Küll aga Elamus spas on lastebassein eraldi nurgas ja seal on tite koht. Tittesid ei veeta saunadesse ega suurde basseini teisi pritsima ja kõrva karjuma. Kui su titt vagusi ujuda ei oska, siis teda ei tooda mujale kui lastebasseini.
Miks peab üldse tittesid igale poole vedama? Kodus kisagu nagu metslased mitte avalikus ruumis.
+2
-16
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu
10.11.2023 18:41
Väga põnev lugemine, aitäh!
Palun kirjuta edaspidigi igapäevaselt, kus sa tittesid nägid (rongis, bussis, muuseumis jms) ja kuidas nad täpselt sind just sellel päeval traumeerisid!
Küll aga Elamus spas on lastebassein eraldi nurgas ja seal on tite koht. Tittesid ei veeta saunadesse ega suurde basseini teisi pritsima ja kõrva karjuma. Kui su titt vagusi ujuda ei oska, siis teda ei tooda mujale kui lastebasseini.
Miks peab üldse tittesid igale poole vedama? Kodus kisagu nagu metslased mitte avalikus ruumis.
AITAB
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
10.11.2023 18:54
Paar pääeva tagasi tulin ühest teisest Eestis asuvast spast välja ning riietusruumide uste juures kohtusin ühe perega, kes oli just siisenemas koos väikelapsega, kes meeleheitlikult nuttes karjus: “Ma ei taha! Ma ei taha” Ma ei taha!!!”
“Sa ei taha ujuma minna?”
“Ei taha jah, ma ei taha ujuma!” kisendas laps, keda ägedast protestist hoolimata edasi isa süles riietusruumi viidi. Mul oli nii hea meel, et õigel ajal minema sain, lahkudes nägin veel spa administraatorit noorele perele järele tormamas, vist oli tema ka lärmist häiritud.
AITAB
Aitab alles siis, kui tited hakkavad olema vaid neile ettenähtud kohtades.
oh sa nunnukene. ma teeks kõik nakkushaiguste analüüsid
+2
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
10.11.2023 22:58
See oli see sama titt. Selle jaoks ta rongiga tallinna tuligi.
+6
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
10.11.2023 23:39
Ma ei saa aru, seal on ju kõik kogu aeg nagunii märjad.
AITAB
Aitab alles siis, kui tited hakkavad olema vaid neile ettenähtud kohtades.
Ja kus on need sinu “tittedele” ettenähtud kohad siis? Sinu meelest on kõik alla 18-aastased inimesed “tited”, keda tuleks välismaailmale kord aastas näidata ainult hingamisaukudega kastis nagu neid lemmikloomapoodides müüakse.
+3
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
11.11.2023 01:01
Sa oled siis seal 21+ basseinis jah? Mina olen ka 21+ ja tulen hiilin sulle sinna järgi, röögatan selja tagant kõrva ning pritsin su kõigi maailma tittede nimel märjaks. Kui sul kokteil käes on, pritsin sinna kloorivett sisse.
🤡
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
11.11.2023 07:59
TA tuli soeng peas, täismeik näos basseini ja seisis kaunis poosis heites meestele salapäraseid pilke ja siis tuli titt ning rikkus kõik ära – soeng sorgus ja meik laiali, mehed põgenesid kabuhirmus.