Otseselt elanud tööjuures ei ole, aga tööjuures duši all käimise võimalust olen kasutanud küll. Meil ei olnud selline töökoht, mis eeldanuks seda, et peab kindlasti olema pesemisvõimalus, tegemist oli kontorihoonega. Aga kuna see kontor asus varasemas elumajas, siis olid sinna sisse jäänud mõned duširuumid ja isegi mullivann ning saun (seda mõnikord kasutati kontoripidude ajal, näiteks pidas keegi sünnipäeva) 😀
Duširuumi kasutamist keset tööpäeva ei keelanud keegi, usinamas kasutuses oli see suvekuudel kui väljas oli kuumalaine, siis oli hea päeval vahepeal duši alla hüpata.
Töö juures olid mul ka igaksjuhuks vahetusriided, hambahari jms vajalik, hädaolukordadeks. Ükskord kasutasin neid varuriideid seetõttu, et sattusin suvisel ajal kesklinna kandis hirmsa paduvihma kätte ja sain läbimärjaks. Siis oli hea kontorisse joosta ja kuivad riided selga panna. Aga no muidu olid need seal peamiselt seetõttu, et ma olin siis vanuses 22-26 niiet võis juhtuda, et õhtul pikale veninud peolt on vaja hommikul kohe koosolekule minna 😀
Niimoodi “poole kohaga” ma olen kontoris elanud. Praegu mul on väikefirma, mille aadressiks ongi mu koduaadress, aga sellist “kontoris elamist” ma ei võtaks arvesse.