Esileht Kodunurk Tordipõhi

Näitan 14 postitust - vahemik 31 kuni 44 (kokku 44 )

Teema: Tordipõhi

Postitas:
Kägu

Minu lapsed pole nõukaajal päevagi elanud ja paluvad alailma, et teeksin seda õhulist biskviidi-vahukoore-marjatorti, lapselapsed on ka suured fännid. Juustukookidega kasvasid mu lapsed üles, see vaimustus läks meie peres ca 10 aastat tagasi mööda. Mõned on vägagi head, aga praegu keegi ei soovi enam ei osta ega küpsetada.

Minu lapsed sündisid 90-ndate alguses ning biskviittorte mekivad vaid viisakusest. Kui vaadata kalleid kohvikuid, siis biskviidiga on seal sortimendis 10-st tootest võib-olla vaid 2. See peaks juba ära näitama, et see ei lähe kaubaks. Lisaks on biskviitkook pigem odavama otsa toode.

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõige õõvastavam on veel vahukooretort-no see on puhas nõuka.

Sel juhul on mu lapsed rõõmuga nõukad, mina ka.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui vaadata kalleid kohvikuid, siis biskviidiga on seal sortimendis 10-st tootest võib-olla vaid 2. See peaks juba ära näitama, et see ei lähe kaubaks. Lisaks on biskviitkook pigem odavama otsa toode.

Seetõttu teengi kodus ise, et kohvikutes on vaid üsna vastikud biskviitkoogid.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seetõttu teengi kodus ise, et kohvikutes on vaid üsna vastikud biskviitkoogid.

Biskviitkook on igalpool ühtviisi vastik 😀

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Biskviitkook on igalpool ühtviisi vastik 😀

Sulle pole keegi pakkunudki.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ise teha, siis kuuma veega biskviit on kindla peale minek. See jääb väga kohev ja ei vaju jahtudes ka alla. Mina teen alati seda kuuma veega varianti, kui tordipõhja vaja on.

Mismoodi seda tehakse?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina kasutan Grossi poe tordipõhju. Maasika tort tuleb sellest väga hea.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ärge toitke trolli, käesoleval juhul siis tordiga.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ärge toitke trolli, käesoleval juhul siis tordiga.

Las tõstab teemat. saan ehk teada mida see kuuma veega tegemine tähendab.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Las tõstab teemat. saan ehk teada mida see kuuma veega tegemine tähendab.

https://www.torditeadus.eu/et/blog/article?id=24

 

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selleks, et õõvastavalt loll olla, pole nõukat vajagi. Neid tekib igal ajal kuhjaga.

Aga biskviit on ajatu. Tol hirmsal nõukaajal küpsetati päris usinasti ja hästi. Raamatu “Saiad, pirukad, koogid” retseptid töötavad ka tänapäeval.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selleks, et õõvastavalt loll olla, pole nõukat vajagi. Neid tekib igal ajal kuhjaga. Aga biskviit on ajatu. Tol hirmsal nõukaajal küpsetati päris usinasti ja hästi. Raamatu “Saiad, pirukad, koogid” retseptid töötavad ka tänapäeval.

Nõuka-aeg polnud üldse hirmus. Palju toredam, kui tänapäev-raha teha oli lihtsam, elu oli palju odavam.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Toorjuustutordid on sada korda maitsvamad ju. Biskviittorte söödi nõuka ajal, kui midagi head saada polnud.

Lõpeta see trollimine, ausõna. On inimesi, kellele ei maitse juustukoogid. Kuku nüüd ehmatusest pikali, eks.

 

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Las tõstab teemat. saan ehk teada mida see kuuma veega tegemine tähendab.

https://cretchentordid.wordpress.com/2011/09/18/koige-parem-tordipohja-retsept/

0
0
Please wait...

Näitan 14 postitust - vahemik 31 kuni 44 (kokku 44 )


Esileht Kodunurk Tordipõhi