Teema: Töö toidupoodides, üldiselt poodides, kus müüakse kõike
Postitas:
Kägu
06.11.2023 14:38
Lugupeetud poes töötajad, tekkis himu uurida teiste kogemusi.
Need, kes tundsid saalis töötamist, kuidas te hakkama saite. Tundsite ennast alati väsinuna või hoopis teadsite nippe, kuidas töö meeldivamaks muuta.
Kas arvate, et kassas teenindamine on mõnevõrra lihtsam?
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
06.11.2023 14:49
olen teinud tööampse nt Kaubamajas, sh osturallil – mulle meeldis, aga muidugi oli füüsiliselt väsitav (jalad). Suhtlemine peab meeldima, sest inimesi käib ikka väga igasuguseid – turistid, vilavate silmadega tegelased, pirtsakad, seniilsevõitu vanakesed kes poodides päevi veedavad. Enamik kliente muidugi on toredad.
+4
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
08.11.2023 16:08
Olen poes varasemalt töötanud kaupade tellimiste eest vastutava isikuna ja müügijuhatajana.
Nüüd töötan oma ettevõtte kõrvalt osalise ajaga saalitöötajana kodu kõrval marketis. Sest ma vajan liikumist, suhtlemist, ma tunnen seda tööd, tean, kuidas minu roll tervikpilti sobitub. Ei ole väsitav. Tore on.
Aga kui juba küsida, kuidas tööd endale talutavaks teha ja väsimusest üle olla, siis tuleks vast muu töö leida, mitte hambad ristis ja frustreerituna “kuidagi toime tulla”.
Kassa / lett e vahetu klienditeenindus sobib ekstroverdile e inimeste inimesele, füüsiliselt on lihtsam, kui tipptunnid kõrvale jätta.