teha. Kõlab täitsa loogiliselt ja usun, et täitsa võib isegi kaasa aidata kergemale taastumisele.
2) pallikeste jutt, noo see on nii individuaalne. Ikka sõltub palju algmaterjalist, palju on inimesel omal rasva ja mis suuruse kasuks otsustatakse. Samuti sõltub ka sellest kas pannakse lihase alla või lihase peale. PP näiteks ei tahagi suuri implantaate panna, olen kuulnud et opi ajal patsiendiga eelnevalt kokku leppimata ikkagi otsustab väiksemad panna.
Mina ei ole kunagi oma elus trenni teinud, ainult nii palju kui kätega tööd teen (iluteenindaja) ja olles paljas porgandi blogi lugenud, siis minul taastumine ikka tunduvalt lihtsam. Võimalik, et siin mängib rolli ka see, et olen rasedusega eelnevalt “välja veninud”. Kunagi olin väike B, raseduse ajal aga kandsin rinnakat DD. Hetkel uut suurust veel ei tea, mul alles 9 päeva opist möödas.
3) Panin ka realself lehelt palju pilte kõrvale, mille võtsin inspiratsiooniks. Rindade meeldivuse kohta võib öelda nii palju, et mida päev edasi ja mida rohkem paistetus alaneb, siis hakkab pilt mulle tasapisi meeldima. Kõik teised ümberringi ütlevad, et jube ilusad on aga hetkel veel ma ise seda ei tunne. Veel on tunne neutraalne ja ootan põnevusega pehmumist. Üldjoontes ma enamvähem kujutan ette lõpptulemust ja usun, et olen sellega kindlasti rahul.
Ma ei kujuta küll ette, kuidas saab kohe nende paistes pallikeste üle õnnelik olla. Minul nii ei olnud. Ma ikka väga ootan seda, et nad veidi väiksemaks ja loomulikumaks läheksid. Nädala lõpus lähme mehega ühele üritusele ja mul on täielik paanika, et mida selga panna, et keegi aru ei saaks, et mul sellised õhupallid ees on. Hetkel küll ei kipu seda push up effekti väga esitlema. Ja mul on ikka kordades ilusam see rindade vahe kui paljas porgandil. Tal on tõesti piltidel mingi 5cm vahel, mul ilus pisike pragu.