Lugesin Kroonikast Tõnu Kilgase ja tema tütarde lugu. Mitte midagi ei saa aru ausalt öeldes. Teadsin, et tal oli kolm tütart erinevate naistega ja nende tütarde emasid teadsin ka. Aga ei saa aru nende tütarde vanusest. Tuleb välja, et nii Piret Krumm kui Ellen Kilgas on samal aastal sündinud, mõlemad on 32. Teadsin, et Katrin Karisma oli siis veel Krummiga abielus, kui Piret sündis, samuti oli Tõnu Kilgas abielus, aga ei teadnud, et Tatjana Järvi ka siis samal aastal lapse sai. Lisaks kirjutab, et Tõnu Kilgase ja Tatjana Järvi abielu lagunes, kui Ellen oli seitsmene. Ma arvasin, et kohe varsti pärast Piret Krummi sündi hakkas Karismaga koos elama. Aga siis veel lisaks selgub, et neli aastat pärast kahe esimese tütre sündi sündis veel Susan Kilgas, kelle ema oli hoopis Lembe Mõttus. Tuleb siis välja, et Tõnu sebis ühel ajal kolme naisega ja kõik tütred on sündinud sellel ajal, kui ta oli abielus Tatjanaga. Tatjanaga lahutasid alles siis, kui nii Ellen kui Piret olid seitsmesed, aga vahepeal oli veel sündinud Susan kolmanda naisega. Täielik seebiooper.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Tõnu Kilgas ja tema tütred
Teema: Tõnu Kilgas ja tema tütred
Kuidas seostub tema varajase õnnetu surmaga?

Kuidas seostub tema varajase surmaga?
Kas keegi ütles, et seostub kuidagi?

lugesin ka erinevaid lugusid Tõnu Kilgasest ja tema tütardest. hästi soe tunne jäi, küllap oli hea isa, kuigi elas kõigist tütardest eraldi.

Kuidas seostub tema varajase surmaga?
Kas keegi ütles, et seostub kuidagi?
Meedia ütles, kuidas Sina kommenteerid seda?

Hedvig Hanson on ka tema tütar, kokku neli järelikult.

Hedvig Hanson on ka tema tütar, kokku neli järelikult.
Seda jah, lihtsalt see, et kolm tütart on sündinud üsna samal ajal kolme erineva naisega ja kogu see aeg oli abielus Tatjanaga ja lahku läksid alles siis, kui tütred olid juba üsna suured, see oli uus info minu jaoks.

Meedia ütles, kuidas Sina kommenteerid seda?
Ei, meedia ei öelnud, et varane surm ja tütred oleks kuidagi seotud, seetõttu ei ole ka midagi kommenteerida. Need on kaks täiesti erinevat teemat.

Mis värk see on-nii kui keegi natukene tuntum inimene lahkub igavesele jahimaadele, on perekooli käod nagu kaarnakari kadunukese eraelu kallal. Kas nagu mitte mingit austust kadunukeste ega nende lähedaste vastu pole?

lugesin ka erinevaid lugusid Tõnu Kilgasest ja tema tütardest. hästi soe tunne jäi, küllap oli hea isa, kuigi elas kõigist tütardest eraldi.
Nii saabki heaks lapsevanemaks kui koos ei ela. Argipäeva lapsevanem on see, kes vigu teeb. Saja päeva jooksul on suurem tõenäosus midagi negatiivset kogeda kui ühe päeva jooksul.

no ta ise sündis ka samamoodi – ema oli veel Gunnar Kilgasega abielus, kui Lembit Mägediga lapse sai. seepärast ei kandnud ta ka oma tegeliku isa nime.

Ma lugesin eile neid vanu artikleid ja jäi sama asi silma, et ühes kohas öeldakse, et pere lagunes, kui Ellen oli seitsmene ja teises kohas jääb mulje, et ta hakkas Karismaga koos elama üsna varsti pärast Krummi surma – no see on ju täpselt sama aeg, mil ta väidetavalt alles Tatjanaga elas? Samas eile näidatud Tähelaevas ütles tollal vist 17aastane olnud Ellen mingi küsimuse peale, et ma ei tea, ma ju ei ole temaga koos elanud? Ja seda, et noorim tütar on sündinud sel ajal, kui kaks eelmist alles üsna väiksed olid, sain ma alles siit teemast teada…
Müstika. Ma saan aru, on inimesi, kes armuvad üha ja üha uuesti, aga samaaegselt mitme naisega sebida? Ses suhtes oli Kilgas muidugi tubli, et tunnistas kõiki oma lapsi ja suhtles nendega.
Ja kui mõelda sarnasustele Tõnu Kilgase ja tema ema elus, mul tema tütrena tiksuks pidevalt kuklas, et kas ma suudan sellest mustrist välja rebida…

Mis värk see on-nii kui keegi natukene tuntum inimene lahkub igavesele jahimaadele, on perekooli käod nagu kaarnakari kadunukese eraelu kallal. Kas nagu mitte mingit austust kadunukeste ega nende lähedaste vastu pole?
No siin ei arutata midagi enamat kui see, millest peategelane ja tema lähedased nagunii kogu aeg avalikult ja avameelselt rääkinud on.

no ta ise sündis ka samamoodi – ema oli veel Gunnar Kilgasega abielus, kui Lembit Mägediga lapse sai. seepärast ei kandnud ta ka oma tegeliku isa nime.
Wiki andmetel oli Ellen Gunnar Kilgasega abielus 1950-52, Tõnu sündis 1954. Samas inglisekeelne leht väidab, et suhe Mägediga sai alguse juba selle abielu ajal. Nüüd räägitakse emast igalpool näitleja Ellen Kaarma’na – kas ta siis lahutades ei võtnud kohe neiupõlvenime tagasi või miks poeg Kilgase nime kannab? Ei tea tolle aja seadusi. Natuke imelik ka, et see perenimena edasi kandus, kuigi bioloogiline side vm tähenduslikum suhe ju puudub (Gunnariga).

Ainus, mis siin loeb on see, et isal ja tütardel olid head suhted. Head teed lahkunule.

Wiki andmetel oli Ellen Gunnar Kilgasega abielus 1950-52, Tõnu sündis 1954. Samas inglisekeelne leht väidab, et suhe Mägediga sai alguse juba selle abielu ajal. Nüüd räägitakse emast igalpool näitleja Ellen Kaarma’na – kas ta siis lahutades ei võtnud kohe neiupõlvenime tagasi või miks poeg Kilgase nime kannab? Ei tea tolle aja seadusi. Natuke imelik ka, et see perenimena edasi kandus, kuigi bioloogiline side vm tähenduslikum suhe ju puudub (Gunnariga).
Tõnu Kilgas rääkis ka sellest eile näidatud Tähelaevas: oli olnud seitsmene, kui ema ja Gunnar Kilgas lahutasid ehk siis pidi see olema u 1961, tema oli ise valinud, et jääb Kilgaseks, kuna kõik teadsid teda juba Kilgasena. Ema võttis pärast lahutust Kaarma nime tagasi. Kilgas oli selleks ajaks koos juba Ita Everiga, kuskil intervjuus ka TK ütles, et abielu oli lahutamise ajaks juba paar aastat läbi olnud. Kuskohast tuleb wiki 1950-52, ei tea, aga toosama wiki artikkel ei tea ka Tõnu Kilgase pooltest tütardest midagi…

miks poeg Kilgase nime kannab?
Üleeile näidati just üht vana saatelõiku, kus sama küsiti. Tõnu Kilgas vastas, et tema käest tookord küsiti, millist nime ta kanda sooviks ja tema oli oma nimega harjunud, ei soovinud muuta. Sest kõik sõbrad ja klassikaaslased teadsid teda just Kilgasena. Nii ta ise ütles.

Ma lugesin eile neid vanu artikleid ja jäi sama asi silma, et ühes kohas öeldakse, et pere lagunes, kui Ellen oli seitsmene ja teises kohas jääb mulje, et ta hakkas Karismaga koos elama üsna varsti pärast Krummi surma – no see on ju täpselt sama aeg, mil ta väidetavalt alles Tatjanaga elas? Samas eile näidatud Tähelaevas ütles tollal vist 17aastane olnud Ellen mingi küsimuse peale, et ma ei tea, ma ju ei ole temaga koos elanud? Ja seda, et noorim tütar on sündinud sel ajal, kui kaks eelmist alles üsna väiksed olid, sain ma alles siit teemast teada…
Arvata võib, et pere lagunemise momendiks peeti hetke, kus abielu ametlikult lahutati. Ehk siis mees elas Karismaga koos, aga ametlikult oli abielus jätkuvalt Tatjanaga.

Arvata võib, et pere lagunemise momendiks peeti hetke, kus abielu ametlikult lahutati. Ehk siis mees elas Karismaga koos, aga ametlikult oli abielus jätkuvalt Tatjanaga.
Elas Karismaga koos, samas oli Tatjanaga abielus ja ühtlasi sai veel kellegi Lembega lapse.

Elas Karismaga koos, samas oli Tatjanaga abielus ja ühtlasi sai veel kellegi Lembega lapse.
Ju ta siis ” panigi” kõike mis liikus.Osa lihtsalt on sellised.Mis muidugi ei vähenda kuidagi ta annet.Mees ju isegi on väitnud ,et elas “täiega”

Lugesin Kroonikast Tõnu Kilgase ja tema tütarde lugu. Mitte midagi ei saa aru ausalt öeldes. Teadsin, et tal oli kolm tütart erinevate naistega ja nende tütarde emasid teadsin ka. Aga ei saa aru nende tütarde vanusest. Tuleb välja, et nii Piret Krumm kui Ellen Kilgas on samal aastal sündinud, mõlemad on 32. Teadsin, et Katrin Karisma oli siis veel Krummiga abielus, kui Piret sündis, samuti oli Tõnu Kilgas abielus, aga ei teadnud, et Tatjana Järvi ka siis samal aastal lapse sai. Lisaks kirjutab, et Tõnu Kilgase ja Tatjana Järvi abielu lagunes, kui Ellen oli seitsmene. Ma arvasin, et kohe varsti pärast Piret Krummi sündi hakkas Karismaga koos elama. Aga siis veel lisaks selgub, et neli aastat pärast kahe esimese tütre sündi sündis veel Susan Kilgas, kelle ema oli hoopis Lembe Mõttus. Tuleb siis välja, et Tõnu sebis ühel ajal kolme naisega ja kõik tütred on sündinud sellel ajal, kui ta oli abielus Tatjanaga. Tatjanaga lahutasid alles siis, kui nii Ellen kui Piret olid seitsmesed, aga vahepeal oli veel sündinud Susan kolmanda naisega. Täielik seebiooper.
No ja siis? Vaata kõigepealt oma pereelu üle!

No ja siis? Vaata kõigepealt oma pereelu üle!
Minu pereelu kahvatub selle kõige kõrval. Väga omapärane lugu. Huvitav, et Piret oli siis ju ainuke laps, kes isaga ka koos elas, aga tema ei osalenud selles kiiduloos. Ju siis pühapäevaisa jätabki parema mulje.

Lisaks kirjutab, et Tõnu Kilgase ja Tatjana Järvi abielu lagunes, kui Ellen oli seitsmene. Ma arvasin, et kohe varsti pärast Piret Krummi sündi hakkas Karismaga koos elama.
Kroonika ilmselt loeb abielu lagunemiseks ametlikku lahutust. Aga kuna Tatjana Järvi abiellus Raivo Järviga samal aastal kui lahutas, siis ilmselt oli abielu ikka juba varem lagunenud. See info on netist leitav.
Ja üleüldse pole kõrvalseisjate asi teiste elu hinnata. Hindab inimene ise, kas ta on oma elus õigeid valikuid teinud ja need naised-lapsed, keda need valikud mõjutanud on.

Kroonika ilmselt loeb abielu lagunemiseks ametlikku lahutust. Aga kuna Tatjana Järvi abiellus Raivo Järviga samal aastal kui lahutas, siis ilmselt oli abielu ikka juba varem lagunenud. See info on netist leitav. Ja üleüldse pole kõrvalseisjate asi teiste elu hinnata. Hindab inimene ise, kas ta on oma elus õigeid valikuid teinud ja need naised-lapsed, keda need valikud mõjutanud on.
Kroonika ei loe midagi, seda räägib tütar Ellen, et abielu lagunes alles siis, kui ta oli seitse. Varasema info põhjal võiks arvata, et see lagunes kohe, kui Piret Krumm sündis, aga täpselt samal ajal sündis ka Ellen, alles seitse aastat hiljem lahutati. See selleks, aga veel üks laps vahepeal kellegi kolmandaga on päris tavatu käitumine. Keegi pole rääkinud hinnangutest, selle mõtlesid ise juurde, aga pead vist nõustuma, et suurema osa inimeste pereelu on teistsugune. Lisaks oli varasem info veidi teine.

Vanasti võiski see abielu lahutamata seista, kuigi ammu enam koos ei elanud. Lahutama mindi alles siis, kui kellegi teisega tahtsid abielluda- nagu siin loos on.
Igasugustes artiklites Kilgasest on ta sellest kõigest ise juba ammu ja üksipulgi rääkinud, guugeldage, kui nii huvitab.

Ma polnudki seni aru saanud, mis seosed kõik nende laste ja naistega olid. Tegelikult kurb, et inimesel on lapsed, aga päriselt tavalist igapäevast pereelu nendega elanud polegi. Ja pole ka need lapsed isaga päriselt lapsena koos olla saanud. Kui mõelda veel, kui palju stressi võis see, et mees end mitme naise vahel jagab, laste emadele põhjustada… Andekas näitleja ja laulja, aga pereelu elas küll väga egoistlikult.

Tegelikult kurb, et inimesel on lapsed, aga päriselt tavalist igapäevast pereelu nendega elanud polegi.
Miks kurb? Õnn võib ka teisiti elamine olla. Ja veel parem õnn.

Jäi nüüd silma naiste vanused, et Tõnu kilgas võttis endast 6-7a vanema naise Katrin Karisma siis ja, et Katrin sai viimase tütre Pireti kui oli 42 aastane. Korralik seebiooper.

- Lisaks mainiks ära ka, et Tõnu vahetas oma 29 aastase naise Tatjana välja 42 aastase Katrini vastu.
Niiet, pole see alati nii, et mees võtab noorema. Tegi hoopis vanemale daamile samal ajal lapse kui Tatjanaga koos oli.

Tõeliselt värvikas elu. Naljakas, et see Krumm ju hoopis exmehe nimi. Kuskilt veel küsiti Tõnult, kas see on probleem, Tõnul polnud millegagi probleeme:)

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Tõnu Kilgas ja tema tütred