Oleme lapsega terve suve haiged olnud ja käime iga paari nädala tagant haigla vahet. Mulle tundub, et tegu on sama haigusega, kuna haigusnähud on juba nüüd kolmandat korda samad, aga ei suudeta täpset diagnoosi panna peale kõrge palaviku ja metsikult kõrgete põletikunäitajate.
Lastehaiglas on alati erinevad arstid, erinevad arvamused, perearst ei taha üldse sekkuda ja suunab alati arutama Lastehaigla spetsialistidega. Protsesses on seni sama olnud – tuleme emosse kõrgete põletikunäitajatega, oleme kuni nädala haiglas ja kui meie analüüsid paranevad saadetakse meid välja kirjutatud raviga koju ja me täidame ettekirjutusi sõna pealt. Antibiootikumide mõju lõpeb täpselt nädala pärast kui viimane rohi sisse võetud ja lähme uuele ringile.
Kas kellegil on veel olnud lapsed mitmeid kuid haiged ja haiglas? Kuidas töö asju olete saanud klappima? Mida tegite kui väikelapsi rohkem kui üks, kas olite haiglas kahega? Kui saite terveks, kas olete kuidagi eraldi hoidnud last? Ei lasknud trennidesse (a la ujumine või mingi ala kus võib külma saada)? Kui pikalt?
Ma olen lihtsalt nii õnnetu, et vaatamata mitmele antibiootikumide kuurile on laps jälle haige ja kõik ta soovid/plaanid laualt maas, sealhulgas sünnipäeva pidu, mida ta juba poolaastat kui ootas. Rääkimata sellest et haiglas olemine just mingi meeldiv sündmus pole. Olen tänulik, kui oma lugusid jagate.