Kuna Tony A. teema on üpriski aktuaalne ning arvamusi on seinast-seina, otsustasin teha teema kus on reaalselt inimestel võimalus oma faktid kirja panna.
Fakt on ainuüksi juba see, et asi on inetu. Ja tegelikult keegi ei saa 100% väita, et Tony perekond valetab või, et ei valeta – seega, et asjale vaikselt algust teha õigluse leidmisele, võiksid kõik kes midagi teavad, faktid jms, siia lisada.
Ehk on kellelgi fakte, mis seda perekonda aitavad?
Äkki täpsustad, et mis fakte sa ootad inimestelt? Täiesti ausalt, ei saa aru!
Nt mina tean fakti, et elu24 isegi ei suvatsenud oodata perekonna vastust, vaid andis tuimalt teada, et kui vastust ei saa, avaldavad nad loo ühepoolselt, kuigi perekond palus oodata.
+2
-38
Please wait...
Postitas:
Kaegu007
12.12.2021 22:53
See, et miski on inetu, ei ole fakt vaid hinnang. Fakt tähendab midagi muud.
See, et miski on inetu, ei ole fakt vaid hinnang. Fakt tähendab midagi muud.
Fakt tähendab tõsiasja. Ehk tõsiasi ongi see, et kogu see teema on inetu.
+8
-6
Please wait...
Postitas:
mukk77
12.12.2021 23:21
Fakt on see, et alustati raha kogumist sõiduks Saksamaale ja operatsiooniks ning lubadusega annetajatele, et ülejäänud raha läheb Eesti Vähiliidule. Fakt on see, et raha saadi kokku ca 50tuh rohkem, kui algne hinnang sõidule ja opile. Operatsioon jäi ära, noormees suri, Ly Aaslaid kõiki tšekke annetajatega avalikult jaganud ei ole ning Vähiliit raha näinud pole. Küll aga on Aaslaid annetanud raha oma äranägemise järgi kellelegi ning väidab, et hakkab saadud raha eest hoopis restoraniäri ajama. Vürtsi lisab loosse väidetav raha paigutus Sabrinaga koostöös ning ema pulmad ajal, kui noormees vaakus elu ja surma piiril juba.
Ajakirjanikel oleks aeg algatada avalik diskussioon kelmuse teemal.
+48
-2
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
eunuhh
12.12.2021 23:28
Fakt on see, et hoolimata korduvatest viisakatest ja vähem viisakatest palvetest näidata perekonnal kuvatõmmiseid raha liikumistest, pole nad seda teha suutnud, kuigi muidu on nad Facebookis aktiivsed. Selliseid palveid on neile esitatud juba oma paar nädalat ja iga päevaga aina rohkem.
Küll aga on Aaslaid annetanud raha oma äranägemise järgi kellelegi ning väidab, et hakkab saadud raha eest hoopis restoraniäri ajama. Vürtsi lisab loosse väidetav raha paigutus Sabrinaga koostöös ning ema pulmad ajal, kui noormees vaakus elu ja surma piiril juba.
Siin küll fakte pole, vaid oletused ja spekulatsioonid.
Küll aga on Aaslaid annetanud raha oma äranägemise järgi kellelegi ning väidab, et hakkab saadud raha eest hoopis restoraniäri ajama. Vürtsi lisab loosse väidetav raha paigutus Sabrinaga koostöös ning ema pulmad ajal, kui noormees vaakus elu ja surma piiril juba.
Siin küll fakte pole, vaid oletused ja spekulatsioonid.
1) Kellele annetas oma äranägemise järgi?
2) Millise restorani avas?
3) “Väidetav paigutus” või toimunud paigutus?
4) Mis seos on ema pulmadega?
Faktilised vastused saad nendele küsimustele FB grupist Tony ravi teekond (kui Aaslaid pole vahepeal seal kommentaare ära kustutanud). Arvatavasti lööb ta selle FB grupp üldse varsti kinni ning keeldub meediaga suhtlemast ning võtab seisukoha “mis hundi käes, see hundi oma ja teen mus tahan selle rahaga”
Annetajad, kes soovivad raha tagasi, peavad ilmselt otse küsima ja lootma, et ka saavad tagasi.
Ainus fakt, mida mina tean, on et asjaosaliste perekonnanimi on Aasalaid mitte Aaslaid. Kui juba faktidega möllamiseks läks, võiks ju sellist asja korrektselt teada.
Fakt on see, et alustati raha kogumist sõiduks Saksamaale ja operatsiooniks ning lubadusega annetajatele, et ülejäänud raha läheb Eesti Vähiliidule. Fakt on see, et raha saadi kokku ca 50tuh rohkem, kui algne hinnang sõidule ja opile. Operatsioon jäi ära, noormees suri, Ly Aaslaid kõiki tšekke annetajatega avalikult jaganud ei ole ning Vähiliit raha näinud pole. Küll aga on Aaslaid annetanud raha oma äranägemise järgi kellelegi ning väidab, et hakkab saadud raha eest hoopis restoraniäri ajama. Vürtsi lisab loosse väidetav raha paigutus Sabrinaga koostöös ning ema pulmad ajal, kui noormees vaakus elu ja surma piiril juba.
Ajakirjanikel oleks aeg algatada avalik diskussioon kelmuse teemal.
Kallis inimene, “inetu” on HINNANG, mitte FAKT! 😀
Oeh. Ma alati arvanud, et ega perekoolis leidub ka pliiatseid, mis väga teravad pole aga olgu, ma seletan asja lahti sulle. 😊
Minu lause: “ Fakt on ainuüksi juba see, et asi on inetu” on FAKT. Kuna sõna “inetu” on lause sees, on see faktina.
On tõsiasi, et asi on inetu. On fakt, et see asi on inetu.
Inetu jah pole fakt, aga lause mis ma kirjutasin, on fakt.
Kallis inimene, “inetu” on HINNANG, mitte FAKT! 😀
Oeh. Ma alati arvanud, et ega perekoolis leidub ka pliiatseid, mis väga teravad pole aga olgu, ma seletan asja lahti sulle. 😊
Minu lause: “ Fakt on ainuüksi juba see, et asi on inetu” on FAKT. Kuna sõna “inetu” on lause sees, on see faktina.
On tõsiasi, et asi on inetu. On fakt, et see asi on inetu.
Inetu jah pole fakt, aga lause mis ma kirjutasin, on fakt.
See sogamine teeb asja ainult hullemaks.
Fakt on see, et teemaalgataja ei ole just kõige kirkam kriit karbis. Tee endale selgeks, mida tähendab “fakt”. Sinu seletus peegeldab ainult veel rohkem su ignorantsust.
See igatahes on fakt, et ema abiellus 12. novembril ja Tony suri 14 novembril. Minu jaoks on see ka kohatu, kas sellega veidi oodata ei saanud siis. Ma ei suudaks sellist asja teha, kui poeg haiglas hinge vaagub.
See igatahes on fakt, et ema abiellus 12. novembril ja Tony suri 14 novembril. Minu jaoks on see ka kohatu, kas sellega veidi oodata ei saanud siis. Ma ei suudaks sellist asja teha, kui poeg haiglas hinge vaagub.
Mul on selle Tony perega ühiseid tuttavaid ja tegelikult see ei ole inimestele kes neid tunnevad, eriti üllatav. Nende ema ei ole kunagi eriti oma laste eest hoolitsenud. Tal on kuus last, erinevate meestega. Vanemad lapsed ei saanud korralikult koolis käia, kuna pidid nooremate laste eest hoolitsema, sest emal puudus huvi. Ta on alati ennast laste kõrval esikohale pannud. Ja sellel naisel on arvamus, et inimesed peavadki neid aitama, sest nad on suurpere.
Kuuldes selle pere tausta, siis tõenäoliselt seda raha enam alles pole.
Mul on selle Tony perega ühiseid tuttavaid ja tegelikult see ei ole inimestele kes neid tunnevad, eriti üllatav. Nende ema ei ole kunagi eriti oma laste eest hoolitsenud. Tal on kuus last, erinevate meestega. Vanemad lapsed ei saanud korralikult koolis käia, kuna pidid nooremate laste eest hoolitsema, sest emal puudus huvi. Ta on alati ennast laste kõrval esikohale pannud. Ja sellel naisel on arvamus, et inimesed peavadki neid aitama, sest nad on suurpere.
Kuuldes selle pere tausta, siis tõenäoliselt seda raha enam alles pole.
Väga kurb. Tundub, et sellest Tonyst eriti keegi ei hoolinudki seal perekonnas, raha oli tähtsam.
Nende ema ei ole kunagi eriti oma laste eest hoolitsenud. Tal on kuus last, erinevate meestega. Vanemad lapsed ei saanud korralikult koolis käia, kuna pidid nooremate laste eest hoolitsema, sest emal puudus huvi. Ta on alati ennast laste kõrval esikohale pannud. Ja sellel naisel on arvamus, et inimesed peavadki neid aitama, sest nad on suurpere. Kuuldes selle pere tausta, siis tõenäoliselt seda raha enam alles pole.
Päris huvitav on loendada fakte. Ühe fakti vast leiab?
“Tal on kuus last, erinevate meestega.” – Aga siingi tekib küsimus. “ERINEVATE meestega”. Mitmega siis? Kas iga laps erineva mehega? Rohkem kui pooltel Eesti naistest on lapsed erinevate meestega.
Kuidas aga seostub ema, laste arv ja ema abielu mehe raviks kogutud rahaga?
Kas abiellumise aeg ei panda paika kuid varem? Kas oli ette teada, et abielu ja surma vahe saab olema 2 päeva?
Kas abiellumise aeg ei panda paika kuid varem? Kas oli ette teada, et abielu ja surma vahe saab olema 2 päeva?
Kas ära jätta ei saa seda registreerimist siis või, kui poeg on suremas? Mingi häda oli selle abiellumisega? Et mees jookseb minema, kui kohe ära ei tee?
Nende ema ei ole kunagi eriti oma laste eest hoolitsenud. Tal on kuus last, erinevate meestega. Vanemad lapsed ei saanud korralikult koolis käia, kuna pidid nooremate laste eest hoolitsema, sest emal puudus huvi. Ta on alati ennast laste kõrval esikohale pannud. Ja sellel naisel on arvamus, et inimesed peavadki neid aitama, sest nad on suurpere. Kuuldes selle pere tausta, siis tõenäoliselt seda raha enam alles pole.
Päris huvitav on loendada fakte. Ühe fakti vast leiab?
“Tal on kuus last, erinevate meestega.” – Aga siingi tekib küsimus. “ERINEVATE meestega”. Mitmega siis? Kas iga laps erineva mehega? Rohkem kui pooltel Eesti naistest on lapsed erinevate meestega.
Kuidas aga seostub ema, laste arv ja ema abielu mehe raviks kogutud rahaga?
No minu arust annab see päris hea ülevaate milline antud naine on. Kas pooled Eesti naised annavad oma nooremad lapsed vanemate laste kasvatada?
Sa võid teda muidugi kaitsta, mul poogen.
Kas ära jätta ei saa seda registreerimist siis või, kui poeg on suremas? Mingi häda oli selle abiellumisega? Et mees jookseb minema, kui kohe ära ei tee?
Mudakonnalt pole mõtet küsida, sa ju tead tema vastust. Ega ta vist eriti sellest Annikast ei erinegi.