Tere! Käisin opil 05.01.2022
Kuna olen 184 ja 70 kg ning väga sportlik, siis teadsin kohe, et suuri rindu ei taha (enne olid ainult nibud). Seega sai arstiga kooskõlas valitud 215 nagor omad. Iseenesest pole need ju üldse suured, aga kui puudub igasugu e rasvakiht ülakehas, siis on ka need päris suured. Paigutatud sai need lihase alla.
Alguses oli paranemine ikka mega valus, aga kuskil 2 nädalat hiljem, sain juba täitsa hästi hakkama. Siis hakkasin ka ennast aktiivsemalt liigutama.
Opist möödunud 3 kuud. Rinnad muidu suht pehmed, ma arvan. Rinna kuju ka ilus. Üks rind on natuke suurem ja nibu hoiab veidi vasakule, aga sellel rinnal oli ka mu rinnalihase suurem ja tugevam. Seega vajab veel aega. See kuu peaksin minema kontrolli, siis näha mida arst arvab. Armid minu meelest väga ilusad. Mul üldse paranevad haavad väga kenasti. Kasutasin ühte silikoon armikreemi ka ja see aitas ka kõvasti kaasa.
Kui kellelgi peaks soovi olema, siis võib alati ühendust võtta. Saan saata pilte ja vastata küsimustele.
Ma olen üldjuhul väga rahul. Ainuke asi, mida kahetsen, et ootasin nii kaua. Olen 38 ja kolme lapse ema. Aga soovisin enne lapsed saada ja siis selle tegeleda.
Nüüd tehtud ja rahul.