Esileht Beebi ja mitmikud Toidu külmutamine, sulatamine

Näitan 2 postitust - vahemik 1 kuni 2 (kokku 2 )

Teema: Toidu külmutamine, sulatamine

Postitas:

Üldjuhul keedan igapäev lapsele uue toidu. Kuid olen ka viimasel ajal kasutanud võimalust teha valmis suurem ports, külmutada ja kiirematel päevadel siis kasutada.
Kuid pärast sulatamist on toidu konsistents muutub, püree (kartul, porgand, sealiha) on nagu kuivandu saepuru, maitsel pole ngu viga, aga püree pole enam see mis alguses. Kuidas teil? või mis nippe kasutate?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Hmm, minu teada kartulit ei kõlba üldse külmutada. Mina külmutasin jääkuubikute aluste sisse erinevaid asju – porgand, bataat, brokkoli, kana ning ka erinevaid püreestatud puuvilju, ja siis komponeerisin omavahel erinevaid asju. Kartuli aga tegin alati värske. Muideks, soovitatakse ka päev enne asjad sügavkülmast tavalisse külmikusse tõsta, paned need kuubikud kõik väiksesse purki ja järgmisel päeval soojendad. Üks päev oli mäkerdamist palju (mis mulle meeldis, sest sain just uue blenderi), aga tükiks ajaks on muretu elu.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 2 postitust - vahemik 1 kuni 2 (kokku 2 )


Esileht Beebi ja mitmikud Toidu külmutamine, sulatamine

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.