Oi, ma logisin kohe spetsiaalselt sisse praegu, tahan ka kommenteerida😀
Sina, kes sa kaitsed sellist müügitaktikat, siis nagu sulle juba öeldi: tõesti, kui vähegi võimalik, võtke kuulda! See siin hetkel on tasuta tagasisideküsitlus ja arvestades seda kirjut seltskonda siin (vanus, amet, poodlemisharjumused jne jne) olete saanud juba päääris palju tagasisidet, mis on paraku negatiivne. Oled tark, siis võtad kuulda, oled rumal, siis jaurad edasi!!!
Ja siit üks tagasiside veel! Mul isiklikult ei ole DD töötajate vastu mitte midagi, nad teevad lihtsalt oma tööd ja arusaadav. Aga kuna mina tean, et nad teevad lihtsalt oma tööd, siis ei taha ma ka neile nähvata või olla muul viisil ebaviisakas. Aga mõnikord sa ei viitsi viisakas olla. Sa näiteks lähed sinna väsinuna või misiganes ja tahad lihtsalt olla. Ja sa ei taha, et keegi sind tülitaks. Kui inimene vajab abi, siis ta küsib!!! Me ei ole lasteaialapsed! Ja vat sellepärast ei käi ka mina DD, sest ma ei viitsi lihtsalt teha head nägu ja suhelda seal, ma ei lähe selleks sinna. See sotsiopaadi jutt- please!! Tee vahet pealetükkival käitumisel ja abi osutamisel. Mina olen ostujõuline klient ja ma ei tule sinna. Kui jätta see harakamood kõrvale, siis teksade valik on teil hea, aga eelistaks proovida ja seda teha pole vōimalik. Mistõttu ka minu raha rändab teistesse kettidesse💁🏻♀️
Ja sama kehtib Change kohta. Pesupoes numbrite soovitamine ilma, et keegi küsiks, on üldse next level ebaviisakas.