Tere. Kas on siin veel lapsi, kel diagnoosiks Torette sündroon. Kuidas teil on igaoäevaelu, kool, sõbrad. Tegu varateismelise lapsega ja 8 kuud meeletu kõri pealt tugevad karjatused, kiljatused. Ei aita kange rohi, teraapia ega muu. Tikid olid küll varem aga see meeletu häälekus. Kuidas saada hakkama, et enda pereliikmete õdede vendade elus oleks rahulik jätkata kooli teed, et ei ole rampväsinud ja magamata. Nad mõistavad oma pereliiget ja tema Torettest põhjustatud karjumist aga meeletu väsimus ja magamatus kurnab. Kas on kellegil kogemusi, uuringute jm näol, mille peale ma pole osanud tullagi, kuna raviarstilt 2 kuud nurusin uuringuid, mille ka sain Mrt ja Eeg ainult.
Esileht › Erivajadustega laps › Tourette
Teema: Tourette

Biofeedback teraapia proovitud?

Botox ehk ka?

Jah aga ei aidanud.

Tere! Aidata kahjuks ei oska. Oma lapsel (14a) on tikid, vahel tugevamalt, vahel nõrgemalt. Mul endal ka tikid olnud ja aeg-ajalt tekivad siiani. Psühhiaater soovitas lapsele glütsiini.
Võid veel uurida mõnest Fb-grupist, ehk oskavad seal vanemad aidata, sealt gruppidest on Tourette teemat olnud aga täpsemalt ei mäleta, millisest. Ise olen abi saanud paljude küsimustega ja soovitused gruppidega liitumise kohta leidsin Perekoolist ATH lapsed – aktiivsus- ja tähelepanuhäirega lapse kasvatamise nipid, Ülitundliku lapse kasvatamine, Autism: küsimused ja vastused
<hr class=”x972fbf xcfux6l x1qhh985 xm0m39n xdj266r x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x14nfmen x9f619 xjm9jq1″ style=”background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: var(–divider); border-width: 0px; color: #dadde1; height: 1px; margin: 0px; box-sizing: border-box;” />
<hr class=”x972fbf xcfux6l x1qhh985 xm0m39n xdj266r x11i5rnm xat24cr x1mh8g0r x14nfmen x9f619 xjm9jq1″ style=”background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: var(–divider); border-width: 0px; color: #dadde1; height: 1px; margin: 0px; box-sizing: border-box;” />

Proovige öösel kõrvatroppe, apteegi omi.

Esileht › Erivajadustega laps › Tourette