Esileht Kodunurk Toorjuustu vahustamine

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Toorjuustu vahustamine

Postitas:

Loen siin juustukoogi retsepte ja nendes on käsk \”vahusta toorjuust\”. Mida see tähendab ja kuidas seda teha? Kuidas aru saada, et ta vahule on läinud?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 08.11 12:40; 09.11 08:57;
To report this post you need to login first.

põhiline, et ta oleks toasoe – külm toorjuust ei vahustu. No ja kui siis mikseriga segada natuke aega, läheb hästi kreemjaks.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Jah, toorjuust ei lähe otseselt vahtu vaid läheb siidiseks ja kohevamaks veidi. Mina vahustan tavalise miksriga, aga kui kogus on väiksem, siis mingis kitsas anumas kas tavalise miksri ühe lapatsiga või siis saumiksriga.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Aitäh teile! Siiani olen siis kooke vahustamata teinud… 🙂

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 08.11 12:40; 09.11 08:57;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kindlasti toasoe. Ma olen ükskord külma vahustanud…. hea, et saumikser ellu jäi.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )


Esileht Kodunurk Toorjuustu vahustamine

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.