Kas sel aastal osalete?
Sel aastal on lisaks tõrviku põletamisele teemaks kodanikuvabadused ning koroonapiirangutest lahti saamine!
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Tõrvikurongkäik 2022
Kas sel aastal osalete?
Sel aastal on lisaks tõrviku põletamisele teemaks kodanikuvabadused ning koroonapiirangutest lahti saamine!
Ennem hüppan ojja.
Kas sel aastal osalete?
Või kubemanguks saamine ja lipu vahetamine Pika Hermani tornis?
Huvitav, et homoparaad neid tõrvikukandjaid häirib aga ise paraadi teha on okei… Nagu mis seal vahet on?
Lisan veel, et ise ei käi kummalgi aga kurjad tõrvikukandjad häirivad mind (ausat heteroseksuaalset kodanikku) oluliselt rohkem.
Ennem hüppan ojja.
enne hüppan kibuvitsapõõsasse kui selliste inimestega (loe: politseimõnitajatega) ühinen
enne hüppan kibuvitsapõõsasse kui selliste inimestega (loe: politseimõnitajatega) ühinen
Kas sa pole kuulnud, et tõrvikurongkäik on EKRE üritus?
Palun ärge miinustage, mis teil on viga.
Kas sa pole kuulnud, et tõrvikurongkäik on EKRE üritus?
Palun ärge miinustage, mis teil on viga.
Sellepärast haritud ja oma peaga mõtlev inimene sinna ei lähegi.
Politseinike, arstide, teadlaste mõnitajad ongi ju EKRE valijad.
Kas sel aastal osalete?
Et koroona ikka veel paremini leviks ning viimane plaaniline ravi ka kinni pandaks? Idioodikari, mitte vabad kodanikud.
Kretiinide rongkäik. Koroonapiirangud saaksid ise läbi, kui sellised lambad hoolega edasi ei hoiaks levikutaset oma kambakäimistega!
Haritud ja õigesti mõtlevad inimesed levitavad koroonat pisut eksklusiivsematel üritustel, nagu Eesti Laul Saku Suurhallis.
Kas sel aastal osalete?
Kodanikul on ka kohustused mitte ainult vabadused…… sellest need ****** aru ei saa paraku
Haritud ja õigesti mõtlevad inimesed levitavad koroonat pisut eksklusiivsematel üritustel, nagu Eesti Laul Saku Suurhallis.
Ja kui mitu tegelast seal hetkel siis selle ürituse tõttu koroonasse on jäänud?
Ma ei viitsiks kunagi sellisest asjast osa võtta, ka ilma koroonata. Külm on ka ja mis nende tõrvikuteda lehvitada. Istun kodus ja joon veini parem.
Mul muidu oleks suva, aga koroona seisukohast küll puhas lollus. No kui muidugi eesmärk ei olegi läbi põdemine.
Kas sel aastal osalete?
Mine parem laternamatkale, on tervislikum, nii vaimsele kui ka füüsilisele tervisele.
Ennem hüppan ojja.
Aga hüppa, tee ühiskonnale teene.
PS, see sari kommentaaridest teataja ka jälle platsis, Haige inimene ikka, pole sõnu 😀
Ennem hüppan ojja.
Ma pakun, et eestlaste, Eesti riigi ja selle sünnipäeva vastu oma negatiivse hoiaku väljendamiseks on ka teisi võimalusi.
Ei pea end kohe kuhugi külma vette pressima. Näiteks võid siit ära kolida, kodakondsust vahetada, mingis teises keeles hakata suhtlema jne, võimalusi on ju tohutult.
Ja nagu Helme ütles, oodatud on vaid patrioodid kes oma kodumaad armastavad.
Seega, sa poleks seal nagunii oodatud.
Nagu Varro Vooglaid ja tema mõttekaaslased?
Kas sa pole kuulnud, et tõrvikurongkäik on EKRE üritus? Palun ärge miinustage, mis teil on viga.
Meil? Lihtsalt peas on veel kõik korras, muud ei midagi.
Meil? Lihtsalt peas on veel kõik korras, muud ei midagi.
Ise pead ennast sallijaks, aga sulle ei meeldi teistsugune arvamus? Miks pead oponente peast mitte korras olevateks? Oled hea inimene enda arvates?
Vaktsineeritud arvavad siiamaani, et nemad viirust ei levita. Õnneks vist pingviinideparaad jääb ära, seda tsirkust ei ole mitte kunagi viitsinud vaadata. Minu Vabariigi aastapäev on vaba päev enda kallitega looduses, isegi kiluvõileib ei maitse. Kodumaa on mulle minu pere ja minu kodu.
Vaktsineeritud arvavad siiamaani, et nemad viirust ei levita. Õnneks vist pingviinideparaad jääb ära, seda tsirkust ei ole mitte kunagi viitsinud vaadata. Minu Vabariigi aastapäev on vaba päev enda kallitega looduses, isegi kiluvõileib ei maitse. Kodumaa on mulle minu pere ja minu kodu.
Mina kui vaktsineeritu arvan, et nakatumise korral ma suure tõenäosusega ei koorma meditsiinisüsteemi. Ja arvan, et neid kes suure tõenäosusega võivad koormata meditsiinisüsteemi (vaktsineerimata inimesed), tuleb kaitsta nakatumise eest piirates nende vabadusi. Umbes nii, kui minu auto on turvapatjade ja -rihmadega, siis selliste autode, millel pole turvavarustust, kiirust tuleks piirata.
Mina kui vakstineeritu arvan küll, et võin viirust kanda ja ka edasi anda. Rääkimata siis neist, kes ei ole vaktsineeritud. Seda lollim see marss ju on.
Jajah, kindlasti armastavad oma kodumaad need, kelle jaoks Eesti taasiseseisvumise ajal toimus massihüsteeria.
Need, kes oma kodumaad päriselt armastavad, kohe kindlasti ei võta osa üritusest, mille organiseerijate arvates oli laulev revolutsioon massihüsteeria ja kelle mõttekaaslaste jaoks pole vahet, milline lipp Pika Hermani tipus lehvib.
EKRE ja Vooglaid in corpore on ära solkinud igasugused mõisted nagu patriootlikkus või rahvuslikkus või isamaa-armastus. Isegi kui peale makstaks, ei läheks selle kambaga koos marssima.
kui ma peaks lehes või tv nägema mõnda tuttavat nägu seal paraadil, siis minu ´tere´ nad enam kunagi ei vääri ja on välja arvatud minu tutvusringkonnast
Kes hakkavad oma koroonapoliitikat või mõnd muud poliitikat ajama, siis ka Helmed on selgelt öelnud – see üritud on EV sünnipäeva tähistamine, mitte päevapoliitikaga tegelemine!
Palun austage seda!
Kes hakkavad oma koroonapoliitikat või mõnd muud poliitikat ajama, siis ka Helmed on selgelt öelnud – see üritud on EV sünnipäeva tähistamine, mitte päevapoliitikaga tegelemine!
Palun austage seda!
Öelda võib paljugi mis. Sisult on see ikka EKRE sabakergitus.
Palun austage seda!
Tavaline poliitiline üritus
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Tõrvikurongkäik 2022