RE: Trepikojas suitsetamine
Rohkem osavõtlikkust inimesed.
Minu naaber oli kõva tümaka kuulaja ja seda päise päeva ajal. Mingi aeg sai seda talutud, kuniks enam ei suutnud selles pidevad müras elada( siinkohal pean mainima, et see naaber elab üldse teised trepikojas ja meil on 2 korterit veel vahel, seega võite ette kujutada, mis tunne seinatagustel naabritel võis olla).
Lõpuks võtsin paberi ja pastaka, kirjutasin avalduse valmis ja läksin käisin naabrite uksed läbi,kogusin allkirjad nendelt, kellele veel peale minu see tümakas ei sobinud ning siis siirdusin oma avaldusega konstaabli juurde.
Kuna see hetk, kui ma konstaabli juurde läksin käis ka kõva tümakas seal, siis konstaabel läks kohe asja uurima(elan väikses linnas) ja ise veel ütles, et seal ju elab ema-isa koos kooliealise lapsega, et kes seal seda muusikat saab kuulata päise päeva ajal, kui nad tööl-koolis on.
Ja mis välja tuli, see koolijüts kuulas seda tümakat keset päist päeva ja tegi koolist poppi.
Ja tulemus peale konstaabli külastust: vaikus, haudvaikus. Juba pool aastat saab rahulikult elada ja ei pea seda õudsat klubimuusikat kuulama.
Eks sai ka vanematega korralik vestlus maha peetud arvatavasti.
Seega, soovitan teemaalgatajale sama, et kirjuta avaldus valmis, kogu naabritelt allkirjad ja mine konstaabli juurde.