Kuidas teil kogemused on? Enamikul poes müüdavatel toitudel on realiseerimisaeg üsna suure varuga, aga mõned on siiski sellised, et hoolimata õigest säilitamisest riknevad alatihti juba enne pakendil märgitud kuupäeva.
1. Selveri maksapasteet. Värskena imehea, aga säilib kirja järgi 2-3 päeva, samas tegelikult on peaaegu alati viimasel realiseerimiskuupäeval (vahel lausa päev varemgi) hapu maitse juba küljes. Toidumürgistust pole just saanud siiani, isegi kui olen võileiva siiski ära söönud, aga ega see normaalne ju pole.
2. Selveri munavõie. Veidi harvem probleemne kui pasteet, siiski sageli juba viimasel realiseerimiskuupäeval halva maitsega. Värskena hea.
3.Rannarootsi Ehe sink sea välisfileest. Suurepärane sink, aga mitu korda on viimastel realiseerimiskuupäevadel libedaks juba läinud.
4. Vici krabimaitselised pulgad — varem ei ole nendega kunagi muret olnud (ja kauasäilivad on nad ju ikka), aga nüüd on muudetud pakendit ja/või tootmist, mitu korda on juba paar nädalat enne realiseerimiskuupäeva libedaks muutunud ja jäledalt haisema hakanud.
Milliste toodetega teil analoogseid kogemusi on olnud, kui on?