Esileht Ajaviite- ja muud jutud Töö pōldma kaubanduse kauplustes

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 162 )

Teema: Töö pōldma kaubanduse kauplustes

Postitas:
Kägu

Huvitav, kas ostja mittetülitamine ja ostjaga mittesuhtlemine kui ta seda ei vaja ega küsi (v.a. tere ja head aega) on “pluss” või “miinus” ? 😀

+14
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kõik kellel on kogemus Põldma Kaubandus poodides töötamise või kandideerimisega, soovitan jätta arvustus nende firmast.ee lehele: https://firmast.ee/company/poldma-kaubanduse-as (kontot tegema ei pea, lihtsalt vajuta “Jäta tagasiside”)

+14
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas testosja on ikka selline, nagu inimesed siin kirjeldavad: inimene, kes soovib lihtsalt vaadata ja EI SOOVI, et teda tülitatakse ja pinda käiakse? Või testostja on see täiesti ebareaalne, tähelepanu nautiv näitleja?

Testostjale on ette kirjutatud firma poolt, mida ta hindama peab, mitte ta ei mõtle seda oma peaga välja.

Ja kuna Eesti ostja soovib, et teda kauba valimisel ei tülitata, siis milline on mõõdik? Et hindab, et teenindaja teda kullipilgul ei jälgi 10 palli skaalal?

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oppaaa, kui sa juba tead mainida, et erapooletu žürii, siis palun kirjuta nimed, kes sinna kuuluvad.

Ma seejärel teen oma analüüsi,kas on erapooletu.

Need on igal aastal erinevad, kuid inimesed, kes pole ühegi osaleva firmaga seotud. Googelda veits, ei hakka sulle siin järjest nimesi lahmima.

Googeldasin:

https://www.heateenindus.ee/konkurss/

Kas DD on mingi varifirma nime all võe?

+6
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Oppaaa, kui sa juba tead mainida, et erapooletu žürii, siis palun kirjuta nimed, kes sinna kuuluvad.

Ma seejärel teen oma analüüsi,kas on erapooletu.

Need on igal aastal erinevad, kuid inimesed, kes pole ühegi osaleva firmaga seotud. Googelda veits, ei hakka sulle siin järjest nimesi lahmima.

Googeldasin:

https://www.heateenindus.ee/konkurss/

Kas DD on mingi varifirma nime all võe?

Põldma Kaubanduse AS

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kuna Eesti ostja soovib, et teda kauba valimisel ei tülitata, siis milline on mõõdik? Et hindab, et teenindaja teda kullipilgul ei jälgi 10 palli skaalal?

Abi pakkumine ja toodete tutvustamine ei ole tülitamine. Polekski võimalik kedagi kullipilgul jälgida, kuna poes üldiselt on kliente rohkem kui üks. Või mis sa arvad, et firmad jaksavad palgata iga kliendi jaoks personaalse müüja, kes ainult temaga tegeleb? Pigem tuleb kliendil abi soovides tihtipeale ise oodata, kuniks müüja teise kliendiga tegelemise lõpetab.

+1
-39
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 24 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Abi pakkumine ja toodete tutvustamine ei ole tülitamine. Polekski võimalik kedagi kullipilgul jälgida, kuna poes üldiselt on kliente rohkem kui üks. Või mis sa arvad, et firmad jaksavad palgata iga kliendi jaoks personaalse müüja, kes ainult temaga tegeleb? Pigem tuleb kliendil abi soovides tihtipeale ise oodata, kuniks müüja teise kliendiga tegelemise lõpetab.

Vaat ei tea, sest ma sinna Põldma poodidesse lihtsalt vanast harjumusest sisse ei astu.

Muidu: toodete tutvustamine on kindlasti tülitamine.

+26
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidad sellised palgad saavad üldse võimalikud olla https://www.teatmik.ee/et/personlegal/10103586-P%C3%95LDMA-KAUBANDUSE-AKTSIASELTS

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Aga 700 eurot kätte ongi müüja kohta vägagi arvestatav põhitasu. On kohti, kus makstakse 600 bruto ja ei olegi võimalik mitte mingisuguseid boonuseid teenida, näiteks toidupoed.

Ega sinna kassapidajaid ei otsita, et kogu töö piirdubki kaupade läbi löömisega ja muidu niisama passimisega. Müüja töö ongi klientidega tegeleda, tutvustada poes müügilolevaid tooteid, aidata klienti kaupade väljavalimisega jne. Loogiline, et põhitasust suurema palga saamiseks tuleb ka reaalselt oma tööd teha.

Sinna saavadki tööle vaid tippklassi teenindajad, antud firma töötajad on igal aastal Eesti parimate teenindajate esikolmikus ja neid valib erapooletu žürii.

Kuna sa paistad antud poeketi spetsiifikaga nii tuttav, siis äkki selgitaksid, miks siingi teemas paljud potentsiaalsed kliendid ei taha jällegi sellist teenindamist ja tahaks poes rahulikult ringi vaadata ilma, et need tippklassi teenindajad neid ilmaasjata tülitaksid.

+41
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mu õde käis seal vestlusel ja juba siis oli selge, et otsivad lolle.
Amet oli vist kaupluse juhataja. Jutt oli ilus aga reaalsus oli see, et JUHATAJAKS saad sa umbes karjääri tipus, enne vaja kõik muud etapid läbida, loomulikult olematu palga ja jõhkra drilli saatel. Õudne firma.

Las tütar proovib Zarasse tööle, seal väga okei.

+20
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

La Senza on praegune Change ja seal on kõik vanaviisi.

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Amet oli vist kaupluse juhataja. Jutt oli ilus aga reaalsus oli see, et JUHATAJAKS saad sa umbes karjääri tipus, enne vaja kõik muud etapid läbida, loomulikult olematu palga ja jõhkra drilli saatel. Õudne firma.

Las tütar proovib Zarasse tööle, seal väga okei.

Apranga Grupp ongi väga okei. Kristiine keskuse Apranga pood nt meeldib mulle väga.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna sa paistad antud poeketi spetsiifikaga nii tuttav, siis äkki selgitaksid, miks siingi teemas paljud potentsiaalsed kliendid ei taha jällegi sellist teenindamist ja tahaks poes rahulikult ringi vaadata ilma, et need tippklassi teenindajad neid ilmaasjata tülitaksid.

Kopeerin juba siin teemas kord öeldu: Abi pakkumine ja toodete tutvustamine ei ole tülitamine. Polekski võimalik kedagi kullipilgul jälgida, kuna poes üldiselt on kliente rohkem kui üks. Või mis sa arvad, et firmad jaksavad palgata iga kliendi jaoks personaalse müüja, kes ainult temaga tegeleb? Pigem tuleb kliendil abi soovides tihtipeale ise oodata, kuniks müüja teise kliendiga tegelemise lõpetab.

0
-30
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kuidad sellised palgad saavad üldse võimalikud olla https://www.teatmik.ee/et/personlegal/10103586-P%C3%95LDMA-KAUBANDUSE-AKTSIASELTS

2020. a. I kv 706 067.62 EUR tööjõumaksusid 370 töötaja kohta teeb 636 eurot tööjõumaksusid töötaja kohta kuus – pole ju väga kehv töötasu seal?

+3
-20
Please wait...
Postitas:
Kägu

Enne juhatajaks saamist tulebki kõik madalamad etapid läbida, sest kuidas sa saad nõuda oma alluvatelt, kui sa isegi ei oska? Sa ise sooviksid, et su otsene ülemus tuleks sult midagi nõudma, samas kui tal pole vähimatki aimu sinu tööst?

+5
-39
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kopeerin juba siin teemas kord öeldu: Abi pakkumine ja toodete tutvustamine ei ole tülitamine. Polekski võimalik kedagi kullipilgul jälgida, kuna poes üldiselt on kliente rohkem kui üks. Või mis sa arvad, et firmad jaksavad palgata iga kliendi jaoks personaalse müüja, kes ainult temaga tegeleb? Pigem tuleb kliendil abi soovides tihtipeale ise oodata, kuniks müüja teise kliendiga tegelemise lõpetab.

Kui kliendid ütlevad, et neid tülitatakse seal poes, siis tähendab, et ikkagi on tülitamine. Ei loe see, mis keegi juhtkonnast on kuskilt USA kaubandusest üle võtnud ja nui neljaks üritab meil juurutada, loeb Eesti inimeste reaalne kogemus ja ostukogemuse soov. Testostjad ei ole keskmine eesti poeklient!

+47
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

[_] Ma ei ole Robot

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

2020. a. I kv 706 067.62 EUR tööjõumaksusid 370 töötaja kohta teeb 636 eurot tööjõumaksusid töötaja kohta kuus – pole ju väga kehv töötasu seal?

Polegi, arvestades teenindusvaldkonna üldist taset, siis isegi ainult põhitasu, mida teenivad vaid mõned üksikud, on üle keskmise.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui kliendid ütlevad, et neid tülitatakse seal poes, siis tähendab, et ikkagi on tülitamine.

Inimesed on siiski erinevad. See, et mõni introvert kohkub, kui talle tere öeldakse ning hiljem uuritakse, ega ta abi ei vaja, ei tähenda seda, et kõik inimesed päriselt tahaksid ka Maxima taolist teenindust.

Sotsiofoobide jaoks ongi see vist kullipilgul jälgimine. Polekski võimalik kedagi kullipilgul jälgida, kuna poes üldiselt on kliente rohkem kui üks. Või mis sa arvad, et firmad jaksavad palgata iga kliendi jaoks personaalse müüja, kes ainult temaga tegeleb? Pigem tuleb kliendil abi soovides tihtipeale ise oodata, kuniks müüja teise kliendiga tegelemise lõpetab.

0
-45
Please wait...
Postitas:
Kägu

Enne juhatajaks saamist tulebki kõik madalamad etapid läbida, sest kuidas sa saad nõuda oma alluvatelt, kui sa isegi ei oska? Sa ise sooviksid, et su otsene ülemus tuleks sult midagi nõudma, samas kui tal pole vähimatki aimu sinu tööst?

Kuule, tädi, puhka jalga.

+32
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mida on riidepoes müüjal osata? Nad ei müü isegi keerulisi seadmeid jne, lihtsalt riided.

+14
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida on riidepoes müüjal osata? Nad ei müü isegi keerulisi seadmeid jne, lihtsalt riided.

Alustades teenindusstandardist, erinevatest kliendisituatsioonidest ja lõpetades poes müüdavate brändide, erinevate rõivamaterjalide ja -hooldusvahendite tundmisega.

Sa ei saa juhatajana teenindajalt nõuda, kuidas kliendiga käituda, kui sa ei ole ise kursis firma teenindusstandarditega.

+1
-28
Please wait...
Postitas:
Kägu

Enne juhatajaks saamist tulebki kõik madalamad etapid läbida, sest kuidas sa saad nõuda oma alluvatelt, kui sa isegi ei oska?

Kui ma lähen intervjuule juhataja positsiooni jaoks ja siis selgub, et pean alustama teenindaja ametist, siis sorry, aga see on nii minu kui ka nende aja raiskamine. Ma ei tea ühtegi ettevõtet, kes töökuulutuses ametikoha osas valetaks. Ilustatakse mitmeid teisi asju, kuid mitte seda.

Polekski võimalik kedagi kullipilgul jälgida, kuna poes üldiselt on kliente rohkem kui üks

Eem, olen elus umbes paarsada korda neist poodidest mööda jalutanud ja ainus, kus on teenindajaid vähem kui kliente, on nende Loomaaia juures asuv outlet. Need poed (v.a Change) on silma jäänud oma väheste klientide poolest.

+20
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sellest Põldma Kaubandusest räägiti halvasti sageli juba Delfi Naistekas, see toimus 10+ aastat tagasi. Seega igasugune meie selgitustöö on mõttetu. Midagi ei muutu.

+16
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Öök, liitun ka selle klubiga, kes ei suuda seal poes käija teenindajate passimise ja tülitamise pärast. Enamik minu sõpru väldib seda poodi. Ma ei ole laps ega amööb, et kui poodi lähen, siis kohe küsitakse saan teid aidata.

+28
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ma lähen intervjuule juhataja positsiooni jaoks ja siis selgub, et pean alustama teenindaja ametist, siis sorry, aga see on nii minu kui ka nende aja raiskamine. Ma ei tea ühtegi ettevõtet, kes töökuulutuses ametikoha osas valetaks. Ilustatakse mitmeid teisi asju, kuid mitte seda.

Nii palju võiksid ikka ise ka mõelda, et on mõeldamatu, et oledki kohe juhataja valmis. Ega keegi seda sulle rääkimata ei jäta või alles peale lepingule allakirjutamist ei ütle.

Kui oled teenindaja tööülesanded selgeks saanud, siis liigudki vaikselt edasi vanemteenindaja ülesannete juurde jne, kuniks oled kõik etapid läbi käinud ja siis saadki juhataja positsiooni.

Valetamine oleks see, kui sulle öeldakse, et jäädki teenindajaks ja tegelikult juhatajat ei otsita.

+1
-36
Please wait...
Postitas:
Kägu

Nii palju võiksid ikka ise ka mõelda, et on mõeldamatu, et oledki kohe juhataja valmis. Ega keegi seda sulle rääkimata ei jäta või alles peale lepingule allakirjutamist ei ütle.

😂😂😂

Ole normaalne. Kui ma kandideerin juhatajaks, siis järelikult on mul vastav kvalifikatsioon olemas ja ma ei hakka end uuesti üles töötama. A vbl nad pakuvadki nii väikest palka, et ükski kogemustega juhataja sinna ei kandideeri. Ei tea, pole kunagi huvi tundunud.

Ma läheks enne mäkki tööle, vähemalt nemad ei vassi töökuulutustes ja palgavahe nüüd nii suur ka olla ei saa.

+31
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ma kandideerin juhatajaks, siis järelikult on mul vastav kvalifikatsioon olemas ja ma ei hakka end uuesti üles töötama

Kes rääkis uuesti üles töötamisest? Jutt käis madalamate etappide läbikäimisest, mitte uuesti teenindajana alustamisest.

+1
-24
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kui oled teenindaja tööülesanded selgeks saanud, siis liigudki vaikselt edasi vanemteenindaja ülesannete juurde jne, kuniks oled kõik etapid läbi käinud ja siis saadki juhataja positsiooni.

Valetamine oleks see, kui sulle öeldakse, et jäädki teenindajaks ja tegelikult juhatajat ei otsita.

et kui olen kolmes riidepoes olnud enne juhataja, siis sellest ei ole tekkinud mul mitte mingit kogemust ja denim dreamis pean hakkama jälle müüjast peale või? absurdihuumor

+32
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kes rääkis uuesti üles töötamisest? Jutt käis madalamate etappide läbikäimisest, mitte uuesti teenindajana alustamisest.

Olematu palgaga? Ei, kui mind meelitatakse juhataja ametikohale ja siis öeldakse, et SEDA palka hakkad alles aastakese pärast saama, siis tulen mina sellest ruumist tagurpidi välja.

+21
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 162 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Töö pōldma kaubanduse kauplustes