Oiiii kui suurepärased uudised kkmm!!! 🥳🥳🥳 Palju palju õnne ja loodan samuti, et kõik läheb kõige paremini. 🙂
Kuidas kommenteerid, kas ja mismoodi peale ov-d tavapärasest teistmoodi oli olla? 🙂
AM
Aitäh! 😍
Jaaa, kuna mulle ka väga meeldis teiste kogemusi lugeda, panengi siia enda tähelepanekud ka kirja. Ehk on kellelegi abiks! 🙂
CD19 ja CD20 sain VÄGA positiivsed ov testid. Varem ma kaks päeva järjest nii positiivseid teste saanud polnud. Ov oli ilmselt 30.03 (CD21) – voolus oli vastav ja tundsin seda ka vasakus munasarjas. Dpo 4, 5 ja 6 nägin väga kummalisi reaalseid unenägusid. Täiesti võimatu oli unes aru saada, kas asi on nüüd reaalne või mitte. Hommikuti ka kahtlesin. 😀 5, 6, 7 ja 8dpo olid üpris hullud gaasid. See oli ka väga veider minu puhul, mul ei ole kunagi nii. 6dpo hakkasin südaööl magama jääma ja ehmatasin poolunest üles selle peale, et emakapiirkonda lõi u 5 tugevat valu, nagu keegi oleks noaga löönud. Arvan, et siis oli pesastumine. 7dpo oli terve päev selline niiske tunne, nagu oleksid päevad hakanud, käisin isegi mitu korda kontrollimas. Ehk siis voolus suurenes. Eile, 8dpo sain siis oma positiivse testi ja õhtul oli ka kõht lahti. Täna hommikul tegin uuesti testi, triip juba tumedam. 😍
Päevad pidanuks algama järgmisel teisipäeval, nii et mulle tundub, et sain ikka väga väga vara oma positiivse tulemuse.
Hoian teile kõikidele väga pöialt ning südamest loodan, et keegi teist saab veel detsembribeebide gruppi üle tulla! ❤️
kkmm