Hei!
Minul on pikemat aega peas üks küsimus.. Kuidas teie, kes te ovulatsiooniteste teete, vahekordasid ajastate ja mis ka triibud toonud on? Ise oleme proovinud nii üht kui ka teistpidi, aga no ei tule neid triipe 🙁
Minul on kolmel korral toonud triibut täpselt üks ja sama skeem. Nendest kolmest triibust viimane on siis hetkel kasvamas kõhus. Ov testile tekkisid triibud alati ühte moodi. Kui alustasin testimist, siis oli testil kas ainult üks triip või siis õrn teine triip. Tavaliselt oli nii, et see teine triip oli kontrolltriibust alati kõvasti heledam ja siis järsku järgmine päev oli täiesti positiivne. Ja päev peale seda jälle teine triip hele, ehk siis test negatiivne. Ja rasedaks jäin alati siis kui ajastasin vahekorra kas päev enne positiivset testi või siis selle kõige kõige positiivsema ov testi päevale. See süsteem minu loogikale ei sobinud, et kui saad positiivse ov testi, et siis toimub ov 24h jooksul.
Ma nüüd võib olla ajan nii rumalat juttu, et ilmselt seda tõepähe võtta ei saa, aga ma ise uskusin seda ja kõik mu triibud sellega tulnud on. Noh ma vaatasin videot, et kuidas see munarakk vabaneb ja kuidas mis hetkel ta peaks kohtuma seemnerakuga. Ja ma leidsin, et need seemnerakud võiks juba olla seal munasarjas või selle poole ujuda enne seda kui munarakk vabaneb 😀 et siis seal kokku saada. Tean, jube lapsik seletus, aga selle järgi mul toimis ja ma ajastasin vahekorra alati päev enne positiivset ov testi.
Ses suhtes on ju kõik õige, rasedaks saabki jääda u nädal enne OV seksides. Kuna seemnerakud elavad kuni u 5-6 päeva, siis nad ongi seal munarakku ootamas. Päev peale OV samuti võimalus olemas, siis ootab munarakk. Mu viimane sai hakkama pandud 5 päeva enne ovulatsiooni, vaatasin veel järgmisel päeval äpist, et näitas esimest viljakat päeva. Kõige kindlam ongi näiteks nädal enne alustada ja ülepäeviti eksida. Kui mingi aja jooksul ei õnnestu, siis on probleem mujal, mitte ajastamises. Mul on siiani õnnestunud väga lihtsalt rasedaks jääda, aga eelmine tsükkel ei õnnestunud, kuigi tean täpselt, et ajastus oli õige, testisin ka. Kuna oli just katkestamine, siis ilmselgelt selles asi. Tänasest siis uuele ringile, ei hakka vast testidele raha kulutama,vaatab mis saab.