Kogu saaga algas 21.07.2021
30. juuli seisuga olid arved ~127,000€ ning Ly väidab, et arvel on veel alles umbes 50,000€
26.august transpordile kulunud arve -16,000€. alles vähemalt 34,000€. Peale seda ühtegi kuvatõmmist mingitest kuludest enam ei postitatud.
14.nov suri Tony. Matusekulud?
13. dets tehti Vähiravifondile annetus 5400€, seega kindlasti peaks alles olema vähemalt 28,600€. Kus on see summa? Märgiline on see, et ülekanne tehti alles 1 kuu peale Tony lahkumist, kuigi mitmes postituses viidati, et kogu ülejäänud raha läheb heategevuseks.
Kuna meedia tuli ka taha, siis ma eeldan, et inimesed tegid annetusi edasi peale 30ndat juulit. Sellele summale võis vabalt veel lisanduda vähemalt paarkümmend tuhat. Puusalt tulistades ütleks, et neiul nüüd 70 000€ ringis vaba raha kulutada. 🙂
Ise annetasin ainult 5€, seega erilist kahju ei kannatanud. Kuna ma olen selliste üleskutsetega väga ettevaatlik, siis rohkem lihtsalt ei julgenud anda ja õigesti tegin.
Lisaks pidi saksamaa haigla tagasiarvestuse tegema toimumata jäänud operatsiooni arvelt.
Seda, mis lõppsummaks neile üldse laekus, võib ainult oletada. Kui mitme teise asjaga käib pidev vassimine, siis miks peaks uskuma, et saadud summa osas ausad oldi.